Winacties ’10 dagen voor kerst’ – dag 3

wijn-2

Wow, jullie hebben gisteren (en vandaag) MASSAAL gereageerd op de Lush winactie! Ik vind het zo tof om te zien dat jullie net zo blij worden van de 10 dagen voor kerst winacties, dus we gaan vrolijk verder met een nieuwe prijs. Maar niet voordat ik de winnaar van het Lush pakketje bekend heb gemaakt natuurlijk!

img_2683

Laat ik jullie niet langer in spanning laten zitten…. wie heeft het Garden Party pakket gewonnen?
Nicky Schraven gefeliciteerd! Ik stuur je een mailtje!

Winactie van de dag

wijn-5 wijn-1 wijn-6

Wijnliefhebbers opgelet! Van DKP Wine & Dine mag ik een mooie set wijnen verloten. Een lekker wijntje gaat er natuurlijk altijd in, maar nu, met de feestdagen voor de deur zéker. Zelf geen grote wijnliefhebber? Dan kun je er misschien iemand anders heel blij mee maken!

Hoe zit dat met wijn? Is dat wel vegan? Sommige wijnen wel, andere wijnen niet. Check hier het artikel dat gastblogger Merlin in 2014 schreef, waarin ze uitlegt hoe je kunt weten of een wijn veganistisch is of niet. De wijnen die ik vandaag verloot, zijn uiteraard veganistisch.

wijn-4

DKP Wine & Dine levert wijn en olijfolie uit Toscane en verzorgt op maat gemaakte catering, aangeklede bedrijfsborrels en huisdiners. Zelf hebben we de Toscaanse wijnen ‘getest’ (een zwaar leven, ik weet het, maar iemand moet het doen ;)) tijdens een brunch met vrienden. Het feit dat ik vandaag twee flesjes verloot zegt denk ik wel genoeg – wij vonden de wijnen súper lekker! En misschien denk je: een wijn is een wijn, maar dat is toch niet helemaal waar. De wijnen die DKP Wine & Dine verkoopt zijn duurzaam geproduceerd. Dat kan betekenen biologisch en/of veganistisch gecertificeerd, of klimaatneutraal geproduceerd.

Zin om deze kerst verantwoord een beetje teut te worden? ;) Dan weet je dat je mee moet doen aan deze winactie!

Wat moet je doen om kans te maken op het wijnpakket? 

1. Laat een reactie achter onder deze post. Let op: gebruik een geldig mailadres, zodat ik je gemakkelijk kan bereiken + vergeet niet het hokje met ‘aanmelden voor de nieuwsbrief’ aan te vinken. (mijn nieuwsbrief is gratis en wordt iedere twee weken verstuurd)

2. We zouden het heel erg waarderen als je DKP Wine & Dining en De Groene Meisjes op Facebook zou willen volgen.

Let op: je kunt deze prijs alleen winnen als je 18 jaar of ouder bent, anders krijg ik de Rijksoverheid (klik!) op mijn dak. Geen knipoog. :)

Foto’s: Aline Bouma.

Deel deze post op:

Geschreven door: Merel

97 gedachten over “Winacties ’10 dagen voor kerst’ – dag 3

 1. Wat een leuke actie!
  Mijn man en ik vinden een wijntje op z’n tijd erg lekker
  Helemaal straks tijdens de kerst maaltijd is het wel leuk om een goede wijn te mogen drinken.
  Ik ben reuze benieuwd naar deze wijn, dus ik maak graag kans.

 2. Duimen voor lekkere wijntjes! Ik volg je al een tijdje Merel, en ondanks dat ik totaal niet veganistisch/ vegetarisch ben vind ik het vooral mooi om te zien hoe jij in t leven staat.. qua lichaam, geest etc. Ik worstel af en toe ook met mijn gewicht en ik vind het altijd fijn om te lezen hoe de wat ‘bekendere’ mens onder ons daar ook last van heeft. ( en dan af en toe erop proosten met een wijntje dat ik een gezonde maat 42 is totaal niet erg haha)
  Ik wens je alvast een heel mooi kerstfeest toe met je familie en geliefden om je heen! <3

 3. Jaaa dat is leuk! Ik doe zeker mee, want ik ga over twee dagen naar mijn ouders in Nederland (ik woon in Leipzig zelf) en dan zou ik hier onwijs van gaan genieten met mijn moeder :)

  1. Aaahhh Leipzig ❤️❤️❤️❤️
   Wat leuk dat je je daar woont! Ik ben er deze zomer met mijn vriend geweest en helemaal verliefd geworden op de stad!!

 4. Ohh hoe tof is dit als kerst cadeau voor mijn lieve moeder. Die al jaren veganistisch eet ( ik weet eigenlijk niet anders ) en op z’n tijd ook graag een goed wijntje lust.

 5. Wat een fantastische winactie weer! Het lijkt wel of ze allemaal voor mij zijn gemaakt. Komende kerst(vakantie) zal ik genoeg tijd hebben voor lekker borrelen met een wijntje en fijn gezelschap, dus deze zou ik heel graag winnen!

 6. Hard werken in de horeca met kerst voor Erwin. Dus ook dit jaar geen kerst samen.
  Om hem te verrassen zou dit fantastisch zijn. 3e kerstdag een avondje samen met een lekker wijntje en wat hapjes.

 7. Ik zou heel graag een paar fijne vegan wijnen winnen. Met een kleine beurs en veel kerstdiners deze week zou ik graag mijn dierliefhebbende vrienden verblijden met een goed glas wijn (lees: veel meer dan 1 glas :D)!

 8. Jaaaaa! Deze wil ik heel graag winnen ?, ik heb voor eerste en tweede kerstdag m’n recepten al klaar liggen, maar een lekker wijntje ontbreekt nog in mijn kerstmenu.

 9. Er was het appelsap met dubieuze manieren om te klaren. Bier blijkt ook niet standaard vega(n). Een wijn waar we niet meer zelf over na hoeven te denken zou welkom zijn :D

 10. Oeh dat zou perfect zijn voor kerst. We mogen gaan eten bij mijn schoonzus, en het zou leuk zijn als wij voor de drankjes erbij zouden kunnen zorgen. ;)

 11. Ik ben dol op mijn slaapmutsje maar ik vind het moeijk om goede wijnen te vinden in een vegan lifestijl maar misschien brengen deze wijnen me op goede ideeen. En kan ik ze op deze manier proeven!

 12. Nou vooruit, wat hier wordt verloot is (op een heel ander vlak) nèt zo lekker als dat LUSHpakketje van gisteren ;)
  Ik doe graag mee dus!

 13. Ja ik doe weer trouw mee, misschien is driemaal scheepsrecht ?
  Zou zeker leuk en lekker zijn als ik deze wijntjes komende vrijdag op tafel zou mogen zetten om er vervolgens van te genieten voor, tijdens of na het eten. Fingers crossed!

 14. Wat een heerlijke actie weer, ik wist niet eens dat het bestond ?. Ik ben de Groene Meisjes gaan volgen sinds mijn broer vega is geworden. En doe nu zelf ook graag mee. Ik ontdek elke keer weer nieuwe dingen ?
  Fijne dagen! Groetjes, Ros

 15. Like, dit wijntje zou ik wel willen winnen! Heerlijk op de bank met een dekentje, vijgenbroodje en een goed glas wijn deze donker dagen, daar houd ik van!

 16. In mijn tienerjaren heb ik wijn afgezworen als grote mensen drank.
  Nu ik bij de twintigers hoor gaan die wijntjes er steeds makkelijker in!

 17. Het feit dat je meestal niet goed kan checken of drank vegan is, is voor mij een reden om nu niet te drinken. Maar dit zou wel eens een hele goede reden kunnen zijn om het wel eens te doen.

 18. Mijn lieve vriendin Iris wens ik deze wijn toe. Zojuist heeft ze een cruiseschip mogen dopen voor een dag. Zwaar werk, met niet al te veel waardering. Terwijl ze zo haar best heeft gedaan. Beetje cryptische omschrijving maar …Iertje, goed gedaan hoor! Nergens voor nodig om onder die tafel te gaan zitten. Kom er maar onder vandaan en neem een slokje. x van mij.

 19. Ik wordt al helemaal blij van die mooie foto’s! Het is nog vroeg in de middag, maar krijg er nu al zin in! Wat een leuke acties weer zo voor de kerst!

 20. Lijkt me heerlijk om dit pakket te winnen. Mijn man en ik gaan eindelijk met de kerst weer eens op vakantie. Een aantal dagen romantisch aan zee met z’n twee. Daar kunnen we wel een lekker wijntje bij gebruiken.

 21. Lees altijd met plezier je blog prachtige foto’s en lekkere recepten, die het hele gezin lekker vinden..nu de kans om een heerlijk wijntje te winnen en uit te proberen..wie weet ;-))

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *