Zomer dagboek #2

tweedezomerdagboekbovenaan

Dankjulliewel voor de leuke reacties op mijn zomerdagboek van vorige week! Erg leuk om te lezen dat het zo werd gewaardeerd. Nou, het leek me al leuk om dit iedere week bij te houden, maar nu al helemaal! Ik zal proberen de tekstjes kort te houden en lekker veel foto’s toe te voegen. Immers, het is ook komkommertijd voor jullie. Jullie hebben ook betere (andere) dingen te doen deze zomer.

Zaterdag

tweedezomerdagboek1

’s Ochtends werkte ik bij Adem Inn (mijn laatste shift voor de zomerstop), maar het was er heeeeel rustig, dus ik las mijn krant (die had ik meegenomen) en dronk theetjes en eerlijk gezegd verveelde ik me een klein beetje. Gelukkig had Hannah ’s middags zin om op pad te gaan, dus ze pikte me op voor een lunch bij Villa Augustus in Dordrecht. Wat een geweldige plek is dit toch! Daarna sloten we dag af in de brandende zon op het terras van Aloha, met de lekkerste nacho’s met bloemkoolcouscous en het mooiste uitzicht over het water.

Zondag

tweedezomerdagboek2

Zoals iedere zondagochtend stonden we braaf weer in de sportschool en natuurlijk dronken we daarna ook koffie. Eerlijk gezegd had ik een beetje moeite met uit bed komen, zoals je aan mijn gezicht wel ziet denk ik. Beppie en ik leken die ochtend een beetje op elkaar :)
’s Avonds ging ik naar het strand, wat heel erg fijn was. Het strand is altijd wel een goed idee he?

Maandag

tweedezomerdagboek3

Vroeg in de ochtend had ik een afspraak met Bette, mijn nieuwe stagiaire! Ze begint op 3 september en we hebben er beiden heel veel zin in. Maandagochtend tekende ik haar contract. Daarna maakte ik me klaar om naar Den Haag te gaan, bepakt met bloemen en een tas vol outfits. Ik ging namelijk op de foto bij Anoesjka. Zij maakt een fotoserie met allemaal mooie dikke vrouwen (klik!) en ik vind het een enorme eer dat ik in de collectie mag binnenkort. ’s Avonds liet Anoesjka alvast een voorproefje zien en ik ben erg benieuwd naar de rest!

Dinsdag

tweedezomerdagboek4

Deze dag stond in het teken van het voorbereiden van de dag daarna, en dat betekende vooral: heel veel boodschappen doen voor de recepten die ik woensdag ging maken. Heel veel fietsen tussen een paar winkels en heel veel sjouwen. Ik nam tussendoor een pauze bij Coffee Company, met een haverlatte en een goed boek.

Woensdag

tweedezomerdagboek6

Ik fietste al vroeg naar Rotterdam west, met een heleboel spullen op en aan mijn fiets. Ik had een keuken gehuurd, om lekker te kunnen werken met Sam. Ik kookte, Sam maakte de foto’s en toen kwam ook nog de lieve Jennie langs, die niet alleen assisteerde met het opeten van de gerechten, maar sowieso een grote hulp was. Ik heb zin om de resultaten met jullie te delen! Komende week komt het eerste recept van de drie die ik heb gemaakt online. Toen ik naar huis fietste ’s middags dacht ik echt: no way dat ik straks nog ga sporten, want ik kán niet meer. Die receptendagen zijn enorm leuk, maar ook enorm intensief. Maar toch gingen Hannah en ik einde van de middag braaf naar de sportschool, want zo zijn wij. ’s Avonds had ik geen zin in een hartige maaltijd, dus maakte ik een acaibowl. Ik heb namelijk echte acaipuree gescoord bij EkoPlaza en die wilde ik uitproberen. Goedgekeurd hoor!

Donderdag

tweedezomerdagboek7

Deze dag heb ik overdag bijna geen foto’s gemaakt, omdat ik alleen maar heen en weer fietste tussen afspraken, voor mijn gevoel. Ik begon bij de fysio, had daarna een koffieafspraak, tussendoor lunchte ik met een broodje avocado, daarna had ik een overleg bij Adem Inn en dáárna plofte ik thuis op de bank. Hannah en ik besloten ’s avonds nog even naar het strand te rijden om uit te waaien. Het was er behoorlijk fris, dus we bleven een uurtje en reden daarna terug naar Rotterdam om te gaan eten bij Bertmans. Mocht je daar binnenkort ook eens gaan eten: de falafelbowl is een grote aanrader! Wat een fijne avond was dit.

Vrijdag

tweedezomerdagboek8

Dat is vandaag! En ook vandaag heb ik niet heel veel foto’s gemaakt, want het was namelijk: sporten, koffie drinken, boodschappen doen voor de komende dagen, mijn hele huis opruimen en schoonmaken en… administratie doen! Een druk dagje dus, maar wel een fijn idee dat ik morgenochtend wakker word in mijn weekend en weet dat ik twee dagen van zon en vrije tijd kan gaan genieten!

Dankjewel weer voor het lezen en tot volgende week! Geniet van je weekend :)

Deel deze post op: [pinit]

Geschreven door: Merel

11 gedachten over “Zomer dagboek #2

  1. Leuk om te zien :) Ik hoop dat je je net zo heerlijk voelt als dat het er op de foto’s uitziet!

  2. Heel erg leuk om te lezen wat je allemaal doet. Villa Augustus heb ik ooit ontdekt toen mijn nichtje daar trouwde! Leuke plek! En als ik het strand zie.. mis ik het echt! Ik woon nu in Groningen, daarvoor in Leiden, en toen fietste ik altijd naar het strand. Dat is het enige wat ik echt mis hier. Gelukkig heb ik binnenkort een paar daagjes Vlieland geboekt!! Een beetje geïnspireerd op jouw enthousiaste verhalen hierover – Hello Stalker alert :-)

  3. heerlijk om te lezen, ga je binnenkort weer eens een boeken blog doen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *