Wat vind je in mijn voorraadkast? – Win een halfjaar gratis boodschappen!

smaak-voor-blogartikel-door-aline-bouma2

Sommige vragen krijg ik steeds weer opnieuw gesteld. Zoals: Waar doe jij je boodschappen? En: wat moet je allemaal in huis hebben als je veganistisch eet? Nou, de antwoorden op deze vragen zullen helemaal niet zo verrassend zijn hoor, want zó bijzonder is een vegan eetpatroon nu ook weer niet. Ik heb geen heel gekke dingen in huis, geloof ik. Maar uiteraard beantwoord ik jullie vragen met liefde en daarom laat ik je vandaag zien wat je zoal in mijn voorraadkast kunt vinden. Ook deel ik een toffe winactie met jullie, waarbij je een halfjaar aan boodschappen kunt winnen!

Nooit gedacht dat ik nog eens een echte  ‘What’s in my voorraadkast?’ zou doen. Het is dat het geen YouTube video is – dat zou te ver gaan. (ik denk niet dat ik ooit een echte YouTuber ga worden)

smaak-losse-fotos-door-aline-bouma1a

Allereerst: nee, ik heb niet zo’n serieuze ‘grote-mensen-voorraadkast.’ Ik heb een trolley, van Ikea, waar ik mijn boodschappen in bewaar. Ik woon alleen (kattenvoer neemt niet zoveel ruimte in,) en ik ben veel van huis, dus ik eet vaak buiten de deur en daarom heb ik ook eigenlijk niet zoveel voorraad in huis. Je moet dus niet bij mij zijn als de hongerwinter aanbreekt. Sorry alvast daarvoor. Goed, dit terzijde. Dan zal ik nu serieus ingaan op de vraag: wat moet je als veganist écht in huis hebben?

smaak-losse-fotos-door-aline-bouma6

Van Smaakt, een mooi biologisch merk dat ik graag bij Plus koop, (ga echt dat assortiment eens checken daar, ze hebben veel!) mocht ik een boodschappenlijstje samenstellen. Ik koos de absolute basis, dat wat ik eigenlijk altijd in huis heb. Dit was mijn lijstje:

– ongezouten notenmix (verwerk ik in mijn ontbijt of eet ik als tussendoortje)
– boekweit noodles (voor makkelijke wokschotels)
– bruine basmati rijst (voor bij curry)
– ontbijtgranenmix (voor in mijn soja yoghurt)
– pot kikkererwten (voor als ik een makkelijke hummus wil maken en geen tijd heb om kikkererwten te wellen en koken)
– gedroogde bonen – zoals rode kidneybonen en zwarte bonen
– pot seitan naturel (deze moet ik nog proberen, maar leek me een handige vleesvervanger!)
– havermeel (handig voor als ik iets wil bakken – daar gebruik ik standaard havermeel voor)
– speltwafels (of rijstwafels, altijd lekker als tussendoortje)

smaak-voor-blogartikel-door-aline-bouma5

Drie producten die ik iedere dag gebruik: ontbijtgranen, een zoetmiddel (in dit geval kokossiroop, maar soms ook agave of maple syrup,) en noten. Samen met soja yoghurt en (vriezer-)fruit is dat mijn lievelingsontbijt. Ik denk dat ik dat nog heel erg lang zou kunnen eten,  zonder dat het me verveelt. Probeer het eens met vijgen, zo lang ze er nog zijn. Zo ontzettend lekker. Maar mango en frambozen uit de vriezer doen het ook goed.

smaak-losse-fotos-door-aline-bouma5

En verder?

Verder zie je op de foto’s misschien dat ik in weckpotten altijd allerlei gedroogde bonen bewaar (kikkererwten, zwarte bonen, kidneybonen, enzovoorts.) Bonen heb je als veganist gewoon nodig, dus die kan je maar beter in overvloed in huis hebben. Daarnaast heb ik uiteraard altijd verse groenten en fruit in huis. Dat niet per se in overvloed, want ik doe graag boodschappen voor één of twee dagen, zodat ik zeker weet dat alles vers blijft. In mijn vriezer bewaar ik doosjes vriezerfruit en een paar doosjes groenten. Ideaal voor smoothies en soepen!

Winactie

smaak-losse-fotos-door-aline-bouma1

Mocht jij geïnspireerd zijn geraakt om eens een goede voorraad boodschappen aan te gaan leggen: check dan mijn facebookpagina even. Smaakt verloot €500 (!) aan boodschappen. Dat zijn een héleboel mooie biologische producten. Het komt erop neer dat ik samen met Smaakt een halfjaar aan boodschappen mag weggeven en dat vind ik echt heel tof. Hoe ideaal is het als je die prijs wint? Wil ik ook wel, maar ik laat de actie aan jullie over ;) Meedoen is heel erg makkelijk: like de Facebookpagina van Smaakt en like de winactie op mijn Facebookpagina. That’s it! Te makkelijk om niet mee te doen, toch?

Ik ben benieuwd of de inhoud van mijn voorraadkast heel erg afwijkt van die van jou! Wat heb jij standaard in huis? En heb je bepaalde favoriete producten die je echt niet kunt missen?

– Deze blogpost is geschreven in samenwerking met Smaakt – De foto’s zijn gemaakt door de briljante Aline Bouma. –

Deel deze post op: [pinit]

Geschreven door: Merel

78 gedachten over “Wat vind je in mijn voorraadkast? – Win een halfjaar gratis boodschappen!

 1. Hihi ik heb standaard tamari in huis en meestal van Smaakt! Ik ben heel blij dat er steeds meer biologische producten in de normale supermarkten komen. Toffe winactie trouwens!

 2. Wat een heerlijke winactie, ik doe heel graag mee !
  Ik volg jou al op Facebook en Smaakt! Nu ook.
  In mijn voorraadkast heb ik ook altijd honing en maplesyrup staan, dat gebruik ik best vaak.

 3. Ik heb juist een gigantische voorraad in huis, maar wij zijn dan ook met 6 personen.
  1x per maand bestel ik via internet bulkhoeveelheden meel, noten, rijst, granenvlokken, pasta, bonen, linzen, kruiden etc. Ik heb dan ook een kelder vol droge voeding, en verse groenten/ fruit koop ik per week of per dag (brood). Mijn “weekboodschappen” bij de supermarkt worden er dan ook minder en minder. Scheelt een hoop sjouwwerk, geld en stress als er weer eens iemand ziek is bv. Maar ja, wij hebben dan ook een heel andere gezins- en woonsituatie!
  En mocht er een hongerwinter aanbreken, mag je altijd komen aankloppen voor een vegan maaltijd en onderdak :-)

 4. Wat leuk, ik doe mee boor! IK heb mijn gangkast omgebouwd tot voorraadkast en droom over een “walk-in a la Nigila” Heerlijk om uit de voorraad te pakken als je geen zin hebt om boodschappen te doen, altijd iets in huis. Soms doe ik zelf een maand geen boodschappen, alleen verse producten. Ook probeer ik een voorraadje zelfgemaakte jam, appelmoes, stoofperen, appelstroop, ketchup en sambal te hebben staan. Ziet er ook zo gezellig uit, al die weckpotten op een rij.

 5. Ow yes! Wat een fijn merk is Smaakt, met fijne proucten én met mooie verpakkingen (altijd een pré ;). Ik besteed graag aandacht aan wat ik eet, zeker sinds ik een tarwe intolerantie heb ontwikkeld enkele jaren geleden. Mijn grote-mensen-voorraad-kast bevat dan ook meestal wel een kleine voorraad zodat er altijd iets in huis heb dat ik kan eten en ook nog eens goed is voor mijn darmen. Wat ik standaard in voorraad heb is een grote zak glutenvrije havermout, dus als de hongerwinter echt aanbreekt mag je wel bij mij komen ;-)

 6. Jaaa bonen! Ik <3 bonen! Ik doe heel graag mee aan de winactie want een goed gevulde vegan voorraadkast is nooit verkeerd.

  Natuurlijk like ik beide facebookpagina's. Op jou ben ik al heel lang dol en voor Smaakt maak ik graag wat ruimte vrij in m'n facebooktimelime. Xx

 7. ‘What’s in my voorraadkast?’ Hahaha, klinkt zo heerlijk charmant in het Nederlands. Leuk om dit eens te zien. Noten en rijstwafels hier ook in overvloed. Verder staan er nog wel wat items op jouw lijstje die ik niet vaak koop. Tijd om eens wat nieuws te proberen :). En oh, ik vind de trolley waarin je je spulletjes bewaard zo leuk <3. En wat een prachtige foto's ook!

 8. Oooh ik ga zeker meedoen met de winactie, ik ben echt een hamster en mijn voorraad is nooit groot genoeg, haha! En Aline heeft weer prachtige foto’s gemaakt!

 9. Ik ben juist echt een voorraadmens, al is mijn ruimte in een studentenhuis beperkt, ik benut alle hoekjes. Ik probeer af en toe iets van Smaakt, al poog ik ook minder plastic te gebruiken en dat gaat helaas niet helemaal samen soms. Al zie ik hier veel meer glas op de foto’s , misschien moet ik eens naar de Plus.

 10. Wauw wat een mooie foto’s! Wij hebben ook veel gedroogde bonen in huis, en daarnaast natuurlijk allemaal soorten granen (pasta, rijst, bulgur, noodles). En het liefst ook wat groente dat op dat moment in seizoen is (nu vaak pastinaak en bietjes van de ouders van Laura), en bananen! Een beetje hetzelfde dus ?
  Ga gelijk meedoen aan de winactie, zo gaaf!!

 11. Allie en ik hebben standaard maïs, kikkererwten ( om hummus te maken!) en rijstwafels in huis. En nog veel meer hoor, maar dit zijn echt de belangrijkste producten die nu in mijn hoofd opkomen, haha. Ik prop onze kastjes altijd helemaal vol met voorraad, ik ben zo iemand die door de supermarkt gaat en denkt: ‘Oh, dit is ook wel fijn om in huis te hebben. Oh, dit ook! En dit, en dit…’ Soms een beeeeeetje vermoeiend, maar het kan reuze handig zijn! :)

 12. Het ziet er wel zo’n beetje uit als mijn voorraadkast! Behalve dat mijn kastjes ook nog uitpuilen van de bakproducten. Meelsoorten, olie, cacao. En bananen natuurlijk. Altijd bananen ;-) Ik kan elk moment van de dag, elke dag van de week een taart, muffins of cake bakken. Heel fijn gevoel geeft dat haha. Ik heb alleen veel te weinig ruimte vind ik, maar voor zo’n winactie als deze maak ik die gewoon natuurlijk :)

 13. Wat een leuk artikel! ‘Snuffelen’ bij andere mensen en te zien wat zij zoal hebben vind ik zo leuk en interessant :) Hij komt aardig overeen met hier eigenlijk hihi. En wow wat een waanzinnig mooie foto’s! Hele mooie sfeer brengen ze over.
  Ik haal regelmatig producten van Smaakt en word alleen al blij van de mooie verpakkingen. Simpel maar mooi. Ontzettend toffe winactie mag je weggeven ook! Ik ga snel meedoen! Fijne dag

 14. Tot nu gebruik ik altijd de 7 granen vlokken van Smaakt voor mijn wekelijks portie granola. Nu ben ik wel heel benieuwd naar de rest van hun assortiment dus dat zou ik zeker graag winnen

  xx

 15. wat heerlijk zo’n trolley! Dankzij drukte bij mijn vorige baan is onze voorraadkast vooral gevuld met dingen die we niet gebruiken :P dit artikel inspireert om eens flink op te ruimen van het weekend en de kast opnieuw in te richten en te gaan vullen! Ik kan niet missen; tomatenpuree of passata, een olie, havermout, mijn kruiden, rijst, pasta en bonen!

 16. I love Smaakt ❤️ Dat is het omrijden iedere week voor mij dubbel en dwars waard!

 17. hahahaha ‘What’s in my voorraadkast’ love it! Mijn voorraadkast is helaas niet zo fotogeniek, en ik heb nog wel een hele mooie grote. Misschien is dat juist wel het gevaar. Er staat vooral heel weinig in, want alles wat ik koop eet ik direct op. Oh, en het gene wat erin staat staat volledig door elkaar en rommelig. Misschien is dit artikel wel een teken dat ik mijn voorraadkast moet opruimen haha. Maar MAN ik zou het niet erg vinden om mijn kast te vullen met zo’n pakket van Smaakt hoor <3 dus ik doe graaag mee!

 18. Wauw wat een leuke actie! Ik koop de producten graag bij de Coop en heb standaard kokosrasp en kokossnippers in huis:-).

 19. Ik zou dit heeeeel graag winnen! Ik ben al een tijd vegetarisch, maar in 2017 wil ik het liefst nog meer de veganistische kant op ? Zo een heerlijke voorraad zou mij daar goed bij helpen ??

  In mijn voorraadkast ligt nu standaard: kokosolie, havermout, quinoa, lijnzaad en boekweitmeel. Maar nog lang niet genoeg haha

 20. Ziet er lekker uit, maar is er ook een kans dat in de toekomst naast het EKO keurmerk ook het DEMETER keurmerk een plaatsje gaat krijgen?

  1. Daar let ik ook wel op bij het boodschappen doen! Ik had laatst nog een heerlijke wijn met DEMETER keurmerk, bijvoorbeeld :)

  1. Oh nee zeker niet!!! Die worden gemaakt door Aline Bouma, mijn huisfotograaf. (zeg ik met trots!) Haar naam staat overigens ook onder het artikel, voor het geval dat mensen denken dat ik zelf met de eer wil strijken ;)

 21. Supergave winaktie! En een heel herkenbare voorraad :) Ik heb altijd linzen en maïs uit blik en gekookte bietjes in huis om een lunchsalade te maken. Deze neemt m’n dochter iedere dag mee naar school. Ik moet ook maar eens een paar weckpotten aanschaffen voor m’n gedroogde bonen, dat ziet er superleuk uit! En veel handiger dan al die aangebroken zakjes en zo…

 22. Ik heb ook meegedaan, zou super zijn om dit te winnen!
  Ik heb zelf altijd boekweitmeel in huis, rijstvlokken, boekweitcrackers, bruine rijst en rijstwafels, rijstnoedels,…

 23. Aaah wat een winactie, de gedroogde bonen en peulvruchten van Smaakt heb ik altijd op voorraad, superlekker en betaalbaar! Aan een trolley heb ik overigens écht niet genoeg, lol. Ik heb een doomsday-prepperskelder.

 24. Wauw wat een top actie! Een aantal weken geleden vertrok ik naar Uruguay, om daar (om te beginnen) een jaar te gaan wonen. Nu 3 weken later ben ik terug. Veel te snel. Ik ben bij een stom potje voetbal gevallen en heb daar behoorlijke schade aan opgelopen. Volgens de artsen niet verantwoord om te blijven, dus daar ben ik weer. Terug in Nederland om te herstellen. Er wordt goed voor mij gezorgd, ik mag dagelijks kiezen wat ik wil eten. Wat zou het fijn zijn als ik mijn ouders kan bedanken door ze een gevulde voorraadkast te bieden! en dan als ik wat beter ben kan ik er de heerlijkste baksels en gerechten mee gaan maken. Want daar kijk ik naar uit. Hele dagen kokkerellen als ik beter ben ;)

 25. Ik had een mooie voorraad van Smaakt, totdat een paar motvlinders een gaatje in een nieuwe zak havermout ontdekten en besloten er in de paar dagen dat ik niet thuis was een familiefeestje van te maken.
  Wat ik wil aanvullen? Bonen, erwten, linzen, speltmeel, rijstwafels, zaden, pitten en nog meer heerlijks om maaltijden zonder tarwe, zoetmiddelen en smaakversterkers te koken.

 26. Pasta, rijst, aardappelen,confituur, honing en choco hebben wij zeker altijd standaard in huis. Er is zoveel meer dat ik niet kan missen, daarmee dat ik elke week trouw de boodschappen ga doen!

 27. Wat tof!!!
  Heel langzaam gaat ons gezin om van vega naar vegan. Eigenlijk zonder moeite, maar niet zonder verbazing. Het uitzoeken is nog het meeste werk want haast overal zit wel wat in. We hebben al veel van Smaak in huis. Vooral wat melen en wafels. We zijn van plan om een Vegan kerst dinner te serveren dus dit zou super zijn!

  En vanavond eerst maar weer lekker aan de wraps met zoete aardappel en bruine bonen. :)

 28. Jouw ‘voorraadkast’ ziet er in ieder geval een stuk overzichtelijker uit dan die van mij.
  Aangezien ik enorm van bakken houd heb ik veel verschillende soorten melen op voorraad en naast vers fruit ook veel gedroogd fruit. Ideaal als tussendoortje of om mee te bakken. Of door de sojayoghurt!

 29. Wat een geweldige prijs! Altijd in huis rijst, noten, blikjes en gedroogde bonen.

 30. Wauw, wat een ontzettend gave winactie! Ik doe zeker heel graag mee :) Ik heb standaard ook allerlei soorten bonen en noten in m’n voorraadkast staan!

 31. O, wat een mooie prijs. Daar zou ik zo blij mee zijn!
  Mijn voorraad is wat groter. Belangrijk voor mij is speltmeel, haver, glutenvrij meel en bakpoeder, gist, speltpasta, rijst, linzen, mais, passata, rietsuiker, stevia (vers gedroogd uit eigen pot), kruiden en specerijen, maiswafels, kokosolie. Oei, is wel wat als ik t zo zie, maar gebruik t veel en koop t maar een paar keer per jaar.

 32. leuk om te zien wat jij allemaal op voorrraad hebt.
  Bij mij ontbreekt nooit aardappelen,bonen, chocolade,noten,olijfolie,pasta,rijst, uien
  Ik loot graag mee en like beide Facebook pagina’s.

 33. In de woonkamer heb ik een kast onder de trap, voor een gedeelte gevuld met kantoorbenodigdheden en voor mij een aantal planken voor een voorraad.Nou zijn die planken aardig leeg op het moment, dus die kan ik heerlijk vullen met allerlei bonen,noten,pasta en rijst.Verders wil ik graag maple syrup en wat aanverwante zaken zoals meel en rijstwafels.Ideaal om dat allemaal in huis te hebben, en ik word er ook rustig van,wetende dat er in je kast allerlei basisvoorraden staan.

  Top actie, ik waag een poging.

 34. Leuk artikel en leuke winactie! Ik vind de artikels die over eten gaan, altijd leuk ;). Ik heb nooit een erg grote voorraadkast, want daarvoor vind ik boodschappen doen veel te leuk :D.
  Maar ik houd erg van bakken dus wat ik altijd in huis heb; speltmeel/bloem, rijstemeel, boekweitmeel, havermout, Cacao, vanillepoeder en meestal wel iets van amandelen/hazelnoten of amandelmeel.

 35. Ik moet al huilen als ik denk aan de hoeveelheid stof die op de trolley komt brrr geef mij maar gewoon een kast!

 36. Wat een leuke winactie. Ik doe graag mee. Mijn kast staat flink vol, met 3 kleine kinderen waarvan 1 met Coeliakie kan ik niet genoeg in huis hebben. Nu ook nog eens vers in scheiding zou het ons (m’n 3 kinderen en mij) heel goed uitkomen.

 37. Eigenlijk heb ik heel veel standaard in huis: pasta, rijst, toast, champignons, paprika, eieren, uien zodat we als ik geen zin in boodschappen doen heb, we altijd nog wat gezonds inelkaar kunnen flansen voor het avondeten

 38. Nou, ik had liever een pakje Becel gewonnen, Merel. ;-)…

  Geintje natuurlijk. Leuke actie, ik doe mee!

 39. Wauw wat een fantastische actie heb je samen met Smaak!! ?? ik doe heel graag mee!

 40. Vooral de ongezouten notenmix is favoriet. Heerlijk met kwark en yoghurt :-)

 41. Zo leuk om dit te lezen en om te zien wat jij standaard in huis hebt. Mijn voorraadkast is echt een rommeltje en vind die trolley die jij hebt super leuk – als ik er ruimte voor had zou ik ‘m ook aanschaffen denk ik. Ik merk dat mijn voorraad ook echt veranderd naar een voorraad voor mij nu, als veganist en iemand die bewuster leeft dan voorheen. Standaard heb ik noten, edelgistvlokken, een heleboel fruit, havermout, Nakdrepen, kikkererwten en linzen en verschillende soorten zoetmiddelen als agavesiroop en dadelstroop in huis. Super fijn! Ik wil nog veel meer leren wat betreft vegan koken dus die pantry zal blijven veranderen, alleen maar leuk. Ik vind je winactie echt geweldig dus natuurlijk doe ik mee! Dat zou zo zo zo tof zijn, om dit te winnen.. Wauw! Heel vet deze actie, Merel!
  & prachtige foto’s weer :).
  Liefs, Sanne

 42. Even huilen omdat ik geen Facebook meer gebruik, maar echt tof om even in je voorraadtrolley te duiken :)

 43. Wat ontzettend leuk om een kijkje te nemen in jouw voorraadkast! Bij mij thuis eten we zoveel mogelijk biologisch, maar elke dag voor 6 personen biologisch eten voorschotelen, wordt heel erg duur, helaas! Ik doe zéker mee! Liefs, Anne

 44. Hallo,

  Altijd leuk om te kijke wat iemand in huis heeft. Ik heb standaard

  -linzen, bonen, kikkererwten etc
  -rijst, pasta, quinoa, rijst /spelt noedels.
  – groene thee/kruidenthee
  – lijnzaad, noten, zaden en pitten.
  – chorella poeder, cacoa poeder.
  -kokosolie, olijfolie.
  – kruiden (heel veel)
  -kokosbloesem suiker, agave siroop.
  -spelt meel, Havermeel, amandelmeel, edelgistvlokken.
  -pure chocolade meer dan 70%
  -rijstemelk, amandelmelk, soya.

  Zo lijkt het heel gezond haha ;)

 45. Mjam! Ik houd van voorraadkasten… zo veel dat ik regelmatig iets over de datum heb, oeps….
  superblij ben ik met een kast met drie planken die ik laatst op straat vond, na een tijdje op het balkon als platenpotten-opslag diens te hebben gedaan heb ik hem laatst in de keuken gehangen…. eindelijk een mooie plek voor (ook al) al mijn weckpotten met bonen en rijst. Vriendlief snapt eindelijk waar hij alles kan vinden, alhoewel hij van veel bonen niet weet wat het is.

 46. Smaakt is zo’n fijn merk, ik waag heel graag een kansje! Gratis boodschappen maken deze arme studente blij.
  Ik heb altijd wel wat voorraad in huis zoals linzen, kikkererwten, bonen, rijst, pasta, kruiden, olie, enz.
  duim duim duim, fijne dag en groetjes van Riekie

 47. In mijn voorraadkast heb ik eigenlijk komen voorraad steeds meer producten van Smaakt! Standaard altijd kokosolie, noten, groene thee, amandel- en boekweitmeel en havervlokken van dit merk, zo praktisch dat je het gewoon bij de supermarkt mee kunt nemen! Verder meestal in huis: tomatenblokjes, haverkookroom, kokosmelk, mais, linzen, pure chocolade, quinoa, chlorella, sesamzaad, lijnzaadolie, olijfolie, verse en gedroogde kruiden, gember, pepers, bouillonblokjes zonder toevoegingen, en veel groente en fruit. Helaas past dit niet in zo’n mooie trolley!

 48. Standaard in huis: ui, knoflook en linzen! Dat is altijd lekker en voedzaam.

 49. Waauw, dit zou werkelijk een droom voor mij zijn..?? Ben zo gek op Smaakt biologische, pure producten en lekker en gezond eten wordt ik blij van!!❤️❤️

 50. Wat een leuke winactie! Ik ben zelf gek op het merk Smaakt, bij ons in de plus verkopen ze gelukkig ook veel van hun assortiment. Mijn favorieten zijn hun boekweitmeel (voor wraps) en hun groentepasta. Die boekweitnoodels zou ik graag proberen maar die hebben ze helaas niet bij onze Plus :( Ik heb dus altijd noodels/mie in huis, want daar ben ik gek op. Verder heb ik standaard in huis: bananen en appels voor ontbijt, volkoren crackers of beschuit als lunch of tussendoortje en chips voor als ik ineens zoute cravings krijg :)

  In ieder geval zou ik dit graag willen winnen om te delen met mijn zus, we eten allebei vegetarisch en vrij gezond, het liefst ook nog biologisch. Nou zijn we allebei studenten, en biologisch eten kan soms best duur zijn…dus zo’n groot bedrag aan producten winnen zou ontzettend goed uitkomen!

 51. Wat een leuke voorraadkast, veel leuker dan een grote-mensen-voorraadkast! Ik heb enorme voorraden meel (voor brood) en vlokken (voor granola) en massa’s potjes uit de aanbieding.

 52. Holy shit wat een pakket! Dit zou zo fijn zijn om te winnen. Ik woon samen met mijn kat en vriend, dus ik zou een grotere voorraadkast moeten hebben. Maar helaas, dat is niet het geval. Geen zorgen: het studentenleven is niet zo erg. Maar ik eet alles meteen op. Een blik bonen blijft maar een paar dagen staan. Bovendien is dit pakket ideaal als niet-veggies bij mij komen, heb ik altijd iets lekkers om te imponeren ;)

 53. Heerlijk, de producten van Smaakt! Standaard in mijn voorraadkast. Voor een gezonde levensstijl!

 54. Mag ik iets heel anders vragen. Waar komt je jurkje vandaan. Super mooi!

 55. goeie voorraad wel hoor! En handig artikel aangezien ik zelf nu net aan het ‘overschakelen’ ben naar vegan. Ga dan ook zeker meedoen!

 56. Zo tof; elke keer als ik deze actie weer opnieuw voorbij zie komen op mijn Facebook tijdlijn, check ik elke keer even of ik toch echt wel meedoe! Wat een super leuke actie!

 57. Hoi Merel
  Ik wil even laten weten dat ik je foto’s zo ontzettend mooi vind!! En ze geven elk verhaal echt meer kracht. Super!
  Lieve groet,
  Anniek

 58. Fantastisch! Ik doe mee! Er zitten een aantal producten tussen die ik helemaal niet ken, maar zeker wil uitproberen. Hopelijk kan je mijn deelname zien, want mijn instellingen op Facebook staan nogal streng ingesteld. ;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *