TIP VAN DE GROENE MEISJES: ALPRO 365 BREAKFAST

Een tijdje geleden werden de Groene Meisjes benaderd om mee te werken aan een superleuke actie van Alpro Soya. Er werden in heel Europa 25 bloggers gevraagd om 15 ontbijten samen te stellen, en te fotograferen natuurlijk, gemaakt met Alpro producten. Ten eerste: wij zijn dol op Alpro, dus dat zit al goed. Maar daarbij komt; we vonden het een grote eer! Dus, we deden mee. And we enjoyed it!

Dit is de website: Alpro.com/breakfast. Lekker doorscrollen en dan kom je vanzelf de Groene Meisjes tegen! Klik ook zeker eens op de linkjes naar andere blogs, want je komt erg leuke en inspirerende dingen tegen.

Vanaf vorige week worden onze ontbijtjes zo af en toe geplaatst op de site. Maar omdat er natuurlijk nog meer bloggers meedoen, worden de foto’s verspreid geplaatst. Op dit moment staan er nog maar een paar ontbijten van ons online, maar dit worden er snel meer!

Een softserve van bevroren banaan en bevroren frambozen, pindakaas en Alpro Mild&Creamy Naturel. Even in de keukenmachine, aftoppen met kokos en een framboos. Heerlijk luxe weekendontbijtje! mmmm…

Zo leuk om te zien wat andere mensen met de Alpro producten gemaakt hebben! Natuurlijk veel zoete, vegetarische ontbijtjes. Maar toch ook veel met eieren en soms vlees. Wij hebben, uiteraard, 15 veganistische ontbijten samengesteld. Varierend van softserves en smoothies tot pannenkoekjes, belegde broodjes tot zoete couscous…en nog veel meer! Benieuwd en dringend op zoek naar ontbijt-inspiratie? Houd de Alpro site dan goed in de gaten!

Deel deze post op:

Geschreven door: Merel

10 gedachten over “TIP VAN DE GROENE MEISJES: ALPRO 365 BREAKFAST

    1. Dankjewel! Wij vonden het ook supertof om mee te mogen doen :)

  1. Oh zo leuk voor jullie! Alpro Soya hebben inderdaad fijne producten, staan hier ook altijd in de koelkast.

  2. Toch leuk om te zien dat jullie ontbijtjes er stukken smakelijker en creatiever uitzien dan ontbijtjes waar ei, ham of kaas in zit verwerkt. Overigens ga ik meteen een banaan in de vriezer gooien om vanmiddag softserve te kunnen eten!

  3. Heel erg leuk!
    Alpro heeft inderdaad veel lekkere producten :)

  4. Heey, ik ben sinds gisteren op jullie site gekomen, en ik vind het erg leuk en interessant. Toevallig ben ik steeds meer aan het kijken wat voor etensstijl bij mij past. De ontbijtjes zien er trouwens goed uit!
    (De link werkt niet helemaal, het moet zijn .com/benl/breakfast)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *