Vegan Autumn Rainbow Salad

tivallburgersalade

– Dit recept hebben we gemaakt in samenwerking met Tivall – De afgelopen periode was voor ons zo hectisch (met ons eerste boek dat uitkwam,) dat we niet al te gezond hebben gegeten. Het kwam er niet van. Ken je dat punt waarop je opeens denkt: ik heb groenten nodig? En veel groenten ook? Dat punt bereikten wij afgelopen weekend, toen Aline bij ons was om een promovideo op te nemen voor ons boek. We besloten een goedgevulde salade met heel veel herfstgroenten, boekweit en linzenburgers te maken, zodat we een gezonde lunch hadden waarop we de hele dag vooruit konden. Aline schoot een prachtige receptvideo en we zijn ontzettend blij met het eindresultaat.

Terwijl we dit deden dachten we: dit moeten we vaker doen. Het was ook alweer veel te lang geleden dat we een video hadden gemaakt. Dus vandaag, om het goed te maken: een mooie kookfilm van Aline’s hand. Het recept voor deze heerlijke vegan autumn rainbow salad vind je in de video. Veel kijkplezier!

[iframe id=”https://www.youtube.com/embed/2QnrbV0FfYE” maxwidth=”1000″]

Kun je de video niet zien? Klik dan hier.

Krijg je aankoopbedrag terug

tivall

De maand oktober is Veggymonth bij Tivall. (niet alleen bij Tivall natuurlijk, kijk maar naar de Vegan Challenge, Dierendag en de Dag van de Duurzaamheid… het is een goede maand!) Op alle verpakkingen van Tivall zit een sticker waarop ‘veggy365.com‘ staat. Wanneer je via de website van Tivall je gegevens achterlaat, krijg je het aankoopbedrag van het Tivall product, binnen 4 weken, op je rekening teruggestort! Misschien een leuke gelegenheid om eens een Tivall product te testen? Onze favorieten: de linzenburgers, couscousburgers en de falafelballetjes.

Win een diner bij een vegetarisch restaurant

Om de Veggymonth compleet te maken, verloot Tivall een diner voor 2 personen, bij een vegetarisch restaurant bij jou in de buurt. Wat moet je doen om kans te maken? Maak een foto van een vegetarisch gerecht dat jij hebt bereid (eventueel met een Tivall product, als je meedoet aan de actie waarbij je je geldt terug krijgt bijvoorbeeld,) en plaats dit op Facebook, onder vermelding van #Tivall, #Veggymonth en #veggy365.

Bonus: houd de website veggy365.com in de gaten voor dagelijks nieuwe vegetarische en vegan recepten!

Wij zijn heel benieuwd wat jullie van de kookvideo en het recept vinden! Laat je het ons weten als je dit recept gaat maken? Je kunt een foto met ons delen via Instagram, onder vermelding van #degroenemeisjes. Of je zendt de foto in voor de winactie van Tivall, via Facebook, zodat je ook nog kansmaakt op een diner voor 2 personen! Veel succes :) 

Deel deze post op: [pinit]

Geschreven door: Merel

43 gedachten over “Vegan Autumn Rainbow Salad

  1. Wauw,, echt niet normaal hoe mooi de beelden zijn in deze video! Alles klopt gewoon helemaal! Echt super knap gedaan! :)
    Lijkt me ook een hele lekkere salade! Ik ben al bekend met Tivall producten, helemaal fijn dat ik nu het aankoopbedrag terug kan krijgen! :)

  2. Ooooh ik vind Tivall producten echt super fijn, de vegan opties nog niet geprobeerd. Super chill dat je het dan ook weer teruggestort kan krijgen. En echt props voor dit filmpje het ziet er zo mooi uit. Maar de salade is ook echt prachtig met die kleuren.

    1. Goed he! Kun je nu nog mooi even gebruik van maken :)

  3. Wauw wauw :) Prachtig gefilmd en lijkt me een heerlijk gerecht!

  4. Prachtig,de kleuren van de herfst op een bord,ik maak dit woensdag voor als een vriendin komt eten,bedankt meiden het water loopt me al in de mond :)

  5. Ziet er super mooi en echt heerlijk uit.. K krijg er honger van! Hele mooie video ook, heb echt zin om lekker te gaan koken nu! ? Thanks!
    *nog een klein tipje: als je een granaatappel door de midden snijdt, hou hem dan met de zaadjes naar beneden en sla er (vrij hard) met een houten lepel op, zo vallen die prachtige gezonde zaadjes er schoon en zonder al te veel gedoe uit! :) *

  6. Wauw, wat een mooi filmpje! Echt prachtige beelden en na afloop liep het water mij al in de mond :-)).
    Dus….ik ga deze zeker binnenkort een keertje maken.

  7. Granaatappel kun je ook onder water schoonmaken, dan scheiden de velletjes zich van de pitjes :)

    Mooi licht en kleuren van de video.

    Wellicht nog een kleine tip om een standaard te gebruiken voor het filmen(als jullie die hebben), ik was me erg bewust van de kleine beweginkjes die gemaakt werden tijdens het filmen, waardoor ik afgeleid was van het eigenlijke materiaal.

    1. Dankjewel voor de tip! :)
      Wat betreft het filmen: dat is de stijl van onze videograaf Aline. Niet te statisch, dat vinden wij ook juist mooi :)

      1. Smaken verschillen zijn blijkt maar weer. Blij dat jullie t wel mooi vinden.

  8. Super gaaf!! :-) ik zou elke week wel zo’n mooie kookvideo willen zien!

  9. Wow, prachtige video! En mmmm, wat een heerlijk herfstig recept. Ik heb bijna alle ingrediënten in huis dus ik kan het recept deze week fijn een keer maken!

  10. Wat een mooie salade!
    En wat een heerlijke mindfull video, had een erg drukke dag vandaag en werd door het prachtige filmpje helemaal rustig, mijn complimenten!

  11. Wat een mooie en rustgevende video. Love it!! Dit ga ik zeker proberen te maken ziet er heerlijk uit!

  12. Wat een prachtige video! Het ziet er heerlijk uit. Wel veel werk lijkt me, maar als je alles tegelijkertijd in de oven zet gaat het sneller waarschijnlijk! Heel professioneel gedaan :)

    1. Ja, dat weet ik wel zeker. Nu hebben wij zo’n camping oventje, waar niks in past, dus dat is geen optie. Maar zeker, als je een grotere oven hebt..

  13. Wow wat een super mooi filmpje! De salade ziet er bijna te mooi uit om op te eten ;)

  14. Dat klinkt heerlijk! Dit ga ik zeker onthouden en eens proberen.

  15. Wauw! Ziet er super lekker uit! Is het recept voor 1 of 2 personen? :)

    1. Ik zou eerder zeggen voor 3 tot 4 personen. Wij hebben er met 3 personen van gegeten, maar dat had ook makkelijk met 4 personen gekund.

  16. Ik heb het gemaakt was heerlijk.Thnx
    Ps: Heb cavolo nero (kale) gebruikt. En zelf linzen burgers gemaakt eigen recept bedacht :)

  17. Een hele simpele vraag eigenlijk, maar wel een prangende vraag ;-)
    Wat voor een mes of snij gerei gebruiken jullie om een pompoen te snijden.. ik ben namelijk serieus in gevecht als ik met een pompoen bezig ben.. en ik hoop daar een oplossing in te vinden, aangezien ik gek ben op pompoen. Thnx!

    1. Een super eenvoudig koksmes van Dille en Kamille. Kostte geloof ik 20 euro (wat voor een goed mes heel betaalbaar is) en werkt hartstikke goed!

  18. Dit ziet er heerlijk uit en wat een prachtig rustgevend filmpje. Ga het vanavond ook maken voor 3 vriendinnen, ik ben alleen niet zon fan van boerekool wat is een goede vervanger? spinazie misschien?
    groetjes :)

    1. Met bladspinazie zou het zeker ook heel lekker kunnen zijn!

  19. Ik ben instant jullie blog gaan volgen, ongelofelijk dat ik jullie nog niet kende :)
    Het gerechtje ga ik zeker eens proberen maken een van de dagen!
    Naomi, x

  20. woa dit ziet er echt lekker uit! mooi filmpje, meisjes.
    ik ga het alvast eens uitproberen, zeker die dressing,
    ziet er eenvoudig uit maar had ik nooit zelf kunnen bedenken.
    kus!

  21. Die dressing is echt goddelijk lekker. Heb hem al tig keer gemaakt!

  22. Wat een super mooi filmpje! samen met zoonlief van 3 gekeken en hij kreeg er helemaal zin in! Dus wij gaan dit lekker vandaag samen maken, dabk jullie wel, ben heel nieuwsgierig!

  23. Gisteren weinig inspiratie om te koken en dan kom ik weleens naar De Groene Meisjes.

    Dit gerechtje was hier thuis een absolute voltreffer!! De dressing is echt heerlijk! Gelukkig zijn er vandaag nog restjes en kunnen we er nogmaals van genieten.

    Keep up the good work, De Groene Meisjes blijft mijn favoriete blog wat vegan recepten betreft!

    Jetti

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *