Winacties ’10 dagen voor kerst’ – dag 4

schermafbeelding-2016-12-19-om-08-34-17

Dit voor kerstman spelen bevalt me zo goed, dat ik het nu al jammer vind dat het straks kerst is en dat de acties dan voorbij zijn. Het is gewoon heel erg leuk om iedere dag iemand blij te maken! Gelukkig is het pas dag vier en hebben we er nog zes te gaan. Ik maak vandaag bekend wie het lekkere wijnpakket van gisteren heeft gewonnen én wat de awesome (vind ik zelf dan hè,) prijs van vandaag is!

Allereerst: wie heeft het wijnpakket van DKP Wine & Dine gewonnen en zit straks lekker met een flesje op de bank? Rosmarijn Morren, gefeliciteerd! Ik ga je een mailtje sturen en dan komen de wijntjes jouw kant op!

Winactie van de dag

schermafbeelding-2016-12-19-om-08-35-37

Wie mij volgt op Instagram heeft misschien wel eens voorbij zien komen dat ik graag bij Jamie’s Italian (in de Markthal in Rotterdam,) ga eten. Ik vind dit zó’n gezellig restaurant en het eten stelt nooit teleur. Ook voor de vegans (en ‘zelfs’ voor de glutenvrije mensen) onder ons is er genoeg te kiezen. De bediening is ontzettend vriendelijk, de sfeer altijd goed, de drankjes lekker… wat valt er nog meer te wensen?

Nou, dat ik zoiets leuks kan delen met jullie. En dat kan nu. Want vandaag mag ik een giftcard van €70 verloten, waarmee één van jullie – samen met je geliefde, beste vriend of oma – lekker kan gaan eten bij Jamie’s in Rotterdam! Voor €70 kun je echt heerlijk en (zeer) uitgebreid lunchen of dineren en dan kun je er ook nog lekker een wijntje bij drinken. En waar ik me nu al het meeste op verheug? Dat de winnaar hopelijk een (Instagram) foto gaat maken en met mij gaat delen, zodat ik er ook nog een beetje bij ben. Dat zou mij dan weer helemaal blij maken!

Als je veganistisch eet, dan is het aan te raden om van tevoren, wanneer je reserveert (wat sowieso aan te raden is, want het is er altijd behoorlijk druk, omdat het zo’n populair restaurant in Rotterdam is,) eventjes aan te geven dat je graag vegan wilt eten. De bediening zal alle tijd en moeite nemen om je uit te leggen wat de opties zijn. Heb je er al zin in gekregen? :)

Kom je niet uit Rotterdam? Combineer dit etentje dan lekker met een dagje in mijn favoriete stad! Ik heb een heleboel tips voor je, dus je hoeft je absoluut niet te vervelen. Sterker nog, je zou er met gemak een weekendje van kunnen maken. Check mijn tips hier!

Wat moet je doen om kans te maken op het etentje bij Jamie’s Italian Rotterdam? 

1. Laat een reactie achter onder deze post. Let op: gebruik een geldig mailadres, zodat ik je gemakkelijk kan bereiken + vergeet niet het hokje met ‘aanmelden voor de nieuwsbrief’ aan te vinken. (mijn nieuwsbrief is gratis en wordt iedere twee weken verstuurd)

2. We zouden het heel erg waarderen als je Jamie’s Italian Nederland en De Groene Meisjes op Facebook zou willen volgen. Dankjewel voor je support!

Wie heeft er zin in een lekker etentje binnenkort? En wie zou je meenemen? Daar ben ik ook benieuwd naar! Laat het me weten bij de comments! Veel succes :) 

Deel deze post op: [pinit]

Geschreven door: Merel

211 gedachten over “Winacties ’10 dagen voor kerst’ – dag 4

  1. Afgelopen zomer een keer bij Jamie in de Markthallen gegeten. Was eerlijk gezegd ronduit slecht. Ik zou dan ook graag de herkansing in willen en hoop dan dat het gewoon pech was. Dit zou ik dan met mijn vriendin Marga willen doen. Zij was ook bij de mislukte avond.

 1. Wat een leuke winactie weer! Mijn moeder en ik zijn al een hele tijd benieuwd naar Jamie’s restaurant in de Markthal, maar we zijn er nog steeds niet geweest! Ik kan met mijn moeder echt eindeloos over lekker eten praten haha, dus ik doe graag mee!

 2. Ik heb binnenkort een dagje naar Rotterdam staan samen met mijn vriend, omdat ik daarna voor een half jaar in Krakau ga wonen (ben je daar wel eens geweest? want dan hoor ik graag tips :) ). Ik zou het super vinden om hem dit leuke restaurant te laten zien en hopelijk gaat hij daardoor veganistische eten nog weer wat meer waarderen.

 3. Omg ja hallo! Misschien (of toch wel als het lukt om een bezoekje te plannen) niet zozeer voor mij maar voor mn lieve mama <3

 4. Oeh, Jamie’s Italian is heerlijk!! Ik ben nog niet bij die in Rotterdam geweest, maar check ‘m heel graag uit.
  Begin februari werk ik een weekje in Rotterdam, zou mooi zijn om die week bij Jamie’s Italian af te sluiten.

 5. Ik kom zelden in Rotterdam, maar dit klinkt als een uiterst smakelijke reden om de stad te bezoeken met vrouw en kind. Allen houden wel van lekker eten en zouden dit dan ook graag willen beleven.

 6. Jamie <3 ! Wat ben ik blij dat ze ook nu in Rotterdam zitten! Ik zou het super leuk vinden om deze prijs te winnen. Dan neem ik m'n lief mee en kunnen we de roerige laatste maanden van dit jaar afsluiten. En ik ben heel benieuwd hoe het is om voor het eerst na mijn maagverkleining weer eens uit eten te gaan :). Spannend!
  Groetjes en fijne kerstdagen :)

 7. Dat zou supersupergaaf zijn. Mijn vriend woont in Schotland, en als ik daar ben zijn we altijd wel een keertje in de Jamie in Aberdeen of Edinburgh te vinden, dus wij zouden dat geweldig vinden. In februari de week van Valentijn heeft hij net een ticket naar Nederland geboekt dus hoe gaaf zal het zijn daar samen te gaan eten. Voor de Instagramfoto’s kan gezorgd worden ;)

 8. Dit zou ik superleuk vinden om te doen met m’n buren! Ze hebben me al meer dan eens geholpen en ik wil ze graag bedanken :)

 9. Dat lijkt me nou heerlijk! Terug naar mijn geboortestad én eten bij Jamie!

 10. Jaaaaaaaaaaaaaaaa heerlijk! Samen met mijn lieve zus, we zijn allebei afgelopen jaar verhuisd naar Rotterdam!

 11. Wat een leuke actie! Ik kom niet zo vaak in Rotterdam, daarom zou dit een extra feestelijke afsluiter voor een dagje uit zijn. Samen met mijn vriend een dagje aan het drukke leven in de hoofdstad ontsnappen zou heerlijk zijn!

 12. Wat een leuk cadeau om weg te geven!
  Rotterdam is ook 1 van mijn favorieten. In mijn studententijd ontdekt dus “oude liefde”! Sinds kort af en toe eens vega eten en t beval erg goed. Vega uit eten is een ontdekkingsreis op dit moment dus dit zou weer een mooie boost kunnen geven. Fijne feestdagen allemaal❤!

 13. Ohh jamie’s! Ik doe mee! Ben nog nooit in de Markthal geweest, haha.

 14. Heel benieuwd naar Jamies Italian!
  Na met een vriendinnetje al een keer voor een -uiteraard- vol restaurant gestaan te hebben zonder te reserveren… misschien in de herkansing?!
  Zou een heel tof sinterkerstverjaarennieuw-cadeautje zijn voor haar. ?

 15. Wat een ontzettend leuke actie! Ik ga mogelijk in Rotterdam studeren volgend jaar, dus op deze manier zou ik de stad alvast wat kunnen ontdekken!

 16. Oeh dat klinkt goed zeg! Mijn vriend en ik zijn nu bezig met klussen en verhuizen. Ik zou hem graag mee uit eten nemen als we straks verhuisd zijn, omdat hij mij heel erg heeft gesteund dit jaar tijdens mijn burn-out. En Italiaans eten is altijd super natuurlijk :)

 17. Oehhh ja Jamie!! Kijk net iets te vaak zijn programma’s op 24kitchen en een bezoekje aan Jamies Italian staat al erg lang gepland maar schiet er toch steeds bij in, met deze prijs zou dat helemaal goed kunnen komen :) leuk dat je dit doet Merel, heel tof allemaal!

 18. Whoeep Whoeep jaaa graag!
  Om inspiratie op te doen voor ons nieuwe voornemen (elke vrijdag samen koken en een nieuw gerecht op tafel) lijkt me een bezoekje aan Jamie’s restaurant echt super gaaf om het jaar mee af te sluiten en het nieuwe jaar gezond in de luiden!

 19. Ik doe graag mee! ik heb wel eens bij Jamie’s Italian in Londen gegeten, dus ben benieuwd hoe die in Rotterdam is!

 20. Jaaaa! Fan van Jamie en fan van Rotterdam. Lijkt me superfijn om met m’n vent na een drukke en stressvolle periode even lekker te ontspannen met heerlijk eten. Grappig trouwens dat veel van jouw favoriete spots in Rotterdam ook de mijne zijn. :)

 21. Ik zou graag mijn dochter trakteren op een vegan diner van Jamie !! ?

 22. Klinkt goed! Nog nooit in Rotterdam geweest. Zou heel tof zijn om voor dit heerlijke eten een uitje naar 010 te plannen :-). Fingers crossed!

 23. Oeh ik zou heerlijk gaan eten samen met Pascalle, we zijn allebei al weken hard aan het werk en ook tot het einde van het jaar nog druk bezig. Het zou heerlijk zijn om de eerste week van het nieuwe jaar samen te starten met een etentje bij Jamie’s Italian!

 24. Mijn beste vriendin heeft na 2 jaar solliciteren eindelijk een baan gevonden. Dit zou ik zo graag een keer met haar gaan vieren. Maar zelfs met onze baantjes komen we allebei nogal cash te kort.. dus dit zou ideaal zijn :)

 25. Ik heb al bij Jaimie in Engeland gegeten ( Oxford) maar nog nooit in Nederland. Ben benieuwd of het ook zo lekker is hier.

 26. Aah dat lijkt me zo leuk! Jamie’s staat al tijden op m’n lijstje en elke keer als ik er langs kom om naar de metro te gaan bedenk ik me steeds dat ik nog niet geweest ben, dus het is de hoogste tijd om eens een bezoekje te brengen!

  Liefs Cynthia

 27. Hoi Merel,

  ten eerste wat tof deze diverse 10-daagse winactie. Graag zou ik ’t etentje bij Jamie willen winnen, omdat mijn christmas time this year niet zo denderend is na mijn break-up. En volgens mij is een avondje tafelen met een beste vriendin, goede wijn én Italiaans eten daar het allerbeste remedie voor.

  Fingers crossed xoxo Kirsten

 28. Ik ben dol op James Oliver’s kookboeken! Maar heb de gerechten nog nooit in een restaurant van hem gegeten! Dit is mijn kans om samen met mij dochter Martine te gaan genieten bij Jamies Italian in Rotterdam. Zou fantastisch zijn!

 29. Yummie, dat lijkt me zalig om met mijn zusje te delen, kletsen en bij Jamie’s Italian mogen eten, misschien nog lekker door de stad lopen ervoor….of het maritiem museum ?

 30. Wat super leuk en wat zou ik dit graag willen. Het Italië kookboek van Jamie heb ik dus daar maak ik regelmatig wat uit, maar ik heb nog nooit in zijn restaurant gegeten! Een droom van mij zou hiermee uitkomen.

 31. Dat lijkt me onwijs leuk! Mijn vriend en ik zijn sinds kort begonnen met een volledig plantaardig dieet en vinden uit eten gaan toch nog wel een lastig puntje. Dit is natuurlijk een hele goede optie.
  We zijn in februari 10 jaar samen en uiteraard zou ik hem meenemen om dit jubileum daar te vieren!

 32. Toen Jamie’s openging er al een keer heerlijk gegeten met m’ n paps, zou super tof zijn om nu weer vader-dochterdag te vieren bij Jamie’s met m’ n lieve pappa! Super leuke actie Merel! Veel liefde voor Jamie & De Groene Meisjes! (L)

 33. Wauw onze dochter van 6 is helemaal in love als ze Jamie Oliver ziet koken. Dat zou een leuk familie uitje zijn

 34. Lijkt mee een heerlijke traktatie om te winnen. Dan ga gezellig met een goede vriendin die dat echt verdient

 35. Wat leuk! Dit zou een hele leuke verassing zijn voor mijn vriend, dagje Rotterdam en daarna heerlijk uit eten :)

 36. I love Jamie :)!!
  And I love Rotterdam (woon zelf in Utrecht, maar Rotterdam is 1 van mijn lievelings-steden om leuke dingen te doen! )

 37. Superleuk! Ik ben er nog maar 1x geweest maar toen al fan geworden (vooral van de tiramisucocktail, zaaaalig). Het zou top zijn als mijn vriend en ik nog een keer uitgebreid bij Jamie kunnen dineren! :)

 38. Wat een leuke acfie! Met de kinderen hebben we wel eens bij een van de Jamie’s in Londen gegeten. Heerlijk. Maar in Rotterdam dus nog nooit. Dat kan natuurlijk niet! :-)

 39. Wat ziet het er heerlijk uit!! Ik zou het graag cadeau willen geven aan mijn zoon Frijk en zijn vriendin Havi die in Rotterdam wonen en ook met veel overgevoeligheden in het eten te maken hebben. Heerlijk om zomaar eens aan te mogen schuiven!! Fijne feestdagen allemaal!

 40. Lijkt mij geweldig! Ik ben er nog nooit geweest, maar ben erg benieuwd.

 41. Aaah super leuk! Mijn vriendin woont in Rotterdam (ik zelf in Groningen) en door haar ben ik Roffa zó gaan waarderen. De Markthal is één van m’n favo plekjes, we gaan er graag koffie drinken. Het lijkt me super leuk om haar mee uit eten te kunnen nemen bij Jamie’s <3

 42. Jaaa dit wil ik! Met mijn lieve Vegan vriendje heerlijk gaan genieten in wonderschoon Rotterdam :-) en Merel, die instagram foto komt helemaal goed!

 43. Super leuke actie! Ik ben al jaren een grote fan van de recepten van Jamie en wilde altijd al in zijn restaurant eten!

 44. Heeeel graag!! Dan kan ik mijn lieve (eindelijk) zwangere vriendinnetje mee verrassen!! :)

 45. Fan van Jamie en fan van Merel!!
  Ik zou de MR hier in huis meenemen, Jamies Italian staat al zolang op ons lijstje! :)

 46. Oh! Wow! Dit zou ik super graag willen winnen. Ik zou mijn vriendinnetje Wanda de Raat meenemen. Zij woont in Schiedam en ik in Brabant, dus zomaar ff op en neer hoppen door de week om elkaar te zien is er niet bij. Afgelopen donderdag is zij bevallen van een prachtig meisje: Juul. Wanda houdt ontzettend van lekker eten maar tijdens haar zwangerschap mocht ze natuurlijk niet alles hebben. Het zou geweldig zijn als wij bij Jamies zouden kunnen proosten op haar prille mamaschap en onze vriendschap! O ja, en we zijn natuurlijk allebei fan van de groene meisjes!

 47. Wat een leuke actie! Ben gek op eten én op Rotterdam en zou daarom graag eens bij Jamie’s Italian gaan eten. :-)

 48. Ik zou graag mijn vriendje meenemen naar Jamies Italian:) Hij woont niet in Nederland en zou graag de feestdagen gezellig met hem willen door brengen bij dit leuke restaurant!

  Ciao!

 49. Ik zou graag met mijn nichtje uit ? Rotterdam willen gaan. Ik woon zelf in Eindhoven. Dat wordt een leuk dagje Rotterdam.

 50. Ik heb er al zoveel over gehoord!
  Ik zou een vriendin meenemen, die net als ik alleenstaand met twee kindjes is en een bijstandsuitkering heeft. Haar zou ik een leuke avond gunnen.

 51. Wat een toffe prijs! Normaal gesproken ben ik degene die de kookkunsten van Jamie nadoet (vandaag staat zijn zoete aardappel-broccoli soep op het menu – ik heb er nu al zin in), maar een hapje eten in zijn restaurant is natuurlijk het echte werk. Ik zie mij en mijn vriend al helemaal zitten: pompoen ravilio voor mijn neus en een supergroene vegaburger voor de zijne. Ik droom alvast even weg!

 52. Ahhh jamie. Als echte rotterdammer staat het hoog op mijn lijst van eetplekjes om te bezoeken. Alleen het is iets boven mijn budget. Een cadeaubon zou super zijn! Heerlijk smullen!

 53. Lijkt me superleuk om samen met mijn zusje, vriendin en moeder te doen voordat ik wegga komende maand naar de Filijpijnen, Afscheidsdiner voor de kerst!

  Ps: ik ben niet zo van social media, maar mijn zusje zal zeker in staat zijn foto´s te delen haha

 54. Ik zou heel graag kans maken! Dan zou ik mijn beste vriendinnetje meenemen, zij heeft een lastige periode waar ze nu nog steeds in zit en ook nog wel even in blijft zitten en ik zou haar daar graag eventjes uit willen halen!

 55. Lijkt me zo lekker! Ik ben nog nooit vegan uiteten geweest, mijn studentenbudget laat uiteten gaan ook nooit zo toe helaas.
  Maar het lijkt me super leuk om daar een keer heerlijk te eten met mijn schoonzusje die in Rotterdam woont. :)

 56. Owww dit lijkt me leuk! Zoveel over gehoord en nog nooit gegeten. Wie weet is dit my lucky day?

 57. Dit is nou een goede reden om eens naar Rotjeknor af te reizen ;-) Als ik zou winnen, zou ik er een gezellig moeder-dochterdagje van maken om mijn moeder te bedanken voor haar support.

 58. Wat een ontzettend leuk kado-idee: ervaringen zijn de meest waardevolle kado’s! Ik zou heel graag Jamie’s “magie” willen proeven samen met mijn man (en via een foto op Twitter en FB ook met jou Merel hihi)! :)

 59. Ohh wat tof! Ik zou met mijn moeder gaan, die ik al zo lang niet heb gezien omdat ik in het buitenland woon. Met Kerst ga ik naar huis en dit zou wel de ultieme verrassing zijn :)

 60. Ik ben nog nooit, erg he, in Rotterdam geweest en deze stad staat, mede dankzij jouw goede verhalen, op mijn visit list! Dus het zou super leuk zijn dat wanneer ik er heen ga, ik hier kan gaan eten. Tevens is mijn vriend zijn favo keuken de Italiaanse dus ik zeg een win win win win situatie!

 61. Alweer zo’n leuke actie! En wie ik meeneem?! Mijn moeder, die is fan van Rotterdam en wie weet binnenkort ook wel van Jamie :-)

 62. Alles check… Lang niet meer in Rotterdam geweest mag wel weer eens ???… Je bent er zo enthousiast over dat ik er nieuwsgierig van wordt…

 63. Oh yes ik zoek al zo lang een goede reden om Rotterdam nog eens te bezoeken, dit zou ‘em zijn! En zo kan ik meteen mijn liefje de stad ook eens laten zien… Superfijne actie Merel, waren alle kerstmannen maar zoals jij!

 64. Daar zou ik graag gaan eten met mijn stiefdochter (die dol op groente is)!

 65. Oohh heerlijk!! Ik zou mijn zusje meenemen, heeft ze wel verdiend met alle scriptiestress.

 66. Na al die jaloersmakende insta-posts van Merel wil ik Jamie in Rotterdam zelf ook heeeel graag uitproberen! En dan mag mijn carnivoor-vriendje mee. Wie weet kan ik hem bij Jamie wel verleiden tot een lekkere vega-maaltijd :)

 67. Ja wij willen naar Jamie! De mogelijkheden voor glutenvrije Rotterdammers zijn nog best beperkt. Mijn dochter en ik, beiden coeliakie, zouden heel graag eens gaan eten bij Jamie in de markthal

 68. Ooooohh wat heb je toch een leuke acties bedacht! Ik zou heel graag naar Jamie’s willen met mijn vriendje. We zijn allebei groot fan van Jamie. Dus het zou natuurlijk super leuk zijn om eens zijn eten in zijn restaurant te kunnen eten! Ook al kookt hij het helaas niet zelf haha

 69. Ik heb eigenlijk nog nooit een recept van Jamie Oliver gemaakt of gegeten, en nog nooit bij een Jamie’s restaurants geweest – erg hè ;-)? Maar ik ben wel benieuwd! Kwam tijdens het zoeken naar vegan kerstrecepten ook wat dingen van hem tegen, dus wie weet ga ik dat wel een keer maken. Ik vind de ingrediënten vaak zo’n lange lijst en wat bijzonderder dan anders, daarom heb ik me er denk ik nog nooit aan gewaagd. Maar wie weet laat ik me overhalen naar het Jamie-fankamp als ik het een keer kan uitproberen in Rotterdam ;-)

 70. Oh voor dat restaurant heb ik 2 weken geleden nog staan kijken. Toen vond ik het wat te duur. Maar zag er ontzettend gezellig uit (en is hopelijk heel lekker), dus zou het graag eens uitproberen met deze fijne cadeaubon.

 71. Wat een te gekke actie! Ben enorm fan van Jamie, Rotterdam en Italiaans eten… Zou deze spot dus dolgraag een meer met mijn lief uitproberen ❤

 72. Zo leuk! Ik ga binnenkort met mijn mama op citytrip naar Rotterdam en zou het geweldig vinden om haar een etentje cadeau te doen! Ik ben al lang fan van de groene meisjes (vooral de heerlijke recepten!) en ik heb hier ook al veel inspiratie opgedaan voor onze trip naar Rotterdam! :)

 73. Toffe winactie dit! Ik heb wel zin om een dagje Rotterdam te doen en dan zeker als ik weet dat ik de dag af kan sluiten met een heerlijk diner bij Jamie’s.

 74. Echt heel toevallig had ik het een maand geleden met een vriendinnetje nog over dit restaurant! Ik ben echt onwijs nieuwsgierig en zou er binnenkort heel graag een hapje willen eten (met het bovengenoemd vriendinnetje natuurlijk ☺). Ik ben benieuwd!

 75. Wat ontzettend leuk.
  Ik zou hier graag heen gaan met mijn man.
  En er een heerlijk dagje Rotterdam van maken.
  Toen we net verkering hadden zijn we een dagje in Rotterdam wezen shoppen en een mooie rondvaart door de havens gehad.
  Dat was een erg leuke dag maar inmiddels al 24 jaar geleden
  Dus…… hoogste tijd om weer eens samen door Rotterdam te gaan struinen en wat is dan leuker om het af te mogen sluiten bij zo’n leuk en lekker restaurant

 76. wat een leuke prijs! de foodhallen in Ams kende ik al, maar die in Rotterdam lijkt me ook erg fijn om te ontdekken :)

 77. Hoe kan het dat je elke dag een nog iets leukers weet te bedenken om weg te geven! Zo tof Merel!!! Ik hoop dat ik vandaag meer lucky stars heb dan de vorige dagen :-)

 78. Ik doe graag mee. Vorige week was ik voor het eerst in mijn leven (bewust) in Rotterdam en wilde ik mijn vader mee uit eten nemen bij Spirit, maar dat bleek gesloten. Toen snelden we terug naar de Martkhal, maar die ging net dicht volgens de portier (6 uur ’s avonds???). Googleresultaten leverden niet zo snel iets op waar ik glutenvrij, lactosevrij en vegetarisch kom eten. Teleurstelling voor mijn papa. Nu ik weet dat er zo’n plek in de Markthal is, ga ik graag terug naar Jamies met hem!

 79. Zo leuk! Zou het inderdaad graag combineren met een bezoekje aan mijn favoriete Rotterdamse musea :)

 80. Willemijn van der Linden schreef:

  Wat een leuke winactie! Ik zou graag willen winnen. Vandaag ben ik ook jarig geweest dus dat zou een mooi kerst- en verjaardagscadeau zijn! Zelf een Rotterdammer maar dit restaurant stond nog op het lijstje! Duimen maar..
  X

 81. Wat een leuke actie!! Ik heb veel goede verhalen gehoord over het restaurant, wil het graag zelf uit proberen! ??

 82. Yes!! Ik en mijn vriendje willen heeeel graag een dagje naar Rotterdam en met alle kookboeken van Jamie in mijn kast zou deze bon het dagje compleet maken!

 83. Ohhh wat een super actie!! Dit lijkt me geweldig om te winnen maar wie vind dat nou niet. Ik zou als ik het win sowieso een paar prachtige foto’s maken en deze via instagram delen zodat je er ook een beetje bij bent! ??

 84. Wat een leuke acties!

  Doe weer een poging want dit lijkt mij ook erg leuk om te winnen ?
  mijn lieve zus komt 1x per jaar een aantal weken naar Nederland , ze woont in Thailand en zo’n etentje zou ontzettend leuk zijn gecombineerd met een dagje Rotterda , fingers crossed!

 85. Ik zou dit zo graag willen winnen, zodat ik samen met mijn moeder uit eten kan! Ze is al bijna het hele jaar ziek of niet fit door allerlei verschillende klachten, en we zijn al grote fans van Jamie en Jamie’s Italian dus dit zou het perfecte cadeau voor haar zijn. Ook is ze bijna jarig, dus betere omstandigheden voor een lekker diner zijn er niet!

 86. Wat een leuke actie weer! Nog nooit bij Jamie’s geweest omdat ik niet wist dat er zulke fijne vegan opties waren. Overigens zou ik de giftcard graag aan ’n lieve vriendin willen geven want gun haar zo’n uitje met (of rond, want vast helemaal vol bij Jamie’s) de feestdagen zo ontzettend!

 87. Heeel leuk! Ik woon zelf in de buurt van Rotterdam en ben verliefd op Italiaans eten, maar hier nog nooit geweest, schandalig toch?! Dus ik doe heel graag mee met deze leuke actie ?

 88. Oooooh ik had al een dagje Rotterdam op de planning staan, maar ik denk dat het een heel weekend moet worden! Zo veel leuks (en vooral lekkers) te ontdekken! All green. :) Was pas bij een vriendin in Londen en wilde heel heel graag naar Jamie’s Italian, maar dit wilde natuurlijk iedereen en hoewel dat vast nooit gaat vervelen, kan ik me voorstellen als je daar een jaartje woont, je van alles wilt ontdekken. Dat hebben we dus maar gedaan. Maar ik wil nog steeds naar Jamie! Ik doe niet aan Facebook, dus kan jullie niet op deze manier supporten, maar mond tot mond werkt ook nog steeds goed. :)

 89. Deze kende ik nog niet! Heel benieuwd naar vegan Italiaanse keuken! Een deel van mijn Nederlandse (schoon)familie woont in Rotterdam, dus dat wordt lekker eten en familie :-).

 90. Dit zou ik onwijs graag winnen. Binnenkort verhuis ik samen met mijn beste vriendin vanuit het hoge noorden naar Rotterdam. Hoe leuk zou het zijn om ons nieuwe avontuur in te wijden met een diner bij Jamie’s Italian?! Heel leuk!!!

 91. Wat een leuke winactie weer! Het lijkt mij super leuk om een keer Jamie’s Italian te eten jammie

 92. Nog nooit in rotterdam geweest, maar zou een leuke aanleiding zijn!

 93. Ik ben altijd blij met restaurants die ook vegan food aanbieden!! Binnenkort kerstvakantie dus het lijkt me super leuk om daar samen met mijn zus die vegetarisch eet heen te gaan!
  Alvast fijne feestdagen voor iedereen!

 94. Ik zou hier ontzettend graag willen eten met mijn beste vriendinnetje die 2 januari voor 5 maanden naar het mooie en koude Finland vertrekt. Natuurlijk gaan we veel skypen en ga ik onwijs hard sparen om een keer richting Helsinki te komen, maar toch ga ik haar ontzettend missen. We delen lief en leed en ik wil haar dan ook bedanken voor alle support die ik (vooral de afgelopen tijd) van haar heb gekregen. Ze is mijn praatpaal en andersom, en daarom wil ik, voordat we 5 maanden lang virtueel contact moeten hebben, haar nog één keer verassen met een dagje weg en een etentje. En wat is er nou leuker dan een nieuwe stad ontdekken èn heerlijk samen Italiaans eten?

 95. Voor mijn verjaardag nam de allerliefste Renske me hier mee uit eten, en ik kan sindsdien niet wachten om er nog een keer te mogen eten. Zelf woon ik in Utrecht, maar hiervoor reis ik graag af richting het Westen. Natuurlijk zou ik dan ook Renske weer meenemen, hopelijk om haar te mogen feliciteren met haar nieuwe huisje in Rotterdam.

 96. Omg ja heerlijk is het eten daar!! Ben er toevallig een paar weken geleden voor het eerst wezen eten en kan nu al niet meer wachten om er nog een keertje naar toe te gaan :)

 97. Rotterdam is om de hoek, maar ik krijg m’n man er alleen met ’n stok naartoe. Lekker eten is zo’n stok. En ’t sfeertje van de Markthal erbij is een mooie bonus!

 98. Hoogste tijd om Rotterdam eens te bezoeken. Ben er in geen jaren meer geweest. De laatste keer was ik op tienertoer. Inmiddels 3 kinderen en een soort van serieus leven verder….. ;-).
  Kortom: ik doe graag mee.

 99. Ik zou heel graag mijn lieve vader meenemen. Als alleenstaande vader van drie (inmiddels volwassen) kinderen mag hij best een keer goed verwend worden! Quality time met mijn ‘papa’ en een heel mooi kerstcadeautje ????❤️

 100. Jjjjaaa!!! Super leuk!! Eten bij Jamie’s italian na een dagje in het fantastische Rotterdam… IK WIL!! :)

 101. Een mooie gelegenheid om ein-de-lijk eens naar Jamies in Rotterdam te gaan! Als verrassing voor mijn vriendin zou winnen super zijn! (En hopen dat ze er niet achter komt dat ik dit op haar telefoon invul..) Fingers crossed!

 102. Ik maak graag kans! Het staat al een tijdje op mijn lijstje om eens te gaan eten. Fingers crossed!

 103. Hmmm ik heb daar nog nooit gegeten maar t lijkt me heerlijk. Ik doe dus mee !

 104. Oehh wat leuk dit! Ik eet sinds een paar maanden iedere week 1 avond met een heel lief vriendinnetje. We zijn beiden het volwassen leven ingerold inmiddels en het doet goed om de ervaringen die we opdoen op het werk met elkaar te delen. We koken graag thuis een recept van de groene meisjes maar tegen uit eten bij Jamie’s zeggen we natuurlijk geen nee!!

 105. Whoohoo een keertje bij Jamie’s Italian eten in R’dam, mijn op Delft na meest favoriete stad, lijkt me leuk & lekker.

 106. Ook al woon ik in Groningen; ik grijp iedere gelegenheid aan om naar Rotterdam af te reizen. Ik vind Rotterdam een heerlijke stad. Ik ben al regelmatig in de Markthal geweest en heb daar natuurlijk ook gegeten maar nog niet bij Jamie. Mocht ik winnen dan heb ik weer een uitstekende reden om naar Rotterdam te gaan. Ik zou het etentje dan combineren met een nachtje hotel en een dagje struinen.

 107. Mijn vriend woont in Rotterdam en hij is heel hard op zoek naar een nieuwe baan. Hij kan dus wel een beetje afleiding gebruiken en ik zou hem graag mee willen nemen :)

 108. This is amazing! I would love to win this. I have only been to one of his restaurants in London and I could only afford appetizers! Haha!

 109. Ik werd op deze give away gewezen door een lezer van mijn blog, omdat ik een lijstje had gemaakt met doelen die ik vóór 2018 wil bereiken. Een van de doelen is om iets te winnen (dus: veel meedoen met give aways en prijsvragen!) en een ander doel is om een keer te gaan eten bij Jamies Italian. Kortom: als ik zou winnen kan ik direct 2 doelen afstrepen ;)

  Ik zou mijn man meenemen. We willen hier al eten sinds de opening, maar elke keer komt er iets tussen of is het te druk. (Wij zijn nogal spontane beslissers om uit eten te gaan en dat werkt vaak niet bij Jamies Italian)

 110. Jaaaa, dat klinkt heerlijk! Goede reden om mijn tante in Rotterdam te bezoeken. Al zal ik sowieso een keer bij Jamie’s langsgaan, want goed eten moet gegeten worden ?

 111. Oeh, dit restaurant staat al een tijdje op mijn wishlist dus ik doe graag mee met deze prijs! De afgelopen tijd was behoorlijk druk en chaotisch voor ons dus hoog tijd voor een romantisch avondje samen met manlief! En een insta waardige foto moet geen problemen opleveren. ?

 112. Jaaa. Dit is staat al zo lang op mijn agenda alleen de spaarpot laat het niet toe. Dus ik zou heel blij zijn. Heel blij. !

 113. De allereerste keer dat ik bij een Jamie Italian restaurant heb gegeten, was een paar jaar terug in Sint-Petersburg, Rusland. Ik ben tot op heden nog niet in een Nederlandse vestiging geweest. Ik zou mijn vriendinnetje die in Rotterdam woont er graag mee naartoe nemen. We zien elkaar niet vaak en dan is bijkletsen onder het genot van Italiaanse delicatessen wel een heel erg leuk vooruitzicht.

 114. Héérlijk. Italiaans eten is het best. Ik doe graag mee aan de winactie!

 115. Hoi, hoi
  Ik loot graag mee. Geniet altijd van je blogs, tips en recepten. Dat Jamie goed kan koken dar is bekend maar heb nog in één van zijn restaurants gegeten. Misschien via deze manier! We gaan het afwachten.
  Alvast fijne dagen?✨

  Groetjes
  Elly

 116. Oe de Markthallen, heerlijke plaats! Ik zou mijn lieve vrienden meenemen die ook echte foodies zijn en fan van Jamie Oliver! Fingers crossed!

 117. Wat een leuke winactie! Ik zou mijn zusjes hier naartoe sturen die met hun gluten intolerantie niet zo snel uit eten gaan.

 118. Eindelijk een goed excuus om een dagje toerist in eigen land te spelen. Ik zou heeel graag gezellig met mijn moeder een dagje weg willen, dit zou super zijn!

 119. Oeeehh!
  Elke keer als ik er langs kom denk ik “jaaa, óók nog naar toe!”. Zo fijn dat er zoveel vegan opties zijn in Rotterdam en ik er dus nog niet aan toe gekomen ben er heen te gaan. Goed teken, maar ook jammer!
  Mijn vriend en ik zijn beide veganist en hebben net twee maanden in Spanje het huis van mijn schoonmoeder opgeknapt en verkocht voor haar. Ons geld is daardoor op en een extraatje deze maand saampjes zou fantastisch zijn!
  Goeie acties, lieve liefs

 120. Ja, eten bij Jamie in Rotterdam dat lijkt mij fantastisch. We hebben al een paar keer in Londen in een van zijn restaurants gegeten en dat is altijd super, heerlijk en vernieuwend. Het zou echt heel leuk zijn als we nu kunnen ontdekken of zijn enige restaurant in Nederland even geweldig is en natuurlijk mag je via IG met ons mee-eten Merel, gezellig! Of schuif je aan het eind aan voor een drankje, vind ik ook gezellig!

 121. Lijkt me heerlijk om hier te eten, dus ik waag graag een gokje en doe mee! Ik zou een vriendin meenemen, ik weet dat zij al heel lang bij Jamie wil eten!

 122. Leuk! Ik heb zelf een aantal intoleranties en ik ben al een keer bij Jamie’s Italian in Londen geweest en daar hielden ze er heel goed rekening mee, dus ik heb heerlijk kunnen eten. Het lijkt me heel leuk om ook een keer het restaurant in Rotterdam uit te proberen.

  Ik zou een vriendin van me meenemen die in Rotterdam woont. Ik woon zelf in Eindhoven en omdat het toch best een stukje reizen is naar Rotterdam zien we elkaar niet zo vaak. Hier zouden we mooi een dagje in Rotterdam van kunnen maken met z’n tweeën!

 123. Sinds een jaar loop ik regelmatig langs Jamies Italian. Nou ben ik een rasechte Amsterdammer maar toch heb ik het voor elkaar gekregen dat ik een rotterdamse vriend heb, die vlakbij de Markthal woont! Ik heb met plezier de blogs gelezen over je verhuizing naar Rotterdam, een hele goede keus! En na jouw stuk over Jamies te hebben gelezen kan ik niet wachten het eten daar uit te proberen! Spannend!

 124. Jamie Oliver? Yes please! Ik volg jullie allebei op Facebook :)

 125. Tegen een heerlijk etentje zeg ik geen Nee.
  Maak ik er gelijk een leuke shop dag van.

 126. Een vriendin van mij heeft een moeilijk jaar achter de rug en ik zou haar graag trakteren op een fijn etentje. Ze moet lactosevrij eten dus dat is altijd een heel gedoe. Dan lijkt me Jamie’s restaurant een supergoed idee! Het lijkt me heel leuk om haar daarmee te kunnen verrassen :)

 127. Jaaaaa, leuke prijs! Ben wat leuke to-do dingen aan het verzamelen voor ern dagje Rotterdam. Oa een winkel voor gezonde wieren om te koken uit Groente uit Zee, een kook demo en natuurlijk de Markthal. Zou superleuk zijn de dag zo af te sluiten :)

 128. Jaa leuk!! Ik doe graag mee! Ik heb 1 vriendinnetje in Rotterdam wonen (ik woon zelf in Utrecht) en we hebben al een eetafspraak staan, dus zou haar graag mee uiteten nemen!

 129. Ik blijf lekker elke dag proberen om iets van deze tiendaagse te winnen ? Een etentje bij Jamie’s Italiaan winnen lijkt me zo leuk! Ik zou de jongen meenemen waar ik al een tijdje mee aan het daten ben, aangezien hij altijd voor me betaald en mij absouluut niet voor hém wilt laten betalen… Dit is mijn kans om hem een keer op een gezellig etentje te trakteren!

 130. Daar zou ik graag willen eten! De laatste keer dat ik in Rotterdam was, was het helaas vol.

 131. Jaaaaaaaa! Ook mijn favoriete restaurant! Ik heb het in engeland ontdekt een paar jaar geleden en ben zo blij dat ze nu in rotjeknor zitten!

 132. Als Rotterdammert moet ik me schamen dat ik nog niet geweest ben bij Jamie! :(
  Maar ik zou er dus supergraag heen gaan en mn vriend (mijn god, ruim 4 mnd samen en ik kan maar niet aan dat woord wennen… ) meenemen. Of mn verkering. Das beter ja. Mn verkering ;)

 133. Wat een leuke actie! Ik zou daar super graag met mijn moeder een hapje willen gaan eten. We zijn nog niet zo lang geleden samen begonnen met veganistisch koken, bakken en eten, maar het is voor ons een nieuwe passie die we nu samen delen. Zou leuk zijn om dat te vieren onder het genot van een hapje en een drankje!

 134. oehh daar word ik heel blij van! Ben verliefd op de stad en hou veel van eten, ik zal mn moeder meenemen want die is erg fan van de kookboeken van Jamie!

 135. Ik ben dol op Italiaans eten én op de gerechten van Jamie. Lijkt me dus heerlijk om dit te winnen!

 136. Aah zo leuk! Ik zit tegenover de Markthal op school, maar heb nog steeds niet gegeten bij dit leuke restaurant, haha. Staat zeker op mijn to-do lijstje. Ik zou het helemaal fantastisch vinden als ik mijn vriend (de Groningse nuchterheid hetzelve) kan overhalen om gezellig hier te gaan eten tussen de toeristen in de Marthal ;-)

 137. Wat een leuke actie weer! ? Ik zou zo graag willen winnen zodat ik samen met mn lieve moeder kan gaan eten bij Jamies, om haar te bedanken voor alles wat ze voor mij doet en omdat ze altijd voor mij klaarstaat! Liefs Pauline

 138. Die foto’s alleen al zien er goed uit! Het lijkt me heerlijk om in de koude grijze wintermaanden in warmere (italiaanse) sferen te komen bij jamies ^^!

 139. Wat een geweldige winactie! Ik zou heel graag mijn lief willen verrassen met een heerlijk avondje bij Jamie’s Italian. Omdat hij als echte Italiaan altijd zo heerlijk sceptisch is over Italiaanse restaurants: “they think they can cook Italian!”. Jamie Oliver, ga jij de uitdaging aan…?!? ?

 140. Wat een gave prijs! Deze zou ik graag willen winnen zodat ik m’n lieve moedertje kan trakteren op een avondje uit want dat doet ze veel te weinig!

 141. Ooh het lijkt me zo leuk om samen met mijn man bij Jamie te gaan eten. We hebben al een kookboek van hem en proberen sinds kort veganistisc te eten! Ik ben super benieuwd wat voor smaaksensaties ze hier serveren!

 142. Leuke winacties allemaal zeg! Het lijkt me erg leuk om een keer Jamie’s Italian uit te proberen, en ik wil ook heel graag een keer een dagje Rotterdam doen.

 143. Wat een mega leuke actie! Het lijkt me heerlijk om te kunnen genieten in het restaurant van zo’n superman, hij blijft met zijn everydaysuperfood toch echt een van mijn favo’s! En mijn mutti zou het ook zeker geen straf vinden om mee te mogen smikkelen :)

 144. Ik heb al veel van zijn kook boeken waar onder zijn reis door Italië, dat is dan toch ook wel mijn faforiet. Tussen zijn tijdschriften zit er trouwens ook een over Italië. Ook die heb ik natuurlijk.

 145. Oh wat een super leuke, lekkere winactie! Ik zou mijn moeder hier graag mee naartoe nemen omdat zij nogal een zwaar jaar achter de rug heeft en ze een zo’n leuke verrassing verdient! Zij is op Eerste kerstdag jarig en het zou ontzettend leuk zijn haar hier op te mogen trakteren!

  Liefs, Fenna

 146. Heeeeel graag. Helaas door de drukte en populariteit er nog niet kunnen eten terwijl het al lang op m’n verlanglijstje staat. Zeker omdat ze ook kleine porties hebben voor mij zonder vlees. Ik zou mijn vriend hier heel graag mee willen verassen omdat we 6 jaar samen zijn binnenkort

 147. ah dit zou ik leuk vinden, en ik zou mijn broertje meenemen want hij woont daar!

 148. In januari gaan we met 8 dames (4 vriendinnen en onze moeders) een dagje naar Rotterdam. Uiteraard ook voor de foodhallen (waar we nog nooit geweest zijn…*oeps*). Jamie zou ons dagje misschien heel goed kunnen afsluiten :) incl. foto natuurlijk

 149. Wát een gave winactie, Merel!! Echt leuk dat je dat geregeld hebt. Ik laat mijn Deense vriend alle mooie steden en plekjes van Nederland zien als hij hier is en Rotterdam is next on the list! Zou hem ontzettend graag verrassen met een dineetje bij Jamie, dat we dan uiteraard zullen vereeuwigen met een foto voor je :)

 150. Wauw, wat een gave winactie! Ik zou dit zeer graag combineren met een dagje Rotterdam want al die blogplots over deze stad hebben me erg nieuwsgierig gemaakt :)

 151. Voor als mijn lieve vriend terugkomt van zijn grote rondreis… yes please! Lijkt me heel mooi momentje om te vieren dat we weer samen zijn en hopelijk niet weer een half jaar apart van elkaar!

 152. Wat een leuke winactie! Mijn zoontje van bijna 9 besloot vorig jaar uit zichzelf om vegetarisch te willen eten. Dat vind ik zo’n bijzondere keuze van een kind van zijn leeftijd, dat ik het heel leuk zou vinden om hem een keer uit eten te nemen in een restaurant waar dat goed kan en waar hij het eten ook lekker vindt.

 153. Leuke winactie! Ik doe mee. Ik zou mijn moeder meenemen, zij verdient het.

 154. Ooo, ik ben in Londen bij Jack’s van Jamie geweest en dat was heerlijk en ook super bediening. Wij wonen in een klein dorpje vlakbij Rotterdam en uiteten gaan doen we veel te weinig gezien de twee kleine hummels. Deze bon zou het ultieme excuus zijn.

 155. Beste Merel,

  Wat een onwijs leuk winactie.Deze kerstvakantie had mijn vader mij beloofd om samen zo vader en dochter naar Rotterdam te gaan.Wij hebben een moeilijk tijd gehad maar na een jaar vechten hebben wij eindelijk de ziekte overwonnen.Om dat te vieren gaan we samen naar Rotterdam.Het lijkt me super als vegatarier en lactose intolerant om daar te gaan eten!

  Liefs,

  Elisa

 156. Wauuww, wat leuk! Ik vind Rotterdam echt de leukste stad, ga er graag weekendjes heen! Ik ga zeker bij het volgende weekend langs Jamie’s Italian, helemaal super als ik dan deze giftcard kan gebruiken!

 157. Oe dit zou ik dolgraag winnen. Ben nu wel benieuwd geworden naar jouw stad en naar dit restaurant!

 158. Leuke winactie! Ik zou graag met man en zoontje uit eten gaan. Gewoon… Omdat we alledrie dol zijn op uit eten gaan (ik heb het meest bourgondische kind ever geloof ik), maar het er te weinig van komt.

  Zoon heeft een glutenuntolerantie, dus een Italiaan die daar rekening mee houdt is fantastisch.

 159. Ik zou heel graag nog een keer bij Jamie’s Italian willen eten, vorig jaar ook gedaan, op mijn verjaardag. Mijn man, dochter en ik vonden het heerlijk en gezellig

 160. Jaaaaa, ik ben de laatste tijd een paar keer in Rotterdam geweest en zou deze stad graag aan mijn vriend willen laten zien. De markthal sla ik dan niet over en een etentje bij Jamie’s Italian maakt deze dag af!

 161. Ja, ik wil ook meedoen! Mocht ik de bon winnen, dan ga ik samen met m’n vriendin naar Jamie’s Italian, want zij woont in Rotterdam. Een mooie reden om haar in het nieuwe jaar snel weer eens op te zoeken.

 162. Wow zou wel geweldig zijn om terug eens een cirytrip naar Rotterdam te doen. Dit zou het perfecte excuus zijn? :D

 163. Zou wel super tof zijn om nog eens naar Rotterdam te gaan en dat uit te proberen. :D nog eens een citytripke plannen

 164. Oh wat een heerlijke winactie! Deze doe ik zeker mee, want het lijkt me zo ongelofelijk leuk om gezellig met mijn vriend een keertje uit eten te gaan. Dat doen we echt helemaal nooit helaas… Hij is zo veel minder vlees en zuivel sinds wij samen zijn, waar ik heel blij mee ben en hij zelf ook. Dus dit zou een leuke beloning zijn.

 165. ZALIG! Supertoevallig ga ik 3-4 januari voor de eerste keer ooit naar Rotterdam.
  Heb het kadoo gekregen van mijn beste vriendin voor mijn verjaardag volgende week.
  Zou een superkadoo zijn.
  En keigoed dat je ons zo verwent met KErst ;)
  x

 166. Ah dit lijkt me zo leuk! Besloot dit jaar met m’n verjaardag spontaan iets Rotterdam te gaan eten omdat ik op jullie blog had gelezen hoe veel leuke hotspots je daar hebt en het was zo’n groot succes. Ik en m’n beste vriend, die niet vegan is, kwamen bij Burgertrut terecht en het was echt zó lekker. Achterafnog twee stukjes taart meegenomen en mijn dag kon niet meer stuk :) Dit zou een goed excuus zijn om weer terug te gaan en om eens samen met m’n vriend uit eten te gaan, want daar is het nog nooit van gekomen.

 167. Uhh GRAAG
  Zoveel stress met deadlines de laatste tijd, dat ik wel wat ontspanning kan gebruiken :). Samen met mijn lieve vriendje rodin, die mij in deze terrordagen dapper trotseert..

 168. Ik zou met mijn man gaan. Uit eten gaan is iets wat we eigenlijk nooit meer doen. Iets met bezuinigen…helaas. Even samen lunchen of dineren terwijl onze meisjes zich vermaken bij een vriendin zou voor manlief en mij een fijn moment zijn om bij te praten en oplossingen te zoeken voor waar we dit jaar allemaal mee te maken hebben gehad. Even samen opladen lijkt mij heerlijk. En dan ook nog bij een restaurant van onze favoriete chef!

 169. Lijkt me echt super :) sowieso heel blij dat ik deze site/blog gevonden heb :)

 170. Rotterdam is de lievelingsstad van mijn liefje en van mij en wij zijn dol op de markthal.
  Graag trakteer ik hem op een etentje om hem te vertellen hoe fijn ik vind met hem samen.

 171. Lijkt me heerlijk, ik zou samen met mijn lieve vriend gaan – omdat hij zo ontzettend voor me heeft klaar gestaan dit jaar en me ontelbaar keer heeft weten op te beuren. Hij verdient het!

 172. Ik wil supergraag meedoen om een hele lieve vriendin van me te verrassen! wij kunnen allebei wel een beetje ontspanning en lekker eten gebruiken en zij is fan van jamie oliver :D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *