Een smoothie voor morgenochtend

smoothie2

Als je deze smoothie nou voor morgenochtend plant, dan heb je nu al iets om naar uit te kijken!

1 grote rijpe banaan
1 glas rijst-kokosdrink van Provamel
1 kopje bevroren rood fruit

It’s that easy. And YUMMY!

Slaap lekker. Of goedemorgen :)

PS de rietjes kocht ik ooit online, maar vind je tegenwoordig overal en nergens, zoals bij Xenos. De fles is een omgespoelde fles waar tomatensaus in heeft gezeten. Een fles van 500ml, van de natuurwinkel. Recycle baby!

Deel deze post op: [pinit]

Geschreven door: Merel

11 gedachten over “Een smoothie voor morgenochtend

  1. Ziet er goed uit! Ik leende altijd de blender van mijn huisgenootje maar die doet het niet meer =( hellup! Misschien moet ik er zelf maar eentje gaan kopen ;D

    1. Ik heb een kleine blender van de Action voor ongeveer een tientje gekocht, ik ben er tevreden mee. Of je kan anders ook een staafmixer gebruiken als je die al hebt. De smoothie ziet er lekker uit, ’s ochtends wat havermout en lijnzaad erdoor lijkt me een mooi begin van de dag.

  2. Was heerlijk! Gister gelijk gemaakt, maar dan met amandelmelk.

  3. Ziet er heerlijk uit! Kan het evt. ook met amandelmelk? Dat heb ik namelijk wel in huis!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *