Review: Super Healthy Snacks

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Veel mensen vragen zich af wat vegans zoal voor snacks kunnen eten. Voor de hand ligt de wortel met humus, maar laten we eerlijk zijn: daar hebben we natuurlijk niet altijd zin in. Dit boek geeft een heel duidelijk antwoord op deze vraag en wat blijkt? Er zijn ontzettend lekkere vegan snacks te bedenken die ook nog eens heel erg gezond zijn! In dit artikel reviewen we het boek ‘Super Healthy Snacks’ van Jenna Zoe.
Het boek begint met een uitleg over hoe je gezond kan snacken. Dat wil zeggen: zonder suiker en zonder harde vetten. Alles wordt heel duidelijk uitgelegd:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hoewel wij zelf behoorlijk wat recepten hebben uitgeprobeerd en bedacht, kunnen wij ook nog wel eens eventjes wat inspiratieloos zijn. Dan grijpen we toch weer naar een kant-en-klare mueslireep, terwijl het natuurlijk eigenlijk veel lekkerder en gezonder (en goedkoper soms ook nog) is om alles zelf te maken. En niet alleen als het gaat om zoete snacks kan het handig zijn om op weg geholpen te worden door een kookboek. Er staan namelijk ook genoeg creatieve hartige snacks in dit boek. Denk aan allerlei groentedips en veggie-knabbels. We laten je even een paar voorbeelden uit het boek zien.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Wij vinden dit boek een leuke toevoeging aan onze vegan-kookboeken-collectie, omdat het nu eens niet over hoofdmaaltijden of belegde broodjes gaat. Het draait allemaal om gezonde snacks (en hier en daar een ontbijtje) en ja, daar houden wij nou eenmaal heel erg van ;)

Super Healthy Snacks is onder andere hier te koop voor €17,95. Het boek is ook te koop in het Engels.

Deel deze post op: [pinit]

Geschreven door: Merel

16 gedachten over “Review: Super Healthy Snacks

 1. Hmm, wat een lekkere recepten allemaal! Zoals ik al wel eens heb gezegd: ik eet niet speciaal vegan, maar dat maakt me niets uit bij dit boek, deze snacks zijn lekker en gezond voor iedereen! Goede review, ik ga er eens even over nadenken of ik deze ga bestellen :)

 2. Hmm jummie dit lijkt me erg leuk , het erge is dan dat ik te veel heatlhy snacks ga maken wat ook weer niet heel goed is vrees ik haha :D

 3. Klinkt als een fijn kookboek. Ik haal tegenwoordig m’n recepten voornamelijk van internet, maar eigenlijk is niets heerlijker dan met een boek in de keuken te staan :).

 4. wat een superleuk boek.Ik heb ook al
  een grote collectie, maar er kan er altijd wel eentje bij :-). Bedankt!

 5. Must have voor mij! Deze gaat op mijn verlanglijstje. Ik koop eigenlijk nooit kookboeken als er geen avondmaaltijdrecepten instaan, maar dat zou ik wel moeten doen…qua tussendoortjes kan ik nog heel wat verbeteren!

 6. Dit klinkt als een fijn kookboek! Een beetje gezonder snacken zou wel goed zijn voor mij :)

 7. Dat lijkt me een erg leuk en lekker boekje! Die ga ik vast bestellen. :-)

 8. Hoi groene meisjes, is dit boek ook vegan? Want zonder zuivel en ei kan ook een boek met vlees betekenen natuurlijk :) Bedankt alvast voor het antwoord!

 9. Dit klinkt als een superchill kookboek! Healthy snacks, klinkt fantastisch, want ik ben vaak zo inspiratieloos! Ik ben echt op zoek naar fijne kookboeken met goeie (vegan) recepten en dit klinkt als een boek dat ik wel eens zou gaan kunnen bestellen ;). Het ziet er ook heel mooi uit, dat bepaalt ook veel!

 10. Ik heb het boek eindelijk via de bibliotheek kunnen lenen. Het eerste dat ik tegenkwam was een chocoladekoekjes recept met spelt. Op de voorkant staat duidelijk zonder gluten. Voor mij komt dat over als een behoorlijke vergissing en niet goed geredigeerd boek. Risicovol in het geval van mijn dochter.

  1. Ik heb in de winkel staan twijfelen over dit boek, inderdaad vanwege die misser met spelt. Volgens mij is dat wel de enige fout wat betreft glutenvolle ingrediënten die er in staat . Ik heb ‘m (nog) niet gekocht, maar wel uitgebreid bekeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *