Dit was juli (2022)

juli

Wat een zomer hebben we hè? Ik ben echt keihard aan het genieten. Van de zon, van de gezelligheid en van alle leuke dingen die we weer kunnen doen. Het voelt echt alsof het drie zomers ineen zijn. Love it. In dit fotodagboek laat ik je zien wat ik in juli zoal heb meegemaakt. Ik laat nooit alles zien, want dan wordt het een ellenlang verhaal, maar zo krijg je een beetje de samenvatting.

 

juli

Toch wel echt een hoogtepunt van deze maand was het ontmoeten van Saartje, de kitten van mijn schoonmoeder <3 Wát een poppetje. Een paar weken later is Saar alweer flink gegroeid, het gaat erg goed met haar!

juli

Begin juli ging ik samen met een paar andere influencers een dagje de hort op: we liepen de struinroute door de natuurinclusieve polders van IJsselmonde in het mooie Buijtenland van Rhoon. Een uitgebreid verslag van deze dag lees je hier!

juli

We hebben de Rotterdamse horeca deze maand weer goed gesteund, al zeg ik het zelf. Een aanrader voor matcha lovers (net als ik) is Matcha Next Door. Echt heel bijzondere drankjes (en ijs!) hebben ze hier. En op rechts zie je de overheerlijke vegan burgers van Copper Branch; pas geopend in het centrum en érg goed. Probeer voor al de burger met vegan blauwe kaassaus eens!

juli

Deze foto’s maakte ik tijdens die enorm hete dagen. Het hitteplan zag er bij ons zo uit: ramen en deuren dicht, ventilator aan, veel waterijs, meloen en water. En dan ’s avonds je eten (lees; maaltijdsalade, elke dag) mee naar het park en tot laat bij kaarslicht lezen op het balkon. Hoewel het ’s avonds laat nog steeds hartstikke warm was, was het toch heel lekker om íets van frisse lucht om je heen te voelen.

juli

De selfcare ging in juli erg goed. Dat wil ik in augustus zien vast te houden. Ik sport momenteel drie keer per week, maak veel tijd vrij om met een boek op het balkon te zitten, houd me aan mijn skincareroutine én neem de verzorging van de rest van mijn lichaam (en dan met speciale aandacht voor mijn voeten) heel serieus.

juli

Ergens deze maand had ik een PMS-dag. Dat hoort erbij en gelukkig blijft het vaak maar beperkt tot één dag per week, tegenwoordig. Wat helpt is de deur uit voor koffie en een ontbijt. En toe belandde ik per ongeluk bij Kore, een prachtige biologische bloemenzaak in Rotterdam Noord, waar ik deze vaas en bloemen kocht. Dat, plus het afzeggen van een afspraak die ik gewoon echt niet ging trekken, maakte mijn dag een heel stuk lichter.

juli

In juli haalden we de verjaardag van Fanny, die in juni jarig was, in. We gingen eten bij het Keilecafé in Rotterdam West. Daar was ik nog nooit geweest en ik vond het héél leuk. Het is cliché om te zeggen, maar: het gaf me Berlijn vibes.

juli

Het was wel echt de maand van leuke dingen doen met vrienden; en dan heb ik nog niet eens foto’s gemaakt met alles en iedereen! Op links zie je ons op Milkshake Festival. Wat een heerlijke dag was dat. Begrijp me goed; ik was kapot en de kater de volgende dag loog er niet om. Maar wat was het fijn om daar weer te zijn tussen al die duizenden queers, de hele dag dansend, HEERLIJK. Op rechts: een heel gezellige (en lekkere!) barbecue bij Deb en Jitske (die in september een baby krijgen, yaaay!) in de tuin. Als toetje maakten we smores boven een vuurtje. Zo gezellig!

juli

Over baby’s krijgen gesproken: op deze foto’s zie je dat Merlin en ik aan de mocktails zitten, want ook Merlin krijgt een baby! Jaja, tweede helft dertig he? Het is aan het gebeuren! Zo spannend allemaal. Merlin en ik hadden een heerlijke avond bij A Beautiful Mess in Amsterdam waar we lekker mezze hebben gegeten.

Augustus is inmiddels begonnen en ik heb mijn verjaardag (4 augustus) al uitgebreid gevierd. Die foto’s zien jullie volgende maand! Ook gaan we naar Lowlands én een week op vakantie. Heel veel zin in. Jullie zien het allemaal verschijnen op mijn stories en hier in mijn dagboek :)

Deel deze post op: [pinit]

Geschreven door: Merel

2 gedachten over “Dit was juli (2022)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *