Hotspot: Dr.Blend

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Op zoek naar een rustige werkplek in het centrum van Amsterdam? Zin in een lekkere juice, smoothie of salade? Of gewoon heel veel behoefte aan goede koffie? Look no further. Dr.Blend is your man!
Grappig hoe je al drie jaar in een stad kan wonen en dan bepaalde plekken nog steeds niet kent. De Herenstraat, ik was er nog nooit geweest. Daar zal nu wel verandering in komen, want sinds ik bij Dr.Blend heb zitten werken (met mijn laptop) en heb genoten van een supergroene juice en een fruitsalade met kokosyoghurt ben ik om. Wat een fijne en rustige plek, zo middenin de stad!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dr.Blend is sinds januari open, dus het is niet zo gek als je nog niet van deze hotspot hebt gehoord. Vrij nieuw nog! Dr.Blend is zover ik weet de enige juicebar in Amsterdam waar ze met 100% biologische producten (groente, fruit, enz.) werken. Voor mij is het belangrijk dat het biologische producten zijn, omdat ik zelf mijn groente en fruit ook voor 90% bio koop. Wanneer ik dan buiten de deur een sapje koop (en daar natuurlijk wel wat euro’s voor moet neertellen,) dan wil ik graag dat het óók biologisch is. Daarbij komt dat het gewoon lekkerder is. Period.

Ik kan een heel lang verhaal schrijven, maar ik laat de foto’s maar even het woord doen. Mijn idee: gezellig, lekker rustig, heerlijke sapjes, leuke producten te koop en: fruitsalade met kokosyoghurt. O.MY.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Waar vind je Dr.Blend?
Herenstraat 23. (zijstraat van de Herengracht, maar dat kon je zelf misschien ook al wel bedenken)

Hoe zit het met de prijzen? 
Juices en Smoothies tussen de €4,50 en €6,00. (ik koos voor een grote groene juice met heel veel seizoensgroente – deze kostte €6.)
Kokosyoghurt met fruitsalade: €6,50.
Voor alle gerechten/drankjes geldt: take-away is mogelijk.

Wie van jullie is er al bij Dr.Blend geweest? Wie is er enthousiast geworden? 

Deel deze post op: [pinit]

Geschreven door: Merel

16 gedachten over “Hotspot: Dr.Blend

 1. Jaaaa Dr Blend is geweldig!!! Is alweer een tijdje geleden voor mij! Thanks voor de herinnering! Snel weer even langs gaan :-)

 2. Je zou er bijna voor in adam gaan wonen!! Ik zeg open een vestiging in haarlem in ik ben je eerste vaste klant ;-)
  Leuke tip groene meiden!!

  1. Of je komt gewoon een keer een dagje/weekendje langs ;)

 3. Ziet er goed uit! Kom uit regio Rotterdam, maar vind het zo tof dat er zulke mooie plekken zijn waar je gewoon kunt gaan werken als je wilt!

 4. Genade, ik zou echt in Amsterdam gaan wonen voor al deze hotspots. Echt precies de dingen (qua eten) waar ik helemaal enthousiast van word! Ik krimp elke keer een beetje in elkaar als ik weer zo’n geweldig tentje voorbij zie komen hier (en er dus op kan rekenen dat deze in A’dam zit). Een beetje overbodig, maar: het ziet er heerlijk uit.

  1. :) niet ál onze hotspots zijn in Amsterdam, maar wel veel. Dat is natuurlijk omdat we hier wonen en we helaas nog niet naar andere steden (laat staan naar het buitenland) worden ‘uitgezonden’ om daar de boel te verkennen. Wie weet komt dat ooit nog. Anyhow, wij vinden dat jij inderdaad maar in Amsterdam moet komen wonen. Wel zo gezellig ;)

   1. Haha nee snap ik hoor. Dat zou wat zijn! (Uitgenodigd worden om gratis bij allerlei tentjes te komen eten). Ik moet maar een weekendje A’dam plannen voor de vakantie!

 5. Jaaaa dit is een topadresje. Heb er al een paar keer een shake gehaald en de medewerkers zijn super aardig. Watl leuk om te lezen dat jullie het ook een aanrader vinden!

 6. Ziet er leuk uit!
  Ik zag dat veel van de hotspots in Amsterdam in verschillende buurten zitten,
  heb je nog tips welke buurten (ook in andere opzichten) het beste zijn om mee te beginnen? Ik heb zelf deze week 2 dagen de tijd dus ik ben aan het kijken waar ik het beste kan beginnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *