Winacties ’10 dagen voor kerst’ – dag 8

voornemens5

Heb jij al bedacht wat je komend weekend allemaal voor lekkers op tafel gaat zetten? Misschien heb je nog wat last minute inspiratie nodig? Dan verwijs ik je graag door naar het verzamelartikel dat ik van de week postte. Misschien zit er nog een receptje voor je tussen! Omdat ik weet dat de meesten van jullie de komende dagen vast niet heel strikt op de calorieën gaan letten – en waarom zou je ook?! – heb ik vandaag een extra gezonde winactie, om het nieuwe jaar straks lekker gezond en bomvol vitaminen te beginnen!

test1

Maar eerst: wie hebben de vorige actie – van dag 7 – gewonnen? Ik mocht 3 exemplaren van het boek ‘Minder doen, meer bereiken’ verloten en de gelukkige winnaars zijn:

1. Janine Sterenborg 
2. Lilian Huisman
3. Linda Adriaans 

Gefeliciteerd alle 3! Ik ga jullie een mailtje sturen en dan zorgt uitgeverij Aw Bruna dat de boeken jullie kant op komen!

Niet gewonnen maar wel heel geïnteresseerd in het boek? Terecht, want het is één van de betere boeken die ik onlangs las. Je kunt het boek via deze linkjes bestellen en als je dat vandaag doet, dan heb je hem deze kerst nog in huis! (mocht je het boek cadeau willen geven…) (dit zijn affiliatelinks)

Do less, Get more – paperback (€11,44)
Do less, Get more – eBook (€9,49)
Minder doen, meer bereiken (Nederlandstalig) (Nederlandstalig, €19,99)

Winactie van de dag

juicepakket

Zoals ik al zei: met de prijs van vandaag kan je 2017 super gezond beginnen. Ik mag namelijk een lekker biologisch groenten-en fruitpakket van BeterBio verloten! Het pakket wordt bij jou thuisbezorgd, dus je kunt zó de keuken induiken om een gezonde maaltijd – of misschien wel lekkere smoothies of sapjes? – te gaan maken. Binnenkort kom ik ook met leuk nieuws over BeterBio, en dat zal gepaard gaan met een goede actie… dus houd mijn blog goed in de gaten!

Het leuke van zo’n pakket vind ik zelf altijd dat er groenten in zitten die je zelf misschien niet heel snel zou kopen. Sterker nog: misschien vraag je je bij bepaalde groenten zelfs wel af wat je ermee zou kunnen maken? Zo’n pakket maakt je eigenlijk heel creatief in de keuken, want het daagt je uit om eens wat anders te maken! Ik pak er zelf graag een kookboek bij, voor de nodige inspiratie. Mijn favoriete kookboeken waarin groenten de hoofdrol spelen vind je in deze post. Er zitten wat oudere boeken tussen, maar maak je geen zorgen: recepten met groenten zijn tijdloos :)

Wat moet je doen om kans te maken op het groenten-en fruitpakket van BeterBio?

1. Laat een reactie achter onder deze post. Let op: gebruik een geldig mailadres, zodat ik je gemakkelijk kan bereiken + vergeet niet het hokje met ‘aanmelden voor de nieuwsbrief’ aan te vinken. (mijn nieuwsbrief is gratis en wordt iedere twee weken verstuurd)

2. We zouden het heel erg waarderen als je BeterBio en De Groene Meisjes op Facebook zou willen volgen. Dankjewel voor je support!

Wie van jullie heeft er zin in dit gezonde pakket? Laat het me weten bij de comments! Veel succes :) 

Deel deze post op: [pinit]

Geschreven door: Merel

80 gedachten over “Winacties ’10 dagen voor kerst’ – dag 8

 1. Jaaah lekker gezond koken na de kerst! Alle tijd voor ivm vakantie :)

 2. Ja héééél graag extra vitamintjes om fris en gezond het nieuwe jaar te beginnen..yammmmie..!

 3. Jaaaa, lekkere groenten en fruit! Gezond het nieuwe jaar in :)

 4. Leuk, lekker koken met groenten die je anders niet zou kopen. Het is net zoiets als een kerstpakket, maat dan anders

 5. Ja, heel fijn! Na net al mijn groente en fruit opgemaakt te hebben omdat ik de feestdagen bij mijn ouders vier, zou daarna zo’n pakket enorm welkom zijn.

 6. Jaaaa die wil ik graag winnen! Houd zo van groente verrassingen en dan lekker creatief kokkerellen, kijk er nu al naar uit!
  Ps dankjewel voor je fijne blogs en heerlijke recepten, maak er regelmatig wat van :-)!

 7. Ooooh wat lijkt me dat heerlijk! Lekker gezond koken en dan ook nog biologisch!

 8. Jaaa! Een super begin van het nieuwe jaar. Dat zou goed van pas komen icm mijn Vegan Challenge! ??????? Succes iedereen! Liefs Pauline

 9. Heerlijk om te kunnen koken met verse producten :D Ik doe graag mee, mijn moeder is chronisch ziek en ik kook altijd voor haar. Wat genieten we van het samenzijn en van veel lekkere groentes en fruit. Alleen is alles in de Decembermaand zo duur & ik hou het toch graag puur ;)

 10. Ja, lijkt mij super leuk zon pakket. Ik ga graag de uitdaging aan om wat lekkers te maken met het groente en fruit wat er in zit. Dat is nog eens ern gezonde start van 2017 en ik hoop dan ook op wat bijzondere dingen die ik zelf niet zo snel zie of koop zodat ik mijn kinderen die kan leren kennen.

 11. Oh graag! Groenten zijn hier thuis niet aan te slepen. Lijkt me leuk om nieuwe groenten te ontdekken :)

 12. Wéér zo’n fantastische actie! Het houdt niet op!!:)
  Ik hou ervan om me creatief uit te leven en vooral anderen te verrassen met onbekende producten (en restjes) dus kom maar op met dat pakket!! Nu al zin in!!!

 13. Wauw, hoe leuk is dat! Ik zou graag mijn ouders en broertje willen laten zien hoe lekker groentes zijn en dit pakket zou daar ideaal voor zijn :)

 14. Heerlijk, dat is dubbel genieten! Nu van alle lekkers & straks van de verse veggies. Mmm!

 15. Oh wat heerlijk. En vooral mijn zoon van 15 die het liefst nooit gezond eet kan dit erg goed gebruiken!!! En wij genieten sowieso!!! Zalig

 16. Fijne en lekkere winactie hoor ;-) Ik doe graag mee, kan wel wat gezondheid gebruiken. Laten we beginnen bij gezonde groente en fruit en deze actie is dan de eerste stap

 17. Heel graag!! Ik probeer zoveel mogelijk onbewerkt te eten dus een pakket vol groente en fruit komt altijd van pas (en een goede manier om niet in de verleiding te komen om makkelijk te doen en iets kant en klaars te kopen :P). Lijkt me erg leuk om te experimenteren met eventuele nieuwe groentes. Zou een goede manier zijn om het jaar gezond te beginnen! :D

 18. Lekker! Past helemaal bij mijn voornemens om meer groente en fruit te gaan eten!!

 19. Hallo groente en fruit van 2017,

  Ik zou graag mijn leven een wending geven, verbeteren door gezonder te eten samen met jullie. Het is soms moeilijk altijd gezond te koken voor jezelf.

  Groetjes laura

 20. Ik doe graag mee met deze mooie actie. Ik houd van kokkerellen en creatief bezig zijn in de keuken, dus dit zou goed van pas komen ;). + een van mijn goede voornemens is om een paar kilo kwijt te raken (hoe voorspelbaar ik weet het), dus daar zou al dit gezonds ook goed bij helpen.

 21. Een van mijn goede voornemens is om meer groente en fruit te gaan eten dus kom maar op met deze prijs.

 22. Jaaaa ik doe weer heel graag mee. Zeker die nieuwe groenten proberen lijkt me erg leuk!

 23. Ik maak graag kans
  Ik ben altijd goed bezig om zo gezond mogelijk te eten en te leven
  Dus ben wel erg benieuwd wat voor lekkere hiermee gemaakt kan worden

 24. Omdat het eten van voldoende groente en vooral fruit er nogal eens bij in schiet, zou zo’n mooi pakket (weer) een duwtje in de goede richting kunnen zijn. Dus ik zou’m heel graag willen winnen!

 25. Oh HEERLIJK, ik kan dit goed gebruiken, zit al lange tijd ziek thuis dus extra vitamientjes zouden zo fijn zijn!

 26. Zou een goede start van het nieuwe jaar zijn. Lekker en gezond eten, in mn upje of met vrienden/familie. Verrassend wat voor lekkers je met de producten vd prijs kunt maken!

 27. Jaaa! Dat zou leuk zijn! Samen met de kids allerlei smaken ontdekken, altijd leuk samen in de keuken bezig zijn!!

 28. Oh hier doe ik ook heel graag aan mee! Zoiezo vinden we gezond eten belangrijk in ons gezin, maar dit winnen zou echt top zijn!

 29. Oeeeh, deze is zo leuk! Eerste winactie waaraan ik echt mee MOET doen haha! Vanaf januari heb ik eindelijk (een maand lijkt lang) weer een kamertje in Utrecht en zooo veel zin om te koken!

 30. Super leuke actie!
  Ik ben een echte liefhebber van groente en fruit en het liefst zou ik ze allemaal biologisch willen hebben. Helaas heb ik daar als student geen geld voor, dus zo’n biobeter pakket winnen zou super tof zijn?

 31. Biologisch is toch gewoon…ja bio en ook nog eens logisch.

 32. Hele toffe actie! Zou een heel goed begin van het nieuwe jaar zijn :)

 33. Wat een mooi pakket! Zelf ben ik al een tijdje bewuster aan het eten (minder vlees, meer groente etc.) maar de weekboodschappen is vaak het tegenovergestelde van wat ik wil eten. Ik woon nog thuis, dus dit lijkt mij een mooi pakket om meer groentjes te eten :)

 34. Heerlijk! Eerst met de kerstdagen lekker bij familie eten maar daarna lijkt het me heerlijk om helemaal fris, fruitig en gezond het nieuwe jaar in te gaan?

 35. Lijkt mij leuk om zo groenten en fruit te proberen die ik anders niet zomaar koop. Ik ga samen met mijn zus gezonder leven en sporten en zo’n gezond pakket past er zeker bij.

 36. Goed begin van 2017! Leuk om eens met andere groenten te koken, daar sta ik altijd voor open!:-)

 37. Oh dat lijkt me een heerlijke prijs! Ik twijfel al zo lang of een groentebox iets voor me is en daardoor heb ik het nog nooit geprobeerd. Dit is mn kans! Lijkt me leuk uitdaging om ook es aan de slag te gaan met groentes die ik misschien zelf niet zo snel zou kopen…fingers crosses!

 38. HEEL erg zin om dit pakket te winnen! Hopelijk ziet mijn vriend dan ook dat er ook andere (gezondere!) bestel-opties zijn dan domino’s pizza van thuisbezorgd.nl! Daar moet echt verandering in komen!

 39. Dat kan ik wel gebruiken in mijn nieuwe voedingspatroon

 40. Lekker, meestal dan toch, er gaat weleens iets mis met de smaakcombinatie bij mij als ik met onbekende groente en/of fruit kook…..?
  Ik vog jou al en BeterBio nu ook op FB .

 41. Wat leuk, ik doe graag mee. Mijn man lust bijna geen groente en eet nooit fruit, hierdoor blijft het wel een uitdaging om zelf wel voldoende groente en fruit te eten.

 42. Wow dit pakket zou ik echt heel graag winnen! Leuk ook dat je dan misschien groente en fruit krijgt die je zelf niet zo snel koopt! En alles bio dat past ook bij een goed begin van 2017!

 43. Beterbio klinkt ook zo leuk! en zie ik daar een pompoen? Oh laat die ook in het pakket zitten mocht ik winnen;)!

 44. Wij krijgen beterbio al elke week op bezoek met een mandje. Aanrader! Ik doe dus niet mee, maar kan wel iedereen aanraden om klant te worden bij beterbio. Dikke plus voor beterbio!

 45. Jaa ik doe graag mee. Wil al zo lang zo’n soort pakket uitproberen, maar of ze bezorgen niet bij mij of ze verplichten me bijna om vlees ed te eten dus hier zou ik hier blij mee zijn!

 46. O dat klinkt zalig. Jezelf verwennen met heerlijke biogroenten.

 47. Kom maar op vezels en vitamientjes in het nieuwe jaar. Leuk om zo creatief aan de slag te gaan.

 48. Geen idee of meedoen nog kan want de actie is van gisteren maar ik probeer ’t maar gewoon, ik doe mee :)

 49. Joehoe! Een betere start kan niet. Ik doe graag mee ☺️

 50. Ahh fijn pakket om het gezonde leven weer snel op te pakken, zou er erg blij van worden!

 51. Zou het beterbio pakket graag winnen voor een lieve vriendin van me…die het momenteel erg goed kan gebruiken en verdient heeft.

 52. Ooooh wat lekker, daar loot ik graag voor mee! Lekker gezond het nieuwe jaar in. Wij eten altijd al vreselijk gezond en verantwoord maar zo’n pakket is nog steeds welkom. :-)

 53. Komende periode wordt al druk genoeg met een verhuizing, dan komt zo’n box natuurlijk heel erg goed van pas :D

 54. Lijkt me een heerlijk pakket, ik zou het héél graag willen winnen! :)

 55. Kan ik nog meedoen? Heel graag een gezonde start van het nieuwe jaar! Ik zou graag winnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *