Gouwe ouwe artikelen

gouweouwe

In oktober is het alweer twee jaar geleden dat wij met De Groene Meisjes begonnen. Houd je vast, hier komt een cliché: “de tijd gaat zo snel als je leuke dingen doet!” Maar het is echt waar. Waar is de tijd gebleven?! Af en toe kijken we terug naar oude artikelen, uit het prille begin van de site, en dan kunnen we gelukkig concluderen dat er een hoop in positieve zin is veranderd. Zo vinden we zelf bijvoorbeeld dat onze foto’s beter zijn geworden en dat onze artikelen meer inhoud hebben gekregen. Dat komt doordat we heel veel feedback van jullie hebben gekregen. In het begin “deden we maar wat” en moesten we maar afwachten of het ergens zou landen. Inmiddels weten we (gelukkig!) dat onze artikelen ook daadwerkelijk gelezen worden, dus dan word je ook kritischer tegenover jezelf. Daarbij komt dat het ook bij bloggen een kwestie van ervaring opdoen is. Al doende leert men.

Vandaag hebben we een selectie ‘gouwe ouwe’ artikelen voor jullie. A trip down memory lane. Misschien ken je de artikelen al omdat je ons al zó lang volgt, maar misschien zie je dit voor het eerst. In dat geval kan je lachen. Goed, daar gaan we. Veel leesplezier!

Gouwe Ouwe Reviews

De Groene Meisjes testen: Cheezly nepkaas uit (28) oktober 2011. (ons allereerste artikel!!)

Tony’s Chocolonely chocoladeletter uit november 2011. Check vooral de prachtige foto.

De minder geslaagde soya slagroom test uit januari 2012.

Gouwe Ouwe Recepten 

Pasta met walnoten maar dan zonder walnoten uit oktober 2011. Grappig: ook wat betreft keukenapparatuur zijn we erop vooruit gegaan: waar we eerst alles hakten met de Tristar (moge zijn ziel rusten in vrede,) gebruiken we nu voor álles een Vitamix!

Chocolademousse Groene Meisjes Stylo. uit december 2011

Zuurkoolbroodjes naar het eeuwenoude recept van Jamie’s moeder, uit december 2011.

Gouwe Ouwe Verhalen

Een ode aan de zoete bataat (nog altijd een favorietje!) uit november 2011.

De allereerste “Tweedehandsliefde in huis” uit januari 2012

Happy veggies! over hoe wij veggies zijn geworden, uit juli 2012.

Gouwe Ouwe Reisverslagen

Een verslag over ons toffe reisje naar Hamburg, uit januari 2012.

Onze lievelingsstad: BERLIJN! en alles wat we daar gezien…eh gegeten hebben, uit juli 2012.

De Groene Meisjes in Gent, het meest recente reisverslag uit februari 2013.

Lieve allemaal, we willen jullie alvast heel erg bedanken voor het trouwe volgen. Als we straks (op 28 oktober) twee jaar bestaan gaan we dat met jullie vieren. Maar voor nu zeggen we alvast: DANKJEWEL! We waarderen het enorm dat er lezers zijn die ons al vanaf het allereerste begin volgen en altijd comments achter hebben gelaten onder blogposts. Maar als je net nieuw komt kijken zijn we nét zo blij met je. We vinden het gewoon te gek dat jullie dagelijks terugkomen om te lezen wat wij te melden hebben. Voordat dit een enorm emo-praatje wordt: worldpeace, we love you all en we hopen dat jullie gezellig blijven plakken!

Liefs,

Merel en Jamie
The Green Girls since 2011.

Deel deze post op: [pinit]

Geschreven door: Merel

16 gedachten over “Gouwe ouwe artikelen

 1. Ooh wat leuk om terug te lezen :) Ik weet niet meer precies wanneer ik ben gaan meelezen, ik denk zo’n anderhalf jaar geleden? En nog steeds met veel plezier! Gefeliciteerd ladies!

 2. Aan die artikelen van twee jaar terug is de verbetering goed te zien. Leuk!

 3. Aw zo leuk om allemaal te lezen. Ik ben door jullie ook bewuster gaan eten en dat vind ik heel erg fijn. Gefeliciteerd meiden!

 4. Ha ha…die foto van de chocoladeletter van Tony’s is echt slecht ;-)! Wat hebben jullie dan een vooruitgang geboekt zeg. Profi nu!

 5. Leuk om te zien hoe jullie zijn gegroeid!! Alvast gefeliciteerd! Ik heb al veel handige tips van jullie website geplukt, waarvoor veel dank :D

 6. Nou, ik heb jullie pas sinds 2 maandjes ‘ontdekt’, maar ben dik fan! Gefeliciteerd en ga zo door!

 7. Hihi, wat leuk om dit te zien! Ik lees al een flinke tijd mee, maar de meeste artikelen ken ik niet. Jullie zijn veel gegroeid zo te zien, ga vooral zo door!

 8. Ik volg jullie nog niet heel erg lang, wat leuk om allemaal te lezen!

 9. Leuk! Ik ken de meeste van deze artikelen nog niet, dus ik ga zeker even kijken. :)
  Heb trouwens mij pakket met superfoods ontvangen gisteren! Ziet er heel goed uit, ben benieuwd hoe het smaakt! Daar comment ik ook nog wel een keer over. :)

 10. volgens mij las ik jullie blog voor ’t eerst in het begin van 2012. daarna ben ik meteen alles terug gaan lezen :).
  je ziet inderdaad dat jullie erop vooruit gegaan zijn qua foto’s en uitgebreidere reviews etc, leuk om te zien!

 11. Super leuk! Gefeliciteerd! Ik volg jullie al een tijdje, maar heb nog nooit een post achter gelaten.. Waarom weet ik niet, maar ik vind dit de ultieme gelegenheid voor een eerste comment:)))) ik vind jullie site heel leuk en inspirerend! X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *