Weekmenu 8 – 12 mei

Dit vegan weekmenu met 5 recepten draait om lente groenten. Denk aan peultjes, radijsjes, asperges en bloemkool Ik vind het leuk om groenten op allerlei manieren te bereiden, zodat je er  nooit op uitgekeken raakt.
bloemkool15

Vroeger had ik echt helemaal niks met groenten. Het is dat het er gewoon bij hoort om ze te eten, maar ik vond er verder niet echt iets van. Tegenwoordig, of eigenlijk sinds ik vegan ben gaan eten, ben ik groenten op een heel ander level gaan waarderen. Ik heb nu zelfs favoriete groenten (wie had dat gedacht?) en ik vind het leuk om groenten op allerlei manieren te bereiden, zodat je er ook nooit op uitgekeken raakt. Dit weekmenu draait om lentegroenten. Denk aan peultjes, radijsjes, asperges… en bloemkool! Ja zeker. Ik dacht altijd dat dat een typische wintergroente was, maar niks blijkt minder waar.

Goed, aan de slag! Ik geef je vijf recepten en jij maakt een boodschappenlijstje. Goede deal toch? Ik hoop dat je er een mooie (en lekkere) nieuwe week van maakt.

Lees verder Weekmenu 8 – 12 mei

Weekmenu 10-14 april

5 vegan ovengerechten omdat ovengerechten altijd lekker zijn. Ga snel naar de blog voor dit Vegan weekmenu.
weekmenu

Ik hoop dat je een heel fijne zondag hebt tot nu toe :) Ben je al plannen aan het maken voor de nieuwe week, of stel je dat nog eventjes uit? Ik geef je groot gelijk hoor. Mag ik toch het nieuwe weekmenu eventjes bij je droppen? Ik heb vijf lekkere gerechten uit de oven voor je gekozen. Waarom? Gewoon, omdat eten uit de oven altijd lekker is! (en nu maar hopen dat ik niet te veel lezers heb die geen oven hebben…)

Lees verder Weekmenu 10-14 april