TIP VAN DE GROENE MEISJES: PHIXI VINTAGE (MET WINACTIE!)

Zo af en toe delen De Groene Meisjes graag een leuke website of webshop met je. Vandaag is dat www.phixi.nl, een shop met te gekke vintage kleding, schoenen en tassen. Phixi is goed gesorteerd en heeft erg leuke dingen die je niet snel ergens anders tegenkomt. Zeker de moeite waard! We hoeven niet meer te vertellen dat De Groene Meisjes dol op dit alles zijn… dus we laten je gewoon even wat Phixi-fijns zien.

Mooie jasjes…

1

Leuke tassen…

1

En adorable shoes…

Wij vinden dat de prijzen van Phixi heel redelijk zijn. In vintagewinkels betaal je vaak meer. Een vintage sweater kost in een vintagewinkel vaak wel rond de 30 tot 35 euro, bij Phixi zien we vaak prijzen als 23 of 25 euro voorbij komen. Voordelig dus!
Ook is het zo dat er bij bestellingen boven de 50 euro geen verzendkosten in rekening gebracht worden. Leuke bijkomstigheid!

Aangezien we nog steeds in winterse sferen verkeren, hebben we onze drie favoriete truien/vesten op een rijtje gezet. Benieuwd naar wat De Groene Meisjes mooi vinden?

1

Even serieus. Deze trui met olifanten is toch TE GEK? Elephant Sweater, 21,90 euro.

Prachtig lang kobaltblauw vest, mooi afgewerkt met kraaltjes. 32,90 euro.

1

En dan dit mooie, superhandig te combineren vest voor echte groene meisjes! 24,90 euro.

Phixi heeft regelmatig leuke give-aways op Facebook en dit keer doet ze dat samen met De Groene Meisjes! Wil jij kans maken op bovenstaande groene vest? Doe dan mee aan onze actie op Facebook! Dit doe je door de fanpagina van Phixi en van De Groene Meisjes te ‘liken’ en een reactie achter te laten bij het actiebericht dat je op de fanpagina van De Groene Meisjes kunt vinden.

Heel veel succes!

Deel deze post op: [pinit]

Geschreven door: Merel

7 gedachten over “TIP VAN DE GROENE MEISJES: PHIXI VINTAGE (MET WINACTIE!)

  1. Ik vond het al lelijk toen het nog mode was en nu zo mogelijk nog vreselijker. Nee vintage is voor mij nog steeds mode van veel eerder en niet deze gedrochten. ;-)

    1. Zo zie je maar, de een vindt het mooi, de ander ‘gedrochten’. Dat kan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *