Viva Las Vega’s Foodfestival – inclusief brunch!

13781718_1317908361571875_7432147288727357540_n

Goedemorgen! Nog maar twee nachtjes slapen en het Viva Las Vega’s Foodfestival breekt aan! Zoveel zin in. Zoals jullie weten, ben ik dit jaar een beetje betrokken bij de organisatie van het event en zal ik twee dagen aanwezig zijn. Benieuwd naar wat er allemaal te beleven is? Dat, en alle praktische info, zet ik vandaag voor je op een rijtje.

Laten we met die praktische info beginnen. Wat moet je allemaal weten?

 • Het festival vindt plaats op zaterdag 23 en zondag 24 juli aanstaande.
 • Beide dagen is het festival van 10:00 tot 20:00 uur.
 • Waar? In de Hallen in Amsterdam Oud-West. (te gekke locatie!)
 • De entree is gratis.
 • Wat kun je er doen? ETEN. En: lezingen bijwonen, workshops volgen en films kijken.
 • Is het een vegan festival? Ja, 100%.

Nog los van het feit dat ik iedere editie graag naar het Viva Las Vega’s Foodfestival ga, omdat je er gewoon heel erg lekker vegan kunt eten, ben ik dit jaar extra excited omdat ik ook een aandeel mag leveren. Misschien vraag je je af wat ik dan allemaal op het festival ga doen? Ik heb een Groene Meisjes Route uitgestippeld voor jullie:

 • We beginnen beide dagen met een Groene Meisjes Brunch. Voor €7 kun je tussen 10:00 en 12:00 bij cafe DelCampo – dat je aan het begin van de Hallen vindt – komen genieten van een vegan brunch, die wordt geserveerd door ProLaTerre. Gezellig om samen de dag te beginnen, toch?
 •  Zowel op zaterdag als op zondag zal ik een lezing/Q&A houden over hoe je je lifestyle op een gemakkelijke en leuke manier kunt ‘vergroenen.’ Ga maar vast nadenken over alle vragen die je me zou willen stellen ;)
 • Iedere dag zal ik een documentaire hosten. Ik verklap nog niet welke films het zijn, maar je kunt er vanuit gaan dat het op beide dagen om films gaat die mij zelf heel erg hebben geïnspireerd.
 • Bij verschillende stands op het festival zullen ‘favoriete producten van de Groene Meisjes‘ te vinden zijn. Het mag natuurlijk een beetje een uitdaging zijn om uit te zoeken om welke producten, bij welke stands, dit gaat, maar ik geef alvast een hint: het zijn niet alleen maar eetbare producten ;)
 • Op beide dagen zal ik ijsjes scheppen en gratis uitdelen! Thanks to ProLaTerre en Tofupedia. (en dit wordt nog interessant, want ik ben niet zo’n geweldige ijsjesschepper ;))

Uiteraard heb ik verder alle tijd voor je. Kom gezellig een praatje maken, neem gerust je Groene Meisjes boek mee voor een verhaaltje voorin je boek en schaam je niet om me alle vragen te stellen die je altijd al eens wilde stellen. Je bent meer dan welkom en ik kijk er enorm naar uit jullie allemaal te ontmoeten!

Check voor eventuele overige informatie: de website van Viva Las Vega’s of de evenementpagina op Facebook.

Tot zaterdag! Of zondag! Of zaterdag én zondag ;)

Deel deze post op: [pinit]

Geschreven door: Merel

16 gedachten over “Viva Las Vega’s Foodfestival – inclusief brunch!

 1. Ik wil er zó graag heen, maar Amsterdam is echt te ver weg voor mij (helaas rijd de trein niet voor nop). Erg jammer dat zoiets nou nooit in het oosten/noorden plaatsvindt.

  Ik ga nog wel even kijken of ik het van mijn restje stufi kan betalen :’)
  In iedere geval veel plezier voor wie gaat!

 2. Oh wat klinkt dit leuk zeg! Zoals Lara zegt; wat hebben wij Noorderlingen soms pech haha. Maar goed, als ik kan kom ik zeker langs. Het klinkt de reis meer dan waard.

 3. Zo ontzettend leuk dat je dat kan en mag doen! Ga er heel veel van genieten :)
  Vind het nu al heel jammer dat ik er niet bij kan zijn!

 4. Ha die Merel,

  Wat kijk ik uit naar het Viva Las Vega’s Food Festival van aankomend weekend!

  Naast al het lekkere eten, de interessante workshops en de mooie documentaires, kijk ik er ontzettend naar uit om jou te mogen ontmoeten.
  Ik zal mijn exemplaar van het Groene Meisjes boek zeker meenemen naar het festival aanstaande zaterdag en hopelijk ben ik dan niet te verlegen om jou om een krabbel te vragen.

  Ik wens jou alvast heel veel plezier aankomend weekend en ik ontmoet je dan.. :)

  Liefs!

 5. Wow wat ontzettend leuk! Een Groene Meisjes Route mét Groene Meisjes brunch! Ik vind het echt ontzettend jammer dat ik er niet bij kan zijn. :( Maar héél veel plezier gewenst Merel (en alles lezende Groene Meisjes), maak er een heerlijk weekend van! Liefs!

 6. Ah zo leuk! Ik kom zondag gezellig even een kijkje nemen en een hapje (lees: heel veel) eten! :)

 7. Klinkt heel leuk! Veel plezier, Merel =)

  En nog even off topic: ik heb sinds kort een smartphone en ik heb dit artikel daarop gelezen. Werkte goed ^^

  Dat wou ik even laten weten xD

 8. Klinkt super leuk, het is echt bij mij om de hoek dus ik kom zeker even langs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *