Video: Valencia

valencia

Het zal je vast niet zijn ontgaan dat wij vorige week in het zonnige Valencia zaten. Wat was het daar heerlijk! Om jullie een beetje mee te laten genieten, hebben we een korte reisvideo voor jullie gemaakt. Gewoon om jullie even wat sfeer te laten proeven :)

Kun je de video niet zien? Klik dan hier.

Achter de schermen wordt nog gewerkt aan een artikel met tips en adressen, want we weten dat sommigen van jullie ook eens naar Valencia willen gaan en benieuwd zijn naar wat the places to go zijn. Komt in orde! Voor nu: geniet van de sfeervideo en heb een fijne dag.

Veel liefs,

de Groene Meisjes

Deel deze post op: [pinit]

Geschreven door: Merel

17 gedachten over “Video: Valencia

 1. Ah jammer hij is nog niet te bekijken. Wat kunnen jullie niet ;)? Goed schrijven, film en jullie foto’s zijn altijd to die for! Ben ook heel benieuwd naar de tips want de plog zag er perfect uit!

  1. zou je het nog eens willen proberen? we hebben het probleem als het goed is opgelost :) dankjewel voor je compliment!!

 2. Wat enorm leuk! Ziet eruit als een mooie en gezellige stad met de Spaanse couleur locale…..
  Ik krijg nu direct zin om naar een goede vriendin van mij te gaan die in januari is verhuisd naar Barcelona.
  Morgen maar een ticket boeken….. :-)

 3. Leuke impressie, Valencia is ook een heerlijke stad!!
  En fietsend helemaal een aanrader!

 4. Goh wat een heerlijk filmpje hebben jullie gemaakt. En dat muziekje er onder <3. Nu wil ik toch eigenlijk wel een leven dat permanent in deze sfeer is haha! Zo met lekker vers eten, een zonnetje, door de stad fietsen en boeken lezen ;-)

 5. Oooh wat een fijne video weer, krijg helemaal zomerkriebels hiervan en wat gaaf die sinaasappel(?)bomen gewoon in de stad, en wuivende palmen :)

 6. Wat een mooi filmpje weer! Ik moest echt een beetje lachen om de jongen die naar Jamie’s billen zit te kijken als ze voorbij fietst (of lijkt dat nou alleen maar zo :’)) en wat ziet alles er al heerlijk lente-achtig uit. Hopen dat het dit weekend hier ook al een beetje zo gaat voelen! Fijn weekend dames :)

 7. Wat een leuk filmpje :) En een heerlijk muziekje, waar is dat van? Ik kan niet wachten, binnenkort ga ik ook naar Valencia! :D

 8. Een aantal jaren geleden valencia bezocht, vond het een fijne stad en ga misschien ditvjaar weer en nu met jullie adresjes in achterhoofd. Hebben julliebook de horchata geproefd?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *