TIP VAN DE GROENE MEISJES: EEN-GROENEWERELD.NL

– Advertorial –

Vandaag hebben wij een website-tip voor alle liefhebbers van ‘groene’, duurzame en diervriendelijke cosmetica: www.een-groenewereld.nl!

Dit is een website met cosmeticaproducten die puur natuur en 100% dierproefvrij zijn. Er wordt uitsluitend gewerkt met niet-dierlijke (dus plantaardige) producten. De leveranciers zijn aangesloten bij de IHTK (Internationaler Herstellerverband gegen Tierversuche in der Kosmetik) met de strengste regels ter wereld met betrekking tot dierproefvrije cosmetica. Producten die voldoen aan de regels van de IHTK kan je herkennen aan dit logo: een konijn met een beschermende hand erboven.

De producten worden in kleine oplage (bijvoorbeeld 100 stuks) en met uiterste zorgvuldigheid gemaakt. De leveranciers zijn kleine familiebedrijven, met anonieme multinationals heeft een-groenewereld.nl niks te maken. Men kiest voor een kleine oplage om de hoge kwaliteit van de producten te waarborgen. Bij een-groenewereld.nl worden een aantal criteria hooggehouden. Zo wordt er waar mogelijk gebruik gemaakt van biologische grondstoffen en zijn de producten vegan (hoera voor ons!) De criteria kan je hier lezen. De producten worden gemaakt in Duitsland en geleverd vanuit Nederland. Omdat (veel van)de producten een beperkte houdbaarheidsdatum hebben, worden de bestellingen snel bij je thuis bezorgd. Op deze manier heb je de langst mogelijke houdbaarheid op de producten. De service is snel en betrouwbaar.

De Groene Meisjes testten een aantal producten van de website. We ontvingen dit pakketje:

Dit zat erin: een haarmasker, een aloë vera creme, een baby-huidolie en een anti-muggenolie.
We testten afgelopen week de aloë vera creme en de baby huidolie.

Deze crème kost 18,00 euro en wordt geleverd in een potje van 35 ml.
Het is een heerlijk fris ruikende, vocht-inbrengende crème. Dit product is geschikt voor alle huidtypen, zelfs voor de (extreem) droge huid. Wij hebben de crème gedurende een week getest. We smeerden het dunnetjes op droge en gevoelige plekjes en na een paar dagen merkten we dat de huid rustiger werd en vlekjes/plekjes verdwenen! Na het gebruik van deze crème voelt je huid heel fris aan, erg lekker!

Ook testten we deze baby-huidolie. Zoals we gewend zijn van baby-olie, heeft deze olie een heel zachte geur. Het lekkere van deze variant is dat we er zeker van kunnen zijn dat er geen toegevoegde rommel in dit flesje zit. Wat is er lekkerder dan douchen en je daarna insmeren met baby-olie? Je huid wordt er superzacht en soepel van, heerlijk!

De Groene Meisjes zijn onder de indruk van een-groenewereld.nl. Deze pure, diervriendelijke producten passen helemaal in ons straatje. We kunnen jullie van harte aanraden eens een kijkje te gaan nemen op de website! 

Deel deze post op: [pinit]

Geschreven door: Merel

Een gedachte over “TIP VAN DE GROENE MEISJES: EEN-GROENEWERELD.NL

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *