Team Confetti agenda

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Twee weken geleden schreven we over de nieuwste ’trend’ op Instagram: #studyspo. Een paar dagen later ontvingen we van de meiden van Team Confetti (een supertof en creatief blog) een mailtje met de vraag of we in het kader van onze Studyspo-post het leuk zouden vinden om de Team Confetti agenda te ontvangen. Eh… how about yes? Natuurlijk vonden we dat leuk!

Team Confetti wordt gerund door Meike en Olga – twee, als je het ons vraagt, enorm creatieve en blij meiden uit het Noorden van het land. Iedere dag brengt Team Confetti je dosis blijheid, alsof het als confetti uit de lucht komt waaien. Leuke weetjes, mooie foto’s, tips, selecties van dieren die in het asiel op een baasje zitten te wachten, kringloopvondsten en ga zo maar door. Alles even vrolijk. Kortom: een echt feelgood-blog. Wij houden ervan!

En wat nou helemaal tof is: de confettimeisjes hebben een agenda ontworpen en ook echt uitgewerkt. Die agenda is dus nu gewoon te koop. Hoe leuk is dat? Je hebt een blog, je bedenkt dat het leuk zou zijn om een agenda te ontwerpen en nu is hij er gewoon. Awesome. We laten je eventjes in het kort zien hoe leuk de agenda eruit ziet en daarna zullen we je vertellen hoe jij zo’n Studyspo-proof exemplaar kan bemachtigen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Check die printjes. Donuts, katten, mopshondjes, ijsjes.. het wordt gewoon niet blijer dan dit.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En iedere week ruimte om iets leuks op te schrijven. Iets moois van deze week. Iets waar je naar uitkijkt, of juist een herinnering aan de afgelopen week. Dit is dus eigenlijk ook een beetje een dagboek en niet alleen een agenda.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Wees niet bang: dit is niet alleen maar een pret-agenda. Team Confetti heeft ook gewoon aan de serieuzere zaken des levens gedacht. Dit is een volwaardige agenda voor 2015 en doet absoluut niet onder voor een agenda die je op de V&D Campus koopt.

Olga en Meike hebben ook nog nagedacht over hoe deze agenda zo groen mogelijk kon worden geproduceerd. Ten eerste hebben ze alles zelf ontworpen, bedacht en gemaakt. Ten tweede is de agenda gedrukt op papier met een FSC keurmerk. Daarna is de drukkerij waar de agenda is gedrukt nog geen tien minuten fietsen bij Team Confetti’s HQ vandaan. Means: no evil uitlaatgassen. En tot slot: voor de afwerking van de agenda is samengewerkt met mensen die een verstandelijke beperking hebben. Maatschappelijk verantwoord dus ook nog.

Misschien vind je bovenstaande helemaal niet belangrijk en vind je de agenda gewoon tof. Ook dan mag je hem bestellen. En waar dat dan kan? Op de site van Team Confetti, via deze link. De agenda kost €17,50 en dat is inclusief BTW én inclusief verzendkosten. Goede deal! Na het bestellen belandt de agenda binnen 5 werkdagen op je deurmat.

We zijn heel benieuwd wie van jullie er net zo blij worden van de enige echte Team Confetti agenda. Confettimeisjes, gefeliciteerd! Echt heel tof om een eigen agenda te hebben. Well done!

Deel deze post op: [pinit]

Geschreven door: Merel

10 gedachten over “Team Confetti agenda

 1. Ik heb de agenda al even binnen en ben er superblij mee! Echt een aanrader. Hij ligt bij ons al lekker blij te wezen op tafel.

 2. Wat een super leuke agenda! En wat wen goed verhaal, idd heel gaaf als je iets bedenkt en straks het hele land blij wordt van jouw maaksel, daar worden die meiden ook weer blij van denk ik!
  Jammer dat ik altijd een schoolagenda gebruik, weten jullie of Team Confetti dat ook gaan maken?

  XXX

 3. Wat een onwijs schattige agenda! En wat een fantastische ‘accomplishment’ – (kom even niet op het Nederlandse woord!) voor bloggers om zoiets te kunnen doen! X

 4. Wat een goede dingen allemaal ! En dat voor ‘maar’ een agenda . Top !

 5. Hij is zo leuk en vrolijk! Ik heb hem op mijn verlanglijstje voor mijn verjaardag & kerst :)

 6. Ik zag hem al voorbij komen bij Marion en ik dacht toen: “Voor zo’n agenda zou je weer papier gaan gebruiken!”
  Alweer meer als een jaar aan de google-agenda waar Lief en ik onze agenda’s delen en op elkaar afstemmen, namelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *