Winactie: €50 shoptegoed voor Vintagestore.nl

vintagestore

Gisteren schreef ik een blogpost over lentekriebels. De lente komt eraan en dat betekent dat ik zin krijg in frisse kleuren, zomerse smaken, langere dagen en meer groen in huis. Ook sprak ik over cosmetica en verzorgingsproducten, maar we hebben het niet gehad over kleding! Dat is eigenlijk wel vreemd, want kleding verandert juist zo lekker mee, tijdens de wisseling van de seizoenen. Ik hoop het vandaag goed te maken met een heel leuke lente-winactie, in samenwerking met Vintagestore.nl! Ik ga je mijn favoriete items uit deze toffe webshop laten zien. We mogen 2 x €50 shoptegoed verloten onder onze lezers, dus lees vooral verder als je kans wilt maken op deze te gekke prijs.

Als ik door de webshop van Vintagestore.nl scroll, valt mijn oog iedere keer op mooie, zacht gekleurde jurkjes.Wat blijft vintage toch leuk. Zoveel leuker dan wat er nu allemaal weer in de grote winkels in de Kalverstraat hangt. Mijn voorkeur gaat ieder voorjaar weer uit naar dezelfde tinten en printjes. Pastel, geel, zachte bloemenprints… prachtig! Dit zijn mijn favorieten:

dresses

Natuurlijk horen er ook vintage accessoires bij een goede lente-outfit. Wat denk je bijvoorbeeld van deze knalgele tas? Of deze gebloemde sjaal? Zo’n vintage sjaal kan ontzettend mooi staan als je hem in je haar knoopt. In dit artikeltje laat Jamie je zien hoe dat moet en hoe dat staat. Een sjaaltje maakt je lente outfit helemaal af!

accessoires

Terwijl ik dit artikel schrijf, heb ik een dikke wintertrui aan. Maar wat krijg ik een zin de zon en de warmte als ik naar deze fijne zomerse kleding kijk! Wat een lucky green girls zijn jullie, dat er gewoon twee van jullie lekker mogen gaan shoppen op Vintagestore.nl!

Trouwens, green boys kunnen tegenwoordig ook hun vintage hart ophalen. De oprichtster van Vintagestore.nl is nu namelijk ook een mannelijke tegenhanger begonnen: ManlyVintage.nl. Het ziet er echt heel tof uit, lekker hipster. Kijk maar:

Schermafbeelding 2014-03-03 om 20.40.04

Winactie

Zin gekregen om te shoppen? Dat komt mooi uit, want we gaan jullie nu vertellen wat jullie moeten doen om kans te maken op €50 shoptegoed. Je mag dit shoptegoed natuurlijk voor alles uit de shop gebruiken. Dus ook voor de brillen, schoenen en woonaccessoires. It’s up to you!

1. Like VintageStore op Facebook en reageer op het Facebookbericht dat online komt op de pagina van De Groene Meisjes
2. Laat een reactie achter onder deze blogpost waarin je meldt dat je meedoet
3. Vertel ons ook hoe jouw favoriete lente-outfit eruit ziet. Heb je al iets leuks gespot in de webshop?

De winnaars (en dat zijn er maar liefst 2) krijgen een persoonlijk berichtje van ons, dus laat vooral een reactie achter onder een geldig mailadres. Heel veel succes! 

Deel deze post op: [pinit]

Geschreven door: Merel

88 gedachten over “Winactie: €50 shoptegoed voor Vintagestore.nl

 1. Oehh, loooove it! Mijn favo lenteoutfit is natúúrlijk een jurkje! Een bloemenjurkje in pasteltinten met een denim jasje erover. Of een wit vestje. En misschien al wel blote benen eronder… wiehhh!

  1. Het lijkt me echt geweldig om te winnen want ik kijk al zeker een jaar lang naar allerlei vintage websites maar heb tot op heden niets gekocht.Ik vind het zo vrolijk en vrouwelijk !

 2. Helemaal leuk! Kuitbroek met hoge taille bloesje zonder mouwen en een mooi sjaaltje! Of een heerlijk zwierig jurkje… Ik droom er heerlijk over weg terwijl ik diep in mijn jas gedoken en met laarsjes met schapenvacht gevoerd met het ov ga. Kom maar op met de lente!

 3. Ik vond ze al leuk en een berichtje aan jullie is een kleine moeite. Lees met veel plezier jullie blog. Keep on going

 4. Ik doe graag mee !! Maar wil liever shoptegoed van wonen, wat een gave dingen; wekker , kopjes en papierwaren!

 5. Op een mooie heldere lente weer waar de zonnetje mag schijnen loop ik in een pastel bloemen motiefjurkje die net boven mijn knie komt met een smalle riempje om mijn taille met een gebroken wit half lang vestje.

 6. Oooh zo’n fijne actie!! Ik word er helemaal blij van!:))
  M’n favo lente outfit is zeker een jurkje of rokje! Mooi met een bloemen printje! Lekker zwierig in het lente briesje. En dan met mooie sandaaltjes eronder! Afmaken met een lekker vestje en zo’n mooie bloemensjaal in m’n haar!
  Helemaal top!! Thanks ladies voor dit fijne begin van de dag, ben in lente stemming!

 7. Echt zo leuk! Word je toch helemaal vrolijk van? Ik doe dus maar al te graag mee!

  1. Vergeet ik uit enthousiasme te vertellen hoe mijn outfit eruit ziet. Drukte al op enter haha. Nou dat is zeer zeker een bloemig of polkadotterig jurkje met leuke sieraden zoals grote armbanden. En een vestje wat je uit kan doen als het warm is. Of een pastel jurkje en dan juist een vrolijke drukke panty :)

 8. Jaaaaaa lente vintage jurkjes! Gewoon nu al aan trekken met een vestje en haal de zon in huis. En onder het genot van een taart bakken er ook nog mooi uit zien!( taart&jurkjes zijn mijn favoriete dingen :)

 9. Lente; dagen met meer licht, fris groene blaadjes en opkomende gele narcissen, blauwe druifjes, witte sneeuwklokjes etc
  Wat mij betreft inspirerende kleuren voor een gezellig lente outfit…
  Ik hoop dat ik een lente outfitje kan samenstellen als liefhebber van de lente en de groene meisjes ;-)

 10. Ohhhh wat leuk! En laat ik nou nèt op zoek zijn naar een mooie vintage (feest/gala)jurk voor een heel bijzonder feest – ik ga naar de uitreiking van de World Press Photo in Amsterdam omdat mijn vriend daar een prijs heeft gewonnen!

 11. In de lente draag ik heel graag spijkerjasjes en ik zag al een heel mooi donkerblauw exemplaar in de shop! Deze zou ik het liefst dragen met m’n robotjurkje van Zara en hopelijk met blote benen en m’n lage knalblauwe allstars, anders met een panty en zwarte laarsjes.

 12. Ja wat een leuke site. Heb al een paar gave jurkjes gezien. Mijn favoriete lente outfit is een zomersjurkje (jaren 60/70) met een leuke blokhak er onder. Een mooie zonn

 13. Zo gaaf deze kleding en accesoires! Mijn lente outfit heeft zeker iets met lichtgroen te maken. Ik heb een tattoosleeve met veel groen en daar pas ik graag mijn outfit op aan. (Erg he hahaha)
  Verder vind ik de kleding erg leuk om te gebruiken voor fotoshoots!
  Mooie site!
  Gr. Sabrina

 14. Oeps iets te snel. En als laatste een mooie bijpassende zonnebril. Zonnetje op je hoofd. Laat de lente beginnen.

 15. Wat n leuke shop! De lentekriebels beginnen bij een blauw jurkje, leuk handschoentje er onder en een jasje mee voor s avonds op t terras, met n glas wijn. Maar o o o, ook die reiswekkers….! Perfect voor mijn reis naar jordanie die ik volgende maand ga maken. En je zou je bijna gaan verheugen op de kou met die groene winterjas! ;)

 16. Mijn favoriete lente outfit is een iets te korte broek met omvouw, een blousje met bloemenprint en strappy sandals :) kent weet! ;)

 17. Lentelentelente! Een hartje voor dat seizoen.
  Ik draag het liefst een jurkje met een lieve bloemetjes print. Daarover een vestje met kanten details in de kleurcombi, of wat juist afsteekt.
  Daarbij (bruine)vintage laarsjes. Of peeptoe ballerina’s. Nagels in een pasteltint gelakt, wat antieke (look a like)sieraden om.
  En vooral niet vergeten, een stoere hoed! En dan: ready to picknick?! En tijd om een madeliefjes ketting te maken?! ;-)
  Lente i’m youre fan!

 18. Wat een heerlijke site! Mijn favoriete lente outfit heeft een pastel blauwe kleur en rode pumps. Ik zou hem afmaken met een mooi klein rood tasje en een paar simpele sieraden. Maar de gele 80’s plisse jurk in de webshop ziet er ook heel leuk uit! Bruin riempje erbij en bruine lage laarsjes en ik ben lente-proof. Dit weekend is er lente weer voorspeld, ik ben er klaar voor!

 19. Wow wat een leuke jurkjes! Jurkjes horen voor mij bij de lente! Lekker lichte stof, kleurtje en een vrolijk patroon (heb al mooie roze gezien op de site, maar ook een witte met stipjes en groen) wit jasje er bij en mn mooie witte pumps! Die staan te springen om weer uit de kast te komen! Heb ook al geweldige accesoires gezien die de outfit helemaal af maken. Mooie witte clutch, oorbelletjes!

 20. Fifties cocktaildress!! Rode lippen en veel eyeliner, california roll als coupe en natuurlijk een mooie pump met stompe neus met enkelbandjes!! Kzal groningen eens laten zien hoe t kan! :))

 21. Wat een geweldige actie! Ik doe dus graag mee. Ik heb nog nooit iets in de vintagestpre gekocht, maar ben het wel al heel lang van plan. Hopelijk wordt dit mijn eerste keer :) in de lente draag ik van alles , maar het meeste hou ik van linnenbroeken, gebloemde blousjes en voor een salsa feestje sexy rode jurkjes :)

 22. Leeeuk :) mijn ideale lente outfit is een schattig jaren ’50 jurkje met polkadots en een bijpassend strikje in mijn haar ♥

 23. Wat een ontzettend geweldig cadeau van jullie, ik word hier helemaal vrolijk van! In de lente draag ik het liefste jurkjes en rokjes, heerlijk vrouwelijke outfits. Met een vrolijke, kleurrijke print, leuke sandaaltjes, een vestje en natuurlijk grote, opvallende oorbellen erbij… Oh ik kan er nu al helemaal bij wegdromen! Gelukkig is het lenteweer ook al in aantocht! Met een geweldige nieuwe outfit van vintagestore.nl ben ik er helemaal klaar voor, ik hoop dat ik win!

 24. Ik wil de lente in met een poppig jurkje met hertjes of vogeltjes.. Té fout, maar o zo leuk…

 25. Hoi! Wat een leuke actie. Mijn hart bloeit er van op. Ik ben zelf al behoorlijk vintage en doe nu dus vooral mee voor mijn dochter.Hoe leuk is het dat zij van kleding houdt uit mijn jonge jaren! Een beetje alsof ik in het foto-album van mijn moeder stap ;)

 26. De lente is begonnen! Ik trek een jurk aan met zachte pastelkleuren, als kan met pofmouwen, sjaaltje in mijn haar, een felle tas en zacht vestje om mijn schouders en sokjes in mijn pumps.
  Zo stap ik heerlijk op de fiets om mijn moeder mijn ‘nieuwe’ outfit te laten zien :-)

 27. Wat een fijne winactie. Ik ben ieder jaar weer zo blij als de lente aanbreekt.
  Mijn favoriete lente outfit is een jurkje met korte mouwtjes in mijn favo kleur geel.
  Daarop een vestje met bloemenprint en mooie hakken aan mijn voeten om het af te maken.

 28. Ik sluit me graag aan bij het rijtje kanshebbers…
  Helaas is ons budget niet zo groot als mijn kledingmaat, waardoor ik me niet zo op mijn gemak voel in de dure victoriaanse jurken die ik zo mooi vind…

 29. Ik ben het een beetje beu dat iedereen in mijn woonplaats hetzelfde aanheeft: dezelfde jasjes, dezelfde legging (!!) en weinig eigen invulling. Dusssss ik zou het erg leuk vinden om daar eens verandering in aan te brengen door een lekker jurkje met knalkleuren te dragen met van die leuke bruin leren sandaaltjes!

 30. Leuke actie. Ik ga voor een pastelkleurige jurk met een leuk sjaaltje. Een vestje erover en ballerina’s aan mijn voeten. En in deze outfit genieten van het lekkere weer onder het genot van een biologische thee met vegan lekkers erbij.

 31. Als ik aan de lente denk zie ik mezelf ik een kleurrijk zwierig jurkje. Licht geel, lichtgroen of rood. 3 kwart wit vestje eop. Geknoopt sjaaltje in mijn haar. Een panty, want de lente id vaak toch nog wel fris, en een leuk laarsje eronder. Onder mijn arm de clutch die ooit van mijn moeder was, maar die ik nu ingepikt heb. En de cupcake ketting om mijn nek!

  Maar als ik die ochtend in een hele stoere bui ben, een lang stoer shirt (liefst bandshirt) op een stoere fel gekleurde legging, daaronder mijn vans voor t zomerse gevoel en een spihkerjackje zonder mouwen. In mijn haar ook weer een sjaaltje!

 32. Leuke actie!! Een jurkje in heerlijke lentekleuren zou ik kiezen en een bijpassende tas. Want wat is een vrouw zonder tas :)

 33. Wat superleuk! Mijn lenteoutfit, een stoere spijkerbroek met een leuk fleurig shirtje, leuke sjaal in mn haar als haarband en mn ronde retro zonnebril mag niet ontbreken! Leren armbandje en een leuke ring. Leuke gympen eronder, vintage tasje en klaar is kees. Ready voor de lente!

 34. Ja lente! Eindelijk die winterjas uit en tussen jas aan! Leggings vervangen door panty’s :-) Ik kijk er naar uit om mijn mooie 60’s A-lijn jurkje aan te met panty en kniekousen. Een paar leuke gympen eronder of een mooie hak. Laat die lente maar komen!

 35. Bloemenprints! Ik zou voor de 70s opgeknoopte blouse gaan met print, bij een korte short. En ik zou de lente in huis halen met zo’n mooie 60s bloemenprent!

 36. Wat gaaf, natuurlijk doe ik mee! Ik zou het vintage 60’s handtasje in geel de hele lente én zomer dragen! En dan nog een jurkje uitzoeken, zo moeilijk… ik zie heel veel leuks!

 37. Ik doe mee! hele leuke winactie! i love vintage kleding. het liefst een kleurrijk jurkje of rokje met een leuk printje. In de winter draag ik vooral casual kleding, maar in de zomer hou ik er wel van om vrouwelijke en kleurige jurkjes te dragen.

 38. Mijn fab lente-outfit is ideaal gesproken eigenlijk een Barbie-jurkje:
  Een kort gevalletje in A-lijn met boothals en wijde 3-kwart mouwen in een kleurige 70’s bloemenprint. Flower power <3

 39. Mijn lente outfit is een fijn jurkje, niet met super knalkleuren maar wel met fijne pastelkleurtjes. Bloemetjes! Bloemetje in mijn haar en mooie open schoentjes eronder, wit of roze.

 40. Ja, tof ik doe zeker mee! Ik heb een leuke jurk op de site gezien: 70’s miss perfect. Klinkt ook nog eens goed! Ik zou als outfit dus voor die jurk gaan, mooie open schoenen en een grote zonnebril.

 41. Ik zie mezelf alweer hellemaal lopen in een bloemig jurkje met een stoer spijkerjack!
  Leuke gympen eronder en klaar om te picknicken in het park!

 42. Mijn favoriete lente jurkje heb ik vorig jaar bij de ijhallen gescoord.
  Het is een geel jurkje met een beetje een jaren 80 model zomerjurk met grove bloemenprint.

  Of mijn mooie klassieke jurk uit de jaren veertig met zacht wit en groene streepjes.

  Keuze is onmogelijk!

 43. Een vrolijk gebloemd jurkje met een zoet gekleurd vestje erop! Daar word je toch blij van!

 44. Oh wat leuk! Ik zou zo mee willen doen ware het niet dat ik de Free Fashion Challenge doe: http://mrsstilletto.blogspot.nl/search/label/free%20fashion%20challenge
  Dat betekent dat ik een jaar lang geen nieuwe kleding, schoenen of accessoires mag kopen (ook geen tweedehands) om meer bewustwording te scheppen bij mijzelf, mijn omgeving… maar vooral bij mijzelf. Want ik heb zelf echt heel heel veel kleding. Kijk maar voor de lol eens mijn lijstje met kledingstukken en dan heb ik nog niet eens mijn schoenen, accessoires en tassen geteld. Het is gewoon sick…
  Dus als mijn jaartje voorbij is, dan mag ik weer. Hoewel ik mijzelf afvraag of ik dan nog wel wil! Ik merk dat het soms best moeilijk is, maar soms ook supermakkelijk. Ik hoef helemaal de stad niet meer in, dus ik word ook niet meer geconfronteerd met kleding die ik zou willen kopen. En verkoopblaadjes die ik toegestuurd krijg omdat ik vroeger online shopte, kan ik zonder te openen weggooien.

  Hoe dan ook: Heel gave winactie en ik wens degene die hem wint, veel plezier met moois uitzoeken!!

 45. Ik heb Vintagestore.nl geliked en ik doe dus bij deze mee! :)

  Mijn ideale lente outfit is een jurk met een wijde rok (zo’n één dat klokt als je rondjes om je eigen as draait) met een patroon van bloemen en blaadjes; het is immers lente. De jurk heeft een mooie halslijn, maar niet te diep. Eventueel heeft de rok een kanten randje. Dat maak ik af met stoere Dr. Martens, grote zonnebril en een donkerblauwe klassieke trenchcoat die ik openhoud. Mijn tas is een schoudertas waar naast mijn gebruikelijke spul ook een boek in past.

 46. Ik doe ook graag mee! Voor mij een klassieke vintage pencilskirt of dress om die droombaan in de wacht te slepen en het voorjaar echt als nieuw begin te kunnen zien!

 47. Ik doe mee! Al is eerder geshopt bij vintage store, helemaal top!

  Oké ik ben geen jurken meisje, ik vind ze altijd geweldig maar als het er op aan komt vind ik een broek toch fijner.
  Dus mijn favo lente outfit: gewoon een spijkerbroek, liefst wel Bell botom (wijd uitlopend) en een hempje met een of shoulder shirt. Heerlijk luchtig. Met m’n allstar gympen of slippers eronder.. Can’t wait..

 48. Oh, ik zag een waanzinnig mooie pink shiny top. En volgens mij zou ik hem nog kunnen passen ook. En ik zag een paar super mooie oorbellen in de vorm van blaadjes, was er helemaal verliefd op. Tot ik zag dat het klemmen waren, dat vind ik dan weer jammer.

 49. Wat een leuke actie! Ik doe graag mee, want ik zag al een heel leuk farmersjurkje en toffe leren cowboylaarzen. Zo nu ga ik snel weer aan het werk..

 50. Ik doe mee natuurlijk! :) Favo Lente outfit? jurkje in 50’s stijl is altijd goed! Of de schattige vintage little farm dress!
  Leuke actie! :)

 51. Geïnspireerd door het zonnetje heb ik net de vacuüm zak met lentekleren geopend en mijn favo lente outfit zit daarbij; mijn zwarte jurkje met witte polkadots, bijbehorende sieraden en sjaaltje en mijn zwart gelakte peeptoes met witte rand.
  Zin in!

 52. Fantastisch!! Ik zie het al helemaal voor me: een mooie luchtige jaren 50, gebloemd lente jurkje, een picknick mand vol lekkere hapjes en drankjes en genieten in het park!
  Ik kan niet wachten!

 53. Ik doe graag mee met deze leuke winactie!:D Fijn dat de maten zo duidelijk aangegeven staan op de webshop! Mijn favoriete lente-outfit is een mooie vintage jurk (vooral in een pastelkleurtje) met daaroverheen een dun vestje. Leuke laarsjes eronder, klein tasje mee en genieten van het zonnetje :)

 54. ohh wauw ik doe zeker mee! echt tof dat kleding van vroeger weer terug komt!
  Ik zou een puffy licht roze hoge taille rokje dragen met daarop een kanten crop top, daaronder witte kanten kousen tot boven mijn knieën. met daaronder zwarte ballerina’s een strik in m’n haar en een klein zwart schouder tasje :)

 55. Genoeg leuke dingen in de webshop! Mijn favoriete lente outfit is een zomers jurkje met een mooie open rug en een schoen met een klein hakje daaronder.

 56. Graag doe ik mee voor een lichtgekleurd jurkje met halflange mouwen en veterschoentjes om het niet te zoet te maken.
  Daarbij horen natuurlijk wel een vrolijke tas en oorbellen.
  Kijk uit naar de lente!

 57. Ik ben gek op fleurige jurkjes die boven de heup vallen en wijd uitlopen. Kleine laarsjes eronder en mijn hoedje op! En misschien nog mijn kleine knoopsjaaltje om het af te maken. Ik wil die prijs! ;)

 58. ik doe mee hoor!
  Ik ben nu bijna een jaar bezig met zelfportretfotografie, en daar kwam al snel een hele leuke hobby bij, namelijk het sparen van vintagekleding, accessoires en andere attributen. Het leuke aan deze stukken is namelijk dat ze meteen een bepaalde sfeer creeren, en hiermee een essentieel onderdeel vsn de foto zijn. door de kleding bij de juiste achtergrond te passen creer je een beeld dat zonder die kleding nooit tot stand zou zijn gekomen. Omdat het zo specifiek is worden de foto’s altijd interessant. het is zo leuk om te spelen met verschillende stijlen en omdat er van vintage vaak maar 1 stuk is, word je foto ook nog eens ontzettend origineel!!!
  ik zou iedereen aanraden om lekker met vintagestijlen te expirimenteren en een geheel eigen sfeer uit te dragen!!!
  mijn favo kledingstuk? als ik in de meivakantie naar Frankrijk ga kom ik vast ontzettend mooie plekjes tegen. Rotsen, oude stadjes met kerkjes, kortom de ideale omgeving voor het stijlvolle oversized jurkje waar ik mijn oog op heb laten vallen…

  nu maar hopen dat dit genoeg motivatie was haha;)zo niet, dan wens ik de winnaars veel plezier met het ontdekken van nog meer vintage!

 59. Hey, geweldige actie! Ik heb in een tweedehands winkel onlangs een donkerblauwe midi-rok gevonden, met bloemenprint. Ik zou daar dan een geel, mouwloos hemdje boven dragen en een rood sjaaltje in mijn haar knopen om het af te maken.

 60. Heerlijk, mooie, kleurrijke, fleurige jurkjes. I love it!
  Ready for the summer…!

  Pick me!

 61. Ik zou heel graag een pastelkleurig cocktailjurkje dragen! Zoet, lief, fris, LENTE! Strak in de taille en wijd uitlopend naar beneden, zodat ik er in kan blijven groeien met mijn kleine baby belly, die natuurlijk steeds groter en groter zal worden! :-D

 62. Dat ik die site nog niet kende zeg, maar gelukkig hebben we groenemeisjes die het in the picture plaatsen ;)

 63. Ik ben zeker into vintage, zowel qua interieur als qua kleding. Qua kleding vind ik het mooi om een vintage accent toe te voegen en niet all the way te gaan. Dus een heerlijk bruin/geel gebloemd lente-jurkje met hoge taille, maar wel mijn hippe booties eronder. En bijna alle vintage kleurt fantastisch bij mijn rode haar :)

 64. Geweldig! Ik zou er een jurkje voor een bruiloft bestellen met een leuk tasje erbij :D past mooi bij onze jukebox thuis, haha

 65. Vintage baby blauwe strokenrok met hoge taille, wit linnen jaren ’30 hempje, lichtgrijs linnen Vintage bousje met knoopjes en lieve geborduurde bloemetjes op de kraag, blote benen :), sportieve maar nette jaren ’30 gymschoentjes ♡♥♡

 66. Die pasteltinten staan me niet, maar bij de accessoires vind ik veel leuke items

 67. Nou ik wil wel winnen! Dit is blijkbaar in Tilburg en ik wist niet van hun bestaan af. Hoe gek is dat?

 68. Oh oops, outfit vergeten: Een bloemen jurkje en een hoge taille, net over de knie, gewoon mijn standaard (vegan) docs er onder, een heel fel-van-uit-NASA-te-zien tasje, en natuurlijk een mooie sjaal in me haar geknoopt.

 69. Ola!

  Ik ben dol op vintage! De kringloop bij ons is mijn “one-stop-shop”. Daarom doe ik graag mee. Ik heb nog niet op de website gekeken, omdat ik bang ben nu te laat te zijn dus eerst als de bliksem een reactie schrijven :)

  Voor mijn lente outfit ga ik natuurlijk voor “sweet” ala Doris Day.

  Nu maar snel kijken.

  Toodles x

 70. ik doe mee!
  ik ben heeelemaal weg van bepaalde vintage en retrokleding
  vooral de jurkjes en badmode!
  ik heb de facebook geliked; zoe louwerse
  en heb al een aantal leuke dingen gespot in de shop!

 71. Mijn ultieme vintage en lente outfit is een donkerblauw jurkje met witte stippen, afgemaakt met een parelkettinkje en hakjes.

 72. Hallo, kwam hier toevalligop jullie blog. Super! Ik bekijf lezen en ontdekken, graag blijf ik jullie volgen!

 73. John Gotti (1940-2002) A throwback to the old street smart gangsters of the days of Lucky Luciano and Meyer Lansky,
  John Gotti seemed for a time to be untouchable by the hands of law enforcement.
  A few key murders committed by Giancana’s crew allowed the Outfit to
  take over the numbers business and add millions
  of dollars more in annual revenue. We need health care, but you
  best believe that bunch of moral midgets in Congress won’t
  be standing up to Pharma and the Insurance companies let alone the AMA very soon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *