Powerfood, yoga en meditatie – Tara Stiles (met winactie)

powerfood,yoga en meditatie

In het boek ‘Powerfood, yoga en meditatie,’  geschreven door Tara Stiles, staat de zoektocht naar de beste versie van jezelf centraal. “Jij kunt helemaal worden wie je wilt zijn, en het is een prachtig avontuur om daar te komen.”  Deze uitspraak wekt mijn interesse. Wat is dan die beste versie van mezelf? Is dat een afgetraind, slank lichaam? Of is dat een lichaam dat in balans is – ontspannen, gezond en sterk?  Tara, een wereldberoemd yogadocent, gaat uit van dat laatste en schreef hierover een ontzettend inspirerend boek.

powerfood,yoga en meditatie

Voelen staat centraal in het boek. Je goed voelen – en dan niet omdat je per se in een bepaalde kledingmaat moet passen, maar omdat je je oké voelt over en met jezelf. Meerdere keren benadrukt Tara hoe belangrijk het is om te ontspannen. Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik denk soms wel eens dat ik gewoon ben vergeten hoe het werkt; ontspannen. Soms vergeet ik het gewoon. En als ik er dan een paar dagen niet aan toe ben gekomen, dan begint het me op te breken. Wat ik ook merk, is dat het vervolgens effect heeft op allerlei zaken. Zoals mijn slaapritme: hoe minder ontspanning ik heb, hoe onrustiger ik slaap. Maar ook mijn voeding: als ik me niet ontspannen voel, wil ik dingen eten waar ik het idee van krijg dat ik ontspannen ben. Ik begin te verlangen naar vette happen en bergen chocolade, omdat ik denk dat dit me comfortabel zal laten voelen. Door het slechte slapen en het ongezonde eten voel ik me op een gegeven moment zo zwak, dat ik geen zin meer heb om te bewegen. Zelfs een wandeling naar de markt is dan al te veel gevraagd. Persoonlijk denk ik dat ontspanning het fundament vormt. Als het fundament niet goed is, stort je in.

powerfood,yoga en meditatie

Het boek van Tara is geen dieetboek en je mag je eigen regels bedenken. Daar houden we van. Ieder lichaam is anders en heeft iets anders nodig. Dat is ook waarom een voorgeschreven dieet misschien voor jou niet werkt, maar voor je buurvrouw wel. Misschien zijn jij en je buurvrouw wel twee totaal verschillende types. Het draait allemaal om drie aspecten: je geestelijke gesteldheid (waarvoor je meditatie nodig hebt,) beweging (en dit mag gerust relaxte beweging zijn, het hoeft geen topsport te zijn) en voeding. In het boek komen deze drie onderwerpen dan ook letterlijk bij elkaar: recepten, yogahoudingen (het boek telt maar liefst 69 pagina’s met yogahoudingen) en meditatie oefeningen. Ik vind het een bijzonder concept.

powerfood,yoga en meditatie

Heb ik dingen gelezen die ik nog niet wist? Hmm, ik denk het niet. En toch vond ik het boek enorm inspirerend. Ik werd namelijk weer eens herinnerd aan het feit dat ik goed voor mijn lichaam wil zorgen. En ook al klinkt dat enorm cliché en zou je denken dat het de normaalste zaak van de wereld zou zijn; ik wéét hoeveel moeite velen van jullie hier mee hebben. In tijden van drukte vergeet ik gewoon voor mezelf te zorgen. Pas als mijn lichaam begint te protesteren, geef ik het aandacht. Dit is een ontzettend slechte eigenschap van mij. Door Powerfood, yoga en meditatie te lezen, ben ik weer eens bevestigd in het idee dat ik graag gezond en puur eet en dat ik misschien toch weer eens een yogalesje zou moeten oppakken. Wat betreft het mediteren: ik word altijd een beetje nerveus als ik daar iets over lees. Ik stel me voor dat ik uren op een kussen moet zitten, met wierook en kaarsen om me heen. Niks is minder waar. Tara wil dat je je eigen regels bedenkt, ook voor het mediteren. Mediteren kan ook in de trein, bij wijze van spreken. Het gaat erom dat je tot rust komt, even naar binnen keert en stilstaat bij wat je voelt. Alles komt zo mooi samen in dit boek, het spreekt me echt heel erg aan.

powerfood,yoga en meditatie

 

Kan niet wachten om deze amandelboter-fudge te maken!

powerfood,yoga en meditatie powerfood, yoga en meditatie

Om tijdens het lezen van dit boek meteen goed te beginnen, liet ik me inspireren om een goede groene smoothie te maken. Tara’s recept ‘het moeras’ was hierin het voorbeeld. Volgens dit recept maak je de smoothie met boerenkool en spinazie, maar ik maakte hem met palmkool. Dit is een heel donkere variant op boerenkool. De kleur ziet er werkelijk níet uit, maar doordat ik de kool mixte met koude amandelmelk en banaan, was het hartstikke lekker. Terwijl ik mijn smoothie opdronk besloot ik: vandaag doe ik alles op mijn eigen manier. En ik houd mijn eigen tempo aan. Ik neem een dagje vrij en leg mezelf geen verplichtingen op. Ik ga lekker naar buiten, een stuk wandelen en ik drink een sapje extra. Mijn camera neem ik mee om mooie dingen vast te leggen en ik ga uitzoeken wanneer (in de komende week) ik een yogales kan volgen. Ik hoop echt dat jullie net zoveel aan dit boek kunnen hebben als ik.

In het kort: wanneer is Powerfood, yoga en meditatie een boek voor jou? Als je van lekker, maar gezond eten houdt. Als je aan yoga doet, of het overweegt om dit in de toekomst te gaan doen. Als je van lezen houdt – het is een lekker dik leesboek. Als je op zoek bent naar manieren om je op een natuurlijke manier beter in je vel te gaan voelen.

Powerfood, yoga en meditatie kost €19,99 (wat ik niet duur vind, voor zo’n mooi en dik boek,) en is onder andere hier te bestellen.

Winactie – GESLOTEN

We vinden het geweldig dat we van uitgeverij Kosmos twee exemplaren van Powerfood, yoga en meditatie mogen verloten. We hopen echt van harte dat jij of een vriend, vriendin of familielid, iets aan het boek kan hebben.

Wat moet je doen om kans te maken op één van de boeken?

1. Laat een reactie achter onder deze blogpost, waarin je vermeldt waarom jij dit boek graag voor jezelf of voor iemand anders zou willen winnen.
2. Wij zouden het heel leuk vinden als je ons zou willen volgen op verschillende van onze kanalen. Zoals op Bloglovin, Facebook, Twitter en Instagram. (hier volg je Merel via @merelgroenemeisjes en Jamie via @jamiegroenemeisjes) Zo blijf je altijd op de hoogte!

Laat alsjeblieft een reactie achter onder een geldig mailadres, zodat wij je gemakkelijk kunnen bereiken als jij één van de winnaars bent!

Vertel, wie wordt er enthousiast van Powerfood, yoga en meditatie? We lezen het graag bij de comments!

Deel deze post op: [pinit]

Geschreven door: Merel

162 gedachten over “Powerfood, yoga en meditatie – Tara Stiles (met winactie)

 1. Wat een fanfastisch boek lijkt mij dit.hier is het elke keer het zelfde liedje..pas als ik hartstikke ziek of oververmoeid ben besluit ik beter voor mezelf te gaan zorgen.waarna dat in alle hectiek vam het leven er weer bij in schiet.
  Ik hoop dat dit boek een goede start is om blijvende verandering te krijgen..want slank zijn hoeft niet…maar fit is het beste cadeau dat ik mezelf kan geven

 2. Dit klinkt als een inspirerend boek. Ik zou hem graag aan een vriendin van me geven, die al (te) lang in een moeilijke periode zit. Hopelijk kan dit boek haar (op termijn) wat inspiratie geven en haar helpen rust te vinden. Ik gun het haar zo om even te ontspannen en weer wat licht te zien.

 3. Jajaja! Ik zou zo graag een exemplaar willen winnen! En anders moet ik hem maar gauw zelf kopen! Ik zou heel graag weer even een duwtje in goede richting willen krijgen wat betreft eten en meditatie (yoga zit nog wel goed ;-)).
  Sinds ik jaren terug Tara beetje ben gaan volgen ben ik ook steeds meer gaan yoga”n en gezonder gaan eten! Ze heeft ook echt heel fijne kookfilmpjes ook YouTube staan! Yay for snicker doodles! (staat dat recept van haar er ook in?! Sowieso een aanrader! ;-))

 4. Wat een leuk verhaal, dit klinkt als het perfecte boek voor mij! Ontspanning, yoga en lekker & gezond eten vormen ook de belangrijkste zaken voor mij, hoewel ik merk dat ik soms door alle drukte mezelf voorbij ren en niet aan ontspanning toekom. Terwijl dat inderdaad het belangrijkst is! Verder sta ik dagelijks om mijn yoga matje en ben ik dol op lekker eten en uitgebreid koken. Dit lijkt me een heerlijk boek om meer over te lezen, leuke nieuwe yoga oefeningen uit te halen en inspiratie voor allerlei nieuwe lekkernijen. Dank voor de tip, deze gaat zeker op mijn verlanglijstje. En als ik ‘m van jullie win, ben ik helemaal dolgelukkig! <3

 5. Rust en ruimte is waar ik naar streef, op zoek ben. Ik denk dat dit boek mij daar erg goed bij kan helpen. Afgelopen jaar was niet de leukste in mijn leven en ik heb besloten dat 2015 mijn jaar wordt

 6. Ik ben altijd een die-hard fitness type geweest, streng voor mezelf, de lat altijd nog hoger leggen voor mezelf en vooral keihard doorgaan. Totdat yoga op mijn pad kwam en tjeetje toen kwam ik mezelf tegen…… Toen besloot ik dat het anders moest. Ik ging naar mijn lichaam luisteren en begon zowaar te ontspannen:-) en begon van mijn eten te genieten. Ik at al clean, geen pakjes en zakjes en vegetarisch maar was wel heel streng voor mezelf en nu laat ik toe om ook echt te genieten en ik moet zeggen het voelt zo fijn. Graag zou ik dit boek willen voor nog meer inspiratie en daarna weer doorgeven aan mensen die op dat moment meer inspiratie nodig hebben. X

 7. Oh wat een fijne review en wat een heerlijk boek lijkt me dit. De Engelse versie staat al maanden op mijn wishlist. Ik ben al jaren ‘fan’ van Tara Stiles. Ik volg haar al tijden op youtube en haar relaxte vibe is aanstekelijk. Via haar ben ik erachter gekomen wat vegan eten is (ze heeft een tijd een tumblr bijgehouden genaamd Tara Eats)en dat dat dus echt niet suf of vies hoeft te zijn. Verder heb ik haar dvds thuis staan (heerlijk relaxed om zo eens tussendoor te doen) en heb ik Slim Calm Sexy Yoga in de kast staan. Dus ja, waarom zou ik dit boek willen winnen? Omdat een kookboek van Tara Stiles natuurlijk niet in mijn kast mag ontbreken.

  BTW: ik volg jullie via bloglovin’ en Facebook. ;-)

 8. Wat een inspirerende boekrecensie, ik zou zo graag het boek willen winnen. Tara stiles is een enorme inspiratiebron, zo rustig lenig ontspannen en at ease. In deze drukke tijd zou ik daar ook mee gebaat zijn maar waar begin je dan? Hopelijk met het winnen van dit boek!

 9. Ik zou dit boek graag willen winnen zodat ik nog beter op de hoogte ben en kan blijven bijleren.

 10. Wat ziet dit boek er mooi uit! Die zou ik wel graag willen winnen :) ik heb een druk leven (of denk dat te hebben?) en werk erg onregelmatig, waardoor het vinden van rustmomentjes tussendoor erg moeilijk is. Ik heb het gevoel altijd haast te hebben en van alles te moeten. Ik zou hier graag mee willen leren omgaan.

 11. Zoooo dat lijkt me een geweldig boek!! Wat zou ik hem graag winnen

 12. Hmmm wat vreemd, alleen de eerste regel van mijn comment staat geplaatst… Help! Dan nog maar een keer want maak geel graag kans op dit boek wat me geweldig lijkt. Krijg nu al zin om er mee aan de slag te gaan met juiste joga oefeningen, heerlijke recepten en een dosis positiviteit! Mijn dochtertje is bijna 4 maanden en geef graag het goede voorbeeld inclusief goede voeding via mijn melk. Uiteraard volg ik jullie blog op fb en instagram. Geniet van jullie weekend en keep up the good work! Lieve groetjes!

 13. Lijkt me een super goed boek! Heb zelf ontdekt dat ik veel baat heb bij meditatie, ben begonnen met yoga, maar druk zoekende naar een balans in eten, bewegen en ontspannen, vind dit nog erg moeilijk! Zou graag dit boek dus lezen om wat inspiratie op te doen!

 14. Hi!
  Ik zou dit boek erg graag willen winnen om een positievere draai aan mijn leven te kunnen geven met handvaten. Ik ben vanuit een burn-out in een eetstoornis gevloeid, hetgeen mij de afgelopen 3 jaar veel te veel in z’n greep heeft gehouden. Ik zou graag aan de hand van dit boek mij meer willen verdiepen in yoga en meditatie omdat ik hier zelf (nog) te weinig kennis van heb. Ik denk dat deze handvaten mij zouden kunnen helpen om door te gaan met herstellen, mijn identiteit los te gaan zien van mijn lichaam, en meer rust in m’n hoofd te creeren. Ik vind ook de boodschap dat lekkere en gezonde recepten betekenen dat je ook gewoon alles mag eten en dit is iets waar ik de afgelopen tijd erg naar streef. Het zou mij in ieder geval heel erg helpen en ondersteunen in mijn zoektocht naar rustig en gelukkig zijn met mijzelf.

 15. Wat een toeval! Ik heb deze week nog een vriendin gecontacteerd om samen yoga te gaan doen. Omdat ik dus wel degelijk vergeten ben hoe te ontspannen, met alle gevolgen van dien (slecht slapen, veel bijgekomen, migraine- en paniekaanvallen, verwardheid en ga zo maar door). Ik zou dus echt heel graag dit boek winnen om mezelf terug op het ontspannen pad te krijgen.

  Ik volg jullie al overal (fb, twitter, bloglovin) en wilde even zeggen dat in moeilijke tijden jullie tweets zo fijn zijn om er in mijn hoofd even tussenuit te zijn! Het geeft dat sprankeltje energie waar ik zo naar snak. Thanks <3

 16. Wat een toffe combi. Ik ben op dit moment zo veel bezig met gezond eten dat ik helemaal vergeet om de tijd te nemen voor yoga. Ik zou het heel leuk vinden om met dit boek met zachte hand gedwongen te worden om dat eindelijk toch weer op te pakken :)

 17. Zelf altijd op de laatste plaats, eerst voor de anderen zorgen en dan voor jezelf. Misschien is dit een goede stap om daarnaast ook eens goed voor mezelf te zorgen! Lezend in het (bijna) lente zonnetje dat lijkt me wel wat.

 18. Ik ben erg nieuwsgierig geworden naar de holistische aanpak van Tara.

 19. Het lijkt me een erg inspirerend boek! ik zou het graag zelf willen lezen en daarna door willen geven aan mijn zus, zodat zij het ook kan lezen en we het er daarna weer samen over kunnen hebben en elkaar kunnen helpen waar nodig. Ik ben een trouwe fan van jullie dus volg al met veel plezier jullie instagram, Facebook en ook via bloglovin had ik jullie gevolgd laatst (hoewel ik daarna wel veel spam kreeg dus misschien heb ik dat wel weer uitgezet). Twitter gebruik ik niet maar ik heb het gevoel dat ik altijd goed op de hoogte ben van jullie posts! Heel erg bedankt sowieso voor alle leuke en inspirerende artikelen!!! Go green girls :)

 20. Dit lijkt mij een prachtig boek om te kunnen lezen! Ik ben bijna klaar met mijn yogadocentenopleiding, en ik werk nu al een paar vaste uurtjes in de week als yogadocent. Ik verwacht dat ik veel inspiratie kan halen uit dit boek voor mij lessen! En daarmee hoop ik weer een inspiratiebron te zijn voor degenen die mijn lessen volgen :)
  Goed voor mezelf zorgen is inderdaad soms erg moeilijk, maar dus extra goed om daarin geholpen te kunnen worden. Ik hoop ook dat het jullie wat oplevert door het boek te lezen :)
  Veel succes met een winnaar kiezen, en ik volg jullie al op facebook uiteraard (en de andere genoemde social media doe ik nog niet aan).
  Liefs Lisa

 21. Powerfood, yoga en meditatie dat kan alleen maar een positieve uitwerking hebben op het leven! Natuurlijk wil iedereen dan zo’n boek dus ja ik OOK! Erg leuke win actie en bedankt voor de review. xx

 22. lieve groene meisjes,
  Ik zou dit boek heel graag aan m’n geliefde geven! We zijn beide veel bezig met gezondheid, staan graag in de keuken samen om lekker en gezond te koken. Nu kwam ze van de week thuis met een boek over zelfreflectie en assertiviteit. Ze is veel met de persoonlijke ontwikkeling bezig en ik denk dat dit boek een mooi kado zal zijn om te laten zien dat ik trots op d’r ben en d’r graag wil helpen en steunen! :-)
  Groetjes Martine

 23. Na een lange periode van chronische vermoeidheid krabbel ik langzaam weer op. Ik kan weer sporten, doe aan yoga en mediatie en ontdek wat gezonde voeding voor me kan doen. Het is heerlijk om weer te ervaren hoe het is om me goed te voelen. Eindelijk lach en geniet ik weer. Hoewel ik aan de weg timmer, ben ik er nog lang niet. Nu begin ik te ontdekken hoe het is om dingen te mógen van mezelf, in plaats van te moeten. Want ook met gezond leven merk ik, dat ik snel de neiging heb om alles perfect te doen. Wordt het alsnog moeten! Dit boek klinkt als een lesje voelen in plaats van bedenken wat goed voor me is. Die les kan ik wel gebruiken.

 24. Dit klinkt als een heel mooi boek voor mijn zusje! Ze is net 6 maanden in India geweest bij Sadghuru om daar met haar lieve mannetje opgeleid te mogen worden tot docent yoga. Ze hebben een hele mooie tijd gehad bij de Isha Foundation en ze willen nu wat ze hebben geleerd hier in Nederland gaan toepassen en ook t.z.t. lessen/workshops gaan geven…Ze is 2 maart jarig en dit boek zou mooi passen in haar collectie!

 25. Jaaaaa!!! Lijkt mij een heel inspirerend boek. Yoga deed ik heel veel met een yoga-leraar als vriendje. Maar sinds hij mijn ex-vriendje is mis ik toch de supporter die mij aan de yoga zet, dus hopelijk is dit boek een goede supporter.
  Daarnaast eindelijk bezig om mijn slechtste gewoonte (roken) nu echt echt achter mij te laten en ben daarom bewuster bezig met voeding en meer bewegen.
  Kortom, ik denk het boek te gaan stuk lezen en vooral heel veel doen!

 26. Klinkt als een heel goed boek en zou hem dan ook graag winnen!
  Omdat ik minder goed in m’n vel zat ben ik een cursus mindfulness gaan volgen.
  Hierin komen ook Yoga en meditatie aan bod, iets waar ik veel aan heb gehad. Ook Mindful eten is een onderdeel en daardoor ben ik nog bewustere keuze gaan maken in wat ik wel en niet eet en me zo een stuk fitter gaan voelen!
  Maar de cursus is bijna klaar en hoewel ik me stukken beter voel, ben ik er nog niet!
  Daarom ben ik op zoek naar boeken en andere cursussen die een connectie met mindfulness, yoga of meditatie hebben! Zo hoop ik weer helemaal de gelukkige ik te worden, die goed voor zichzelf zorgt! Dit boek is dan ook erg welkom!

 27. Wat een mooi en inspirerend boek! Ik zou het graag winnen.
  Na een lange periode van vage klachten is bij mij enkele maanden geleden een probleem met mijn schildklier vastgesteld. Inmiddels krijg ik hier (gelukkig!) een behandeling voor maar de instelling op medicatie gaat langzaam en verloopt met vallen en opstaan. Mijn lijf moet zich steeds opnieuw aanpassen en ik heb last van bijwerkingen. In de tussentijd probeer ik mijn ‘normale’ leven zo goed mogelijk vol te houden maar dat valt niet mee. De combinatie van mijn leuke en drukke baan en mijn sociale contacten kost moeite.
  Momenteel probeer ik de juiste balans te vinden tussen belasting en belastbaarheid, probeer ik te accepteren dat ik niet alles kan wat ik zou willen doen en ben ik op zoek naar nieuwe manieren om tot ontspanning te komen.
  Ik word enthousiast van het door jullie geschreven stuk over dit boek en hoop dat het me zou kunnen helpen.
  PS van de door jullie genoemde media ben ik alleen actief op Facebook; daar volg ik jullie

 28. Nou ik! Dat klinkt als een super boek! Ik ben er heel erg benieuwd naar. 2 jaar geleden ben ik geopereerd aan een blindedarmontsteking en daar heb ik een vervelend souvernirtje aan overgehouden; verklevingen in mijn darmen door littekenweefsel. Sindsdien eet ik volgens een behoorlijk streng dieet en yoga zorgt er voor dat ik ontspan en dat ik mijn verplichte leefstijl accepteer. Met regelmaat gaat het namelijk verkeerd en kamp ik met hevige buikpijn. Ik heb nog veel te leren over wat ik wel en niet kan. Ik ben continu op zoek naar inspirerende boeken als deze. Ze houden me positief, net als jullie doen!

 29. Aaaah lieve green girls ik wil deze zo zo graag winnen! Hét perfecte boek voor mijn situatie. Ik ben momenteel even een beetje radeloos met vragen zoals: wát wil ik met mijn leven? Wie ben ik? Niet degene wie ik 23 jaar dacht te zijn. Het is blijkbaar de zogeheten ‘quarterlifecrisis’ (whut? ja dit bestaat blijkbaar). Dus voel me helemaal aangesproken bij ‘je kan precies worden wie je wilt worden’. Hierbij ben ik al erg bezig met gezond eten (love jullie bananenbrood en jullie versie van de kapsalon) en bikramyoga. Een trip naar Bali staat al op de planning, maar ik zou het heeel erg fijn vinden om dit boek mee te nemen en hiermee een paar zomerse kiekjes te maken!!

 30. Ik zou zo graag dit boek winnen (en anders koop ik hem zeker zelf) Tara Stiles is echt een lief en inspirerend mens (zover ik dat kan beoordelen via twitter en facebook natuurlijk) en legt daar ook vaak de nadruk op jezelf goed voelen en niet naar de “maatstaven” van tegenwoordig maar gewoon zoals je bent. Heerlijk en verfrissend.
  Ik ben dol op yoga en mediteren en natuurlijk gezond en gebalanceerd eten, maar daar kan ik natuurlijk altijd hulp bij gebruiken en dit boek zou daar echt een goede steun voor in de rug zijn. Hopelijk kan ik ook nog ooit een yoga les bij haar volgen in haar strala yoga klas. Maar voor nu doe ik dat onder andere met haar yoga en meditatie filmpjes online en misschien straks wel dit boek!

 31. Oh wat zou ik graag de beste versie van mezelf worden! Ben mezelf na 2 zwangerschappen een beetje kwijtgeraakt, dus wie weet kan Tara me helpen :-) Ik maak graag kans!

 32. Heeel enthousiast wordt ik! Wat een superleuk stuk ook weer om te lezen groene meisjes. Goed idee van jullie: ik wil het boek zeker zelf graag lezen maar weet zeker dat ik er mijn drie zussen ook blij mee maak!

 33. Een heel aantal van mijn vriendinnen doen aan yoga en als we samen zijn hebben we het ook altijd over gezond eten, telkens weer denk ik dan ‘dat wil ik ook’! Dat denk ik nu bij dit boek ook weer, hopelijk trekt het me over de drempel!

 34. Ik zou het graag willen winnen voor mijn dochter, ze is sinds kort afgestudeerd als diëtist. Is net begonnen met een nieuwe baan en naast een persoonlijke interesse in voeding en meditatie/yoga. Zelf nu ook extra zoekende naar de juiste balans tussen ontspanning en nog steeds tijd genoeg voor haar powerfood creaties. Wie weet inspireert ze wanneer ze wint ook nog wel een hoop mensen op haar spreekuur met adviezen uit dit prachtige boek :)

 35. Dat boek zou goed van pas komen, want ik herken die negatieve spiraal die je omschrijft. Ik moet moet moet van alles van mezelf en gun mezelf geen rust en ontspanning. En dat levert me dan slaapproblemen op, vermoeidheid en een slecht humeur. Hopelijk helpt dit boek om de balans terug te brengen in mijn leven, het klinkt in ieder geval inspirerend.

 36. Dit zou een super valentijns cadeau zijn om de liefde aan mezelf te verkondigen en nog beter voor mezelf te kunnen zorgen!! x

 37. Wel, vandaag dag van de geliefden maar omdat ik momenteel niet in een relatie zit maak ik ervan : dag van de universele liefde! Laten we alle soorten liefde vieren, waaronder ook zelfliefde… Ik hoop dit boek als een geschenkje te krijgen om elke dag aan mijn voornemen tot zelfliefde en zelfzorg herinnerd te worden en vooral het te gaan toepassen :-)

 38. Geweldig boek lijkt mij. Daarmee hoop ik tijdens mijn zwangerschap fit te blijven en weer fitter te worden. Ik waag dus graag een kans.

 39. Wat een mooie winactie weer, ik doe graag mee. Ik zou het als een soort doorgeef-cadeau gebruiken. Meerdere gezinsleden kunnen hier zeker wat mee. En samen is fijner dan alleen.

  Ik volg jullie al via meerdere kanalen :)

 40. Dit lijkt me een mooi boek zeg! Ook ik heb het idee dat ik beter voor mezelf moet zorgen. Verder volg ik jullie eigenlijk al op alle kanalen…

 41. super graag! ik kan wel weer wat inspiratie gebruiken op dit gebied!

 42. Wat een inspirerend boek! Ik zou dit boek graag willen winnen voor mijn zusje die deze week jarig is. Zij is veel bezig met yoga en gezonde voeding net als ik. Alleen goed slapen lukt nog niet altijd. Misschien kan dit boek haar een beetje beter op weg helpen!♡

 43. Ik zou dit boek heel graag winnen om in te zetten binnen mijn werk. Ik ben begeleider en theaterdocent in de gehandicaptenzorg. Onze bewonersgroep is bezig met gezond eten en bewegen. Vier keer per week koken we gezamenlijk, twee keer per week sporten de bewoners thuis en er worden regelmatig smoothies gemaakt. Een boek met gezonde recepten en yogaoefeningen zou dus heel goed van pas komen! En voor zowel onze bewoners als onze toneelspelers zouden de meditatie oefeningen een welkome aanvulling zijn.

 44. Ik probeer al een tijd elke dag yoga te doen en daarnaast vers en gezond te koken, dus dit boek zou ideaal zijn als ondersteuning :) Ik volg jullie via bloglovin en instagram!

 45. Al jaren loop ik hard…hard door het leven. Zoef Zoef de Haas is er niks bij! Zo geHAASt als ik was, zo kalmpjes-aan ben ik….nee helaas, ik moet nog een lang pad bewandelen. Maar ik ben op weg :) stapje voor stapje. En dit boek zou best wel eens mijn stapjes ietsje groter kunnen maken, stap voor stap.

 46. IK word er enthousiast van! Omdat ik het mooi vind dat voeding en yoga gecombineerd worden. En omdat ik een yoga docentenopleiding volg en vanuit verschillende invalshoeken over yoga wil leren.

 47. Hai Jamie en Merel,
  Wat een leuke winacties hebben jullie!
  Ik lees vaak boeken die jullie aanbevelen/noemen.
  Na elk boek voel ik mij gemotiveerder om mijn levenstijl aan te pakken en goed voor mezelf te zorgen.
  Zoals jullie dit boek beschrijven wil ik mij heel graag gaan voelen!
  Ik ben al bezig met powerfood en yoga maar ik zou heel graag ook meer willen leren over mediteren. Op de foto van het boek zie ik dat er hele handige yoga oefeningen in staan zodat ik ook thuis aan de slag kan. Ik heb al een jaar een yogamat staan voor thuis. Misschien moet ik die ook maar eens gaan gebruiken. ;)

  Ik doe eigenlijk nooit mee aan winacties omdat ik al zoveel gemotiveerde reacties zie staan maar vandaag ga ik mijn gevoel volgen en het toch proberen! Dat is stap 1 ;)

  Fijn weekend,
  Marloes

 48. Wow klinkt goed! ik doe graag mee, ik volg yogalessen op de sportschool, maar inspiratie is zeker welkom.

 49. Ik heb veel goede voornemens voor dit jaar en dit boek zou mij daar heel goed bij kunnen ondersteunen! =)

 50. Ik ben nu 3,5 jaar als een dolle aan het studeren in deeltijd. Werk, studie en geen tijd meer voor sport (kracht, maar ook Bodybalancetraining) en ontspanning. Sociale leven volledig naar de klote. Ik ben een slappehapmiep geworden. Need I Say More? Dit boek zou een mooi afstudeercadeautje voor mij zijn. Laat me mijzelf weer terugvinden. <3

 51. Klinkt als een heel fijn boek die ik graag zelf zou lezen en willen doorgeven aan familie en vrienden om te lezen om een steentje bijdragen aan een positief zelfbeeld!

 52. Ja!! Mijn twee goede voornemens samen in 1 boek!! :) Ik doe mee!

 53. Ik zou dit inspirerende kook- en leesboek willen winnen voor mijn lieve vriendin Marie die een zware tijd achter de rug heeft: ze herstelt nu van een burn out op haar werk. Marie, voor jou omdat je ondanks de moeilijke stressvolle periode die je achter de rug hebt, je rug recht houdt en altijd maar doorgaat. Met dit boek wil ik je er graag aan herinneren dat je na een periode van overleven, jezelf wat extra liefde en aandacht mag geven, om door goed voor jezelf te zorgen en jezelf extra handvaten te geven… je weer volop van het leven kunt genieten!

 54. Met een uitdagende baan en twee kleine kinderen en daardoor regelmatig ook gebroken nachten, loop ik mijzelf regelmatig voorbij… En tegen mijn eigen grenzen op! Hoewel ik echt wel weet dat ik juist nu goed voor jezelf zou moet zorgen, met gezond eten, voldoende ontspanning, schiet juist dat het er het eerste bij in. Inspiratie is meer Dan welkom!

 55. Lijkt me een prachtig boek, tijd om te ontspannen. En jullie volgen via alle kanalen doe ik al natuurlijk!

 56. Klinkt als een boek naar mijn hart! Na het jarenlang niet te hebben kunnen doen door ziekte heb ik recent de yoga weer opgepakt en dat in samenspel met plantaardig eten en proberen weer een voet in de buitenwereld te zetten….zit ik eindelijk na al die jaren weer in de lift omhoog. Met kleine stapjes tegelijk weliswaar…maar het is zo hoopvol! Dus ja…meer dan welkom het boek!

 57. Eigenlijk kan ik mij bij de meeste reacties hierboven wel vinden. Iedereen heeft natuurlijk baat bij dit boek, niet alleen ik. Mijn moeder, vriendinnen, collega’s etc.

  Ik kan er wel een heel lang verhaal van maken, maar de waarheid is: IK WIL DIT BOEK HEEL GRAAG WINNEN!! :)

 58. Zou heel graag het boek cadeau willen geven aan mijn dochters, allebei het huis uit en hun eigen leven leidend met ups and downs. Zij hebben mij geïnspireerd om meer en meer vegan te eten (waardoor ik nu oa jullie Facebookpagina volg en recepten uitprobeer). Ben zo trots op ze! Het is een moeilijke, hectische wereld waarin we leven, waarin het soms moeilijk is om lichtpuntjes en hoop voor de toekomst te zien. Bewust leven in en verantwoord omgaan met onze aarde is essentieel voor het behoud ervan. Ik denk dat dit boek daar zeker een handje bij kan helpen!

 59. Wauw klinkt als een heel fijn boek! Dit jaar ben ik eindelijk 2 tot 3 keer per week aan het yoga’en geslagen. Gewoon fijn in m’n eigen huisje op m’n eigen matje. Ik zou het boek wel graag willen winnen, maar ik ben ook bijna jarig dus ik zet ‘m gewoon op m’n verlanglijstje, dan kan iemand anders ’t winnen ;-) Altijd fijn om iets inspirerends te lezen om lekker door te kunnen blijven gaan :-)

 60. O, dit boek! Ik zou het graag geven aan een vriendin die het heel moeilijk heeft de balans te vinden tussen wat gezond is voor je lichaam, en wat voor je hoofd. Een bekend probleem denk ik, waar ik ook veel mee geworsteld heb. Besloot ik groene smoothies in mijn leven te introduceren, at ik wekenlang niets anders dan groene smoothies, besloot ik mijn sportschoolabonnement los te laten en voor yoga te kiezen, wilde ik obsessief vijf keer per week naar de zwaarste yogalessen… Het leven is zo lastig en het kan nooit kwaad een lerares te vinden die je een beetje aan de hand kan nemen. Die op gevaarlijke momenten zegt: Je doet het heel goed, maar wees eens aardig voor jezelf. Al is het maar via papier.

 61. Ik word blij van zo’n boek! Elke woensdagmorgen ga ik naar mijn yogales om mezelf te dwingen ontspanning te nemen. Even een ochtend voor mezelf: yoga, niks moeten en daarna een lekkere sojaccino!
  Ik volg jullie al heel lang op FB en bloglovin’ en geniet er van! Ook ontspanning haha! Dank daarvoor!
  Hoop het boek te winnen!

 62. Kan wel zo’n boek gebruiken om na maanden met allerlei vage klachten weer goed in mijn vel te komen zitten. Alleen zelf kun je veranderen en goed zorgen voor jezelf.

 63. Dit boek moet ik hebben! Ik ben gek op yoga en meditatie maar zou er zoveel meer mee kunnen doen..

 64. Ohh dit is precies waar ik behoefte aan heb! Ik zou zo gelukkig worden van een andere leefstijl. Ben al goed bezig met dingen aanpassen, dit zou zeker een goede hulp zijn! Leuk!!

 65. Hee Merel en Jamie,
  Ik volg jullie al een poos (via FB, en nu ook via bloglovin en instagram) en de winacties van deze week zijn echt heel tof zeg! Ik ben de laatste tijd heel erg bezig om beter in mn vel te komen, want dat is wel nodig eigenlijk. Ik werk er op verschillende manieren aan en ik ben echt heel erg benieuwd naar dit boek en of ik er nog nieuwe dingen voor mezelf uit kan halen. Dusss ik doe mee! Ik ben benieuwd…

 66. Klinkt als een fijn boek! Ik ben sinds kort bezig om mijn leven weer op de rails te krijgen (iets met een te lange tijd te veel hooi op de vork te hebben genomen) en ik denk dat dit boek een mooie aanvulling is :) Ik volg jullie via bloglovin’en instagram!

 67. Heeeeeeel graag zou ik dit boek winnen voor mijn lieve vriendin die aan het zoeken is naar haar eigen balans. En dit boek lijkt mij een geweldig begin voor haar om kennis te maken met deze onderwerpen!
  Ik zou het heeel heeeeeel heeeeeeeeeel fijn vinden als ik dit aan haar kan geven!!!

 68. Ik ben dol op Tara Stiles. Ik kijk vaak naar haar yoga-you-tube video’s. Ik ken haar niet van haar recepten. Ben dus wel benieuwd en zou dus super-graag dat boek willen winnen! :)

 69. Hoi, doe even niet mee aan de winactie, maar misschien is de app headspace wat om te proberen. Ik kreeg ook altijd de kriebels van meditatie, maar het is een heel laagdrempelige manier om kennis te maken met meditatie. En ok, ik geef het toe, ik werd er idd rustiger van.

 70. Ik zou dit boek heel graag willen hebben! Ik zit momenteel niet lekker in mijn vel en zit vaak thuis, uitgeput op de bank. Ik heb wel de eerste stappen gezet naar een gezonder en meer ontspannen leven, waarbij yoga, meditatie en gezonde voeding me erg aanspreken. Ik heb ooit een lezing bijgewoond van Tara Stiles op het Happinezfestival en vond haar heel sprankelend en inspirerend. Ben dan ook nieuwsgierig naar dit boek.

 71. Ooo jaa heel graag!
  Ik zie hierboven zo veel inspirerende verhalen en verhalen van mensen waar ik gelijk het gevoel bij krijg dat zij hem moeten winnen.
  Mijn verhaal is niet zo spectaculair of meeslepend, toch hoop ik dat ik ook een kansje kan maken op dit boek wat mij erg nieuwschierig gemaakt heeft!

  Hopen dat ik ook een kans maak past bij het doel wat ik mezelf heb gesteld, niet mezelf altijd op de 2e plaats zetten!
  Volg jullie altijd met veel plezier, inspirerende stukjes schrijven jullie, word er altijd heerlijk goedgemutst van! :)

 72. Oh zo leuk! Ik zou dit boek heel graag willen winnen omdat ik al jaren worstel met mezelf, stress en eten. De laatste tijd ben ik begonnen met yoga en ik merk toch dat het me helpt om een stukje terug ín mijn lichaam te zitten in plaats van er op een afstandje naar te kijken en het te vervloeken. En ik volg jullie al op Facebook want ik vind jullie blog gewoon super leuk :)

 73. Ik zag het boek al even voorbij komen op jullie blog en heb het toen gelijk opgezocht op internet. Sindsdien staat het op mijn wishlist. Ik herken je blog helemaal. Die vicieuze cirkel die steeds weer wordt ingezet en waardoor je steeds weer “opnieuw” begint. Balans is volgens mij ook de key en inderdaad ontspannen is heel belangrijk. In deze maatschappij is dat soms bijna gek om te doen. Je moet immers altijd bezig zijn. Ik struggle daar ook weleens mee en daarom wil ik dit boek heel graag lezen! Ik ben ook zo benieuwd naar yoga en meditatie. Ik doe dus heel graag mee met jullie winactie!

 74. Ooooh wat een heerlijke review al weer, het boek bespreekt de drie onderwerpen die ik als goede voornemens genomen heb begin januari… Maar waar het er nog steeds niet van gekomen is om er aan te beginnen. Ik hoop dat dit boek mijn voornemens kan doen bereiken. Hopelijk win ik het boek en anders overweeg ik het te kopen.

 75. Oohhh jaaaa, dit boek zou hier heel erg welkom zijn. Ik ben momenteel erg druk en heb veel moeite om ritme en balans te vinden. Dit zou me erg helpen, denk ik!

 76. Dit boek staat al sinds ik er een paar weken geleden over las op mijn “wil ik hebben” lijstje. Ik kan wel wat hulp gebruiken om weer meer aan yoga en meditatie te doen en gezonder te eten. Schiet er allemaal bij in sinds ik ruim een jaar geleden een kleintje heb gekregen. Dit is precies het zetje dat ik nodig heb om daar weer meer mee aan de slag te gaan.

 77. Ik doe al een tijdje aan yoga, maar probeer nog steeds een manier te vinden om de rust en ontspanning die ik daarin vind in de rest van mijn leven door te voeren. Misschien zou ik meditatie toch eens moeten proberen…en aan mijn etenspatroon is ook nog wel wat te verbeteren. Dit boek lijkt me daarom een fantastische inspiratiebron en ik zou het graag willen winnen!

 78. Druk bezig met het op de rit krijgen van een gezonde levensstijl. Het stukje ontspanning blijft soms wel wat achter. Dus dit lijkt me heerlijk boek om me hier nog verder bij te helpen. Ik probeer zo regelmatig mogelijk iets aan ontspanning voor mezelf te doen, maar het schiet iets te regelmatig toch bij in….

 79. Super leuke actie! I Love healty food en Yoga! Lijkt me heel leuk, gaaf en inspirerend boek! Ik volg jullie overal :-) Succes!

 80. Na een zwangerschap met complicaties, zit ik nu nog steeds midden in een lang herstel.
  Ik wil nu met Yin yoga proberen het herstel te bespoedigen.
  Ik zou het geweldig vinden om dit boek als voorproefje te lezen, want eerlijk gezegd vind ik zo’n eerste les best een beetje spannend.
  En…natuurlijk ben ik ook erg benieuwd naar de lekkere recepten :-)

 81. Lijkt me een heerlijk boek! Ik denk dat dit boek tussen het studeren door heel goed van pas kan komen, om even de benodigde ontspanning te vinden. :)

 82. Ondanks yoga en gezonde voeding, vind ik het nog moeilijk om een balans te vinden. Ik denk dat de toevoeging van meditatie ook goed voor mij kan zijn. En Tara is lekker nuchter en dat spreekt me wel aan! Hoop dat ik winnaar ga worden, zou mooie inspiratie zijn!

 83. Wat gaaf dat jullie dit boek weggeven. Ik ben moeder van drie kleine kinderen en ben mijn eigen bedrijf aan het opzetten. De lange dagen zorgen er voor dat ik weinig tijd heb/maak voor ontspanning. Een boek als dit, vol inspiratie over meditatie, gezond eten en yoga is iets wat ik dolgraag zou willen winnen om te leren balans te vinden!

 84. Wat goed om hier een review over te lezen! Ik was al een tijdje benieuwd naar dit boek en ik zou graag kans maken op een exemplaar. Momenteel probeer ik goede veranderingen in mijn levensstijl te maken, maar een steuntje in de rug zou echt heel erg fijn zijn. Ik hoop dat dit boek dat kan doen!

 85. Ik ben net verhuisd voor een nieuwe baan. Een uitdagende baan, waar ik best zenuwachtig voor ben. De stad waar ik nu woon is een zogeheten ‘second tier’ city in China, waar je geen amandelmelk, boerenkool, chiazaad of rauwe cacaoboter kunt krijgen (maar gelukkig wel veel andere gezonde dingen die je in Nederland juist weer niet kunt krijgen). Ik ben nu online aan het uitzoeken waar ik dat soort dingen wel kan kopen. Daarnaast moet ik, als alles een beetje in rustiger vaarwater is gekomen, goed uitzoeken waar ik hier yoga kan doen, waar ik kan zwemmen en hoe ik mijn nieuwe leven een gezond ritme ga geven. Daar is het de eerste twee weken nog niet van gekomen. Dit boek komt voor mij dus precies op het goede moment!

  En ik volg jullie natuurlijk allang op Facebook en bloglovin’. :)

 86. IK doe graag mee! Ik volg jullie al via verschillende media. :)
  Wat ik me wel afvraag, zijn de recepten in het boek vegan, of veganistisch te maken?

  Waarom ik dit boek graag wil winnen… omdat ik een schop tegen mijn kont goed kan gebruiken! Dus hopelijk krijgt dit het boek het voor elkaar. ^^

 87. Ik zit op dit moment in een periode van m’n leven waar ik mezelf weer soort van opnieuw aan het ontdekken ben. Wat vind ik nou eigenlijk leuk en welke keuzes moet ik maken? Lastig soms! Ik ben hierdoor ook begonnen met haptonomie (vind ik vergelijkbaar met meditatie, want ik moet echt even in mezelf keren en voelen wat ik voel), yoga en gezond eten probeer ik al een poosje te doen. Dit boek zou perfect aansluiten op de fase in m’n leven! Ik zou er graag wat meer over willen lezen en het als handvat gebruiken :)

  Van dit artikel werd ik overigens nog enthousiaster over het boek. Winnen is dan natuurlijk het leukst ;)

  Liefs van Marlous

 88. Wat een tof boek! Ik zou deze graag winnen voor een lief vriendinnetje. Zij heeft 4 maanden geleden de liefste baby van de wereld gebaard en is nog volop bezig met het vinden van een nieuwe balans. Kind, partner, vrienden, werk, hobby’s, rust, toekomst, het is nogal wat. Volgens mij zou ze veel inspiratie kunnen halen uit dit boek om te midden van dit alles ook zichzelf te blijven vinden.
  Liefs Yvette

 89. Door vegan eten, yoga en meditatie hoop ik weer volop te kunnen genieten van mijn leven. Hopelijk kan dit boek mij ondersteunen om dit te bereiken.

 90. Natuurlijk wil ik graag dit boek winnen! Ik ben een groot fan van Tara Stiles. Ik doe regelmatig 1 van haar yogalessen die op Youtube staan en een les bij haar volgen staat nog op mijn bucketlist. Deze zou ik eigenlijk afgelopen oktober al volgen, maar door een afgescheurde knieband mocht ik niet afreizen naar NYC en dus ging deze les aan mijn neus voorbij.

 91. Hee meiden,

  Ben al een tijdje bezig met yoga en powerfood, maar zou heel blij zijn met een boek waarin ze met elkaar verweven zijn! Lijkt me super!

  Knuffel uit Nijmegen,
  Emy

 92. Ohhh dit ziet er uit als een perfect boek! Ik wil hem heeeeeeeeeeeeeel graag hebben! Ik zit al een tijdje met een soort depressie en probeer nu m’n eet en beweeg patroon aan te pakken, om zo weer de balans terug te vinden en weer energie te krijgen. Ik ben begonnen met yoga, wat ik nu wekelijks doe. Een maand geleden heb ik een slowjuicer gekocht en ik ben heel bewust bezig met eten. Dit boek zou me denk ik heel goed kunnen helpen! :)

 93. Jaaaaaa! Dit boek wil ik heeeeel graag winnen. Ik ga in maart starten met yoga! Dit is de perfecte voorbereiding. Wat een super actie Groene Meisjes!

 94. Ik heb al een jaar last van mijn knie, mijn lijf geeft aan dat ik rust moet nemen, maar ik ga daarin soms toch over mijn grenzen heen. Wie weet kan het lezen van dit boek me inspireren en me bij het genezingsproces helpen. Hopelijk kan ik mijn eigen weg gaan vinden!

 95. dit boek zou me helpen om op het vegane pad te blijven…

 96. Ik wil dit boek graag cadeau doen. Als cadeautje aan mezelf:)
  Ook ik vind het moeilijk om rust te nemen in drukke tijden en kan pas mijn rust nemen als mijn lichaam protesteert. Ik wil beter leren luisteren naar mijn lichaam, ik wil goed voor mezelf zorgen en ik wil in balans zijn. Alleen zo kan ik er zijn voor iedereen die míjn steun zo hard nodig hebben. Ik heb zelf mijn eigen steun als eerste nodig. Pas als ik goed in mijn vel zit, kan ik van waarde zijn voor anderen en ik doe niets liever dan dat.

 97. Klinkt als een geweldig boek! Ik had de engelse versie al even op het oog, fijn dat ‘ie er nu ook in het Nederlands is. Ik zou hem goed kunnen gebruiken omdat ik vroeger structureel over mijn grenzen heenging en ik me pas kort geleden gerealiseerd heb hoe ontzettend fout dat is. Het inzien is slechts de eerste stap en eerlijk gezegd kan ik nog best wat hulp gebruiken bij de uitvoering. En Tara Stiles heeft daarin zo’n fijne aanpak vol ruimte.Tegelijkertijd zitten er zoveel comments bij van mensen die dit boek óók graag willen en verdienen… Wordt nog een lastige keuze voor jullie! Succes ermee en nog een fijn weekend :)

 98. Lijkt me heel inspirerend boek! Ik kan wel een flinke zet in een andere, betere richting gebruiken! Zowel qua voeding als ontspanning. ‘k Heb vaak aan yoga gedacht, maar nog nooit begonnen…Misschien dat dit het zetje is dat ik nodig heb!

 99. Wow, wat een mooi en bijzonder boek! Ik zou dit boek willen winnen om aan mijn moeder te geven. Zij is al veel met dit soort dingen bezig, maar heeft de laatste tijd een wat mindere tijd gehad en wil nu weer met volle kracht vooruit. Dit zou een hele toffe verassing zijn voor haar! Liefs, Jis

 100. na een burn-out ben ik op zoek om terug te genieten van het leven.
  Ik ben begonnen met mindfulness en Yoga maar kan op dit vlak heel wat bijleren.
  Ik had heel graag het boek gewonnen. Maar als het naar iemand anders gaat, wens ik hem of haar heel veel leesplezier ermee!

 101. dag meisjes, ik waag ook mijn kansje. Als ik het niet haal, bestel ik het boek zeker bij ons in de bib. Ik héb inspiratie nodig, al een tijdje. Meestal voelt het als inspiratie om een boek vast te mogen houden, maar moet de echte inspiratie gewoon vanzelf erbij komen op de 1 of andere manier. Dus, ik wil best graag winnen, het zou zeker een huppelboostje geven, maar bovenal hoop ik voor mezelf op standvastige vooruitgang en daarbij zal ik zeker goed tegen mijn verlies kunnen. Want het boek voor mezelf hebben is daarbij niet echt nodig. Veel liefs en bedankt voor de tip!

 102. Heey Meiden,

  Ik zie dat jullie me voor zijn wat betreft het boek van Tara Stiles!!!! Ja ik zei dus al dat dit een leuk boek is en dat ik benieuwd was naar dit boek! Ben zelf helemaal Yoga fan, en vond haar manier van benadering omtrent het dieten en dergelijke zo leuk! DUS IK HOOP DAT IK EM WIN!!!!! PLEASE PICK ME!!!!

  Groetjes Xjes Yvon

 103. O, ziet er heel fijn uit ! Ik zou het graag winnen, gewoon voor mezelf en om te delen met mijn schoonzus of een vriendin, of.. :)

 104. Lijkt me een geweldig boek! Ik zit op volleybal en ga soms wel vaak hardlopen :). Het lijkt me erg boeiend om de wondere wereld van yoga te ontdekken!

 105. Ik herken het wat je omschrijft, ik loop hier momenteel ook tegenaan. Een paar maanden geleden ben ik voor mezelf begonnen. Ontzettend leuk, maar ook behoorlijk heftig! Ik heb in deze maanden mijn lichaam echt een beetje verwaarloosd merk ik nu. Ik heb geen tijd genomen om te bewegen, gezond te eten en te ontspannen en daar loop ik nu tegenaan. Zo NIET leuk! Ik merk gewoon dat je met een gezond en fit lichaam het allemaal een stukje beter kan handelen. Gezond eten heb ik nu, sinds een paar dagen, weer opgepakt. En ik zal er al te denken om daarnaast yoga te gaan doen, ook vanwege de ontspanning wat het je oplevert. Dit boek lijkt me geweldig en ’t zou zo goed uitkomen! Ik doe daarom graag met jullie winactie mee!

 106. Ik zou dit boek aan mijzelf cadeau doen omdat ik mijzelf door de stress van een reorganisatie op mijn werk de laatste maanden een beetje aan het kwijtraken ben. Het lijkt me een mooie ondersteuning en inspiratie om weer een beetje tot mijzelf te komen.

 107. volgens mij is dit PRECIES wat ik nodig heb om mezelf een duwtje in de goede richting te geven in 2015! Het lijkt me een tof, leerzaam en inspirerend boek. hen even zoiets nodig om weer wat beter in m’n vel te zitten. een lekkere eye-opener.

 108. Voor mijn dochter wil het graag winnen. ik herken bij haar mijn eigen struggle om onder druk druk toch nog tijd voor jezelf te vinden en dat in je dagritme vast te houden

 109. Ik doe graag aan meditatie en yoga en merk dat ik ook iets aan mijn dieet moet doen om de resultaten te zien van het vele zweten waar in mezelf tot dwing twee keer per week. Helaas kan ik er niks spannends van maken, maar het lijkt me gewoon een leuk boek :) xx

 110. Ik had bijna een nieuwe internetpagina geopend om de naam van een bekende boekensite in te gaan typen totdat ik zag dat jullie een winactie doen.
  Dus ik wacht nog heel even met bestellen wellicht heb ik geluk en win ik het boek :) fingers crossed….

  Waarom ik het boek graag wil? Ik herken mij heel erg in je verhaal niet ontspannen, slecht eten en vervolgens helemaal nergens zin meer in hebben.
  Daarnaast heb ik al een hele tijd rugklachten. Wellicht dat yoga mij hierbij kan helpen.

  Xx

 111. wauw het boek sluit zo goed aan op wat ik op dit moment zoek om mijn leven een exstra boost te geven. ik zou zo graag willen begin met yoga heb alleen geen tijd en geld als student om daar lessen in te nemen. daarnaast ben ik altijd bezig geweest met eten en wil er altijd meer over leren zeker van uit een ander perspectief daarom lijkt het me een ideaal boek om te hebben en te delen met vrienden.

 112. Waauw wat een superactie! Ik hou er van om nieuwe receptjes uit te proberen! Ook wil ik al een lange tijd met yoga beginnen maar weet niet zo goed hoe. Dit boek zou me daar zeker bij kunnen helpen.

 113. Ben te moe om het zelf te kopen…..Dus winnen, JA heel graag. Bevat alles om te kunnen zeggen ” enjoy life “

 114. powerfood vind ik lekker,en ik ben net begonnen met yoga lessen Ik ben erg nieuwsgierig naar het boek!

 115. Ooeeh leuk boek! Ik kan nog wel wat inspiratie gebruiken als het gaat om het gebruik van powerfoods!

 116. Oh wat een tof boek lijkt me dit!!!!! Deze zou ik echt graag willen winnen!!!
  Ben altijd al met eten smoothies en Joga bezig dus nog meer inspiratie zou echt te gek zijn!!! Jullie volgen op instagram geeft ook veel inspiratie heel erg leuk! Ga zeker ook de soep proberen te maken!! Bedankt…

 117. Door yoga meditatie en powerfood is dit leven superleuk!!! Lijkt me fantastisch om te lezen hoe Tara dit beleeft. Volg jullie blog en instagram! Hartelijk groet Jet

 118. Hallo Merel en Jamie,
  Wat een erg fijn boek lijkt me dit. Ik doe dus graag mee met deze win actie. Zo nu en dan eet ik wat powerfood en soms een sapje, maar er is nog geen balance in gevonden. Yoga zou ik ook wel willen, maar ik hol maar door, op het werk en thuis. Het excuus is dan geen tijd of te moe, terwijl ik weet dat je er juist energie van krijgt. Dit boek zal daar zeker een stimulans in zijn. En als het werkt, dan geef ik het weer door. Groetjes Leny

 119. Leukleukleuk! Ik zou graag winnen omdat ik de laatste tijd weinig kook en weinig uit rust/ontspan.. ik kan wel wat tips gebruiken! Ik volgde jullie al via FB, Instagram, Youtube, Bloglovin etc.
  Liefs <3

 120. Hey, ik zou het boek heel graag willen winnen! Het lijkt me een inspirerend boek en ik ben er heel benieuwd naar!
  Ik volg jullie beide op Instagram en ook op twitter en youtube! Bloglovin’ heb ik niet helaas..

  X

 121. Ook ik zou het boek graag winnen.
  Ik volg jullie op Bloglovin en like op FB.
  Yoga doe ik met tussenpozen al jaren en jaren.
  Meditatie heb ik wel eens geprobeerd, maar ik haak alweer gauw af, ben te onrustig en te snel afgeleid.
  Daar valt dus een boel te leren voor mij.
  En sinds kort ben ik helemaal op de powerfood-toer.
  Ik doe dus mee voor mezelf, om die 3 dingen in evenwicht te krijgen.

 122. Als beginnend yogadocent zou ik het boek graag winnen. Ik ben erg geïnspireerd door Tara. Zowel yoga als voeding spreken mij heel erg aan! Ben benieuwd naar dit boek.

 123. Tara is voor mij een groot inspiratiebron. Daar haar Youtube filmpjes ben ik begonnen met yoga. Ik probeer ook gezonder te eten; iets wat ik nog wel lastig vind. Ik ben dan ook enorm benieuwd naar het boek!

 124. Geen woorden voor nodig, die 3 woorden zijn wat mij betreft THE KEY voor een happy life!! Want inderdaad het is vreselijk moeilijk.. hoe simpel het soms ook klinkt… ik ben razend enthousiast geworden over dit boek na het lezen van jullie artikel en ik doe graag mee met de winactie.. Want wat zou ik graag dit boek willen lezen!

 125. Ik volg een geweldige, maar zeer fysieke kunstzinnige opleiding (HBO musicaltheater). Ik ben me de afgelopen paar jaar intensief gaan verdiepen in voeding. Voeding waardoor ik me gezond voel, maar ook om op gewicht te blijven. Ik heb zo’n 15 á 20 uur dans per week en sta mezelf dan al die uren aan te staren in een spiegel, terwijl ik in een strak balletpak sta. Ik kan rustig zeggen dat ik hierdoor mezelf een beetje ben verloren.

  Het is lastig tevreden te zijn met je lichaam, omdat je steeds geconfronteerd wordt met het oppervlakkige beeld er van. Ik zou graag willen ervaren hoe het is om in balans te zijn met mijn lichaam, zonder per se aan mijn eigen schoonheidsideaal te voldoen. Te voelen hoe het binnenín is.

  Ik weet dat ik me niet stuk moet staren op hoe mijn lichaam er van de buitenkant uitziet, maar het is heel moeilijk dat zo even uit de losse pols niet te doen. Ik merk dat ik me heel goed voel bij gezonde voeding: ik ben weinig ziek en ben fit genoeg om mijn opleiding te kunnen volgen, die toch aardig wat energie kost. Toch zou ik graag dat ‘mind’-aspect er aan willen toevoegen: de balans tussen lichaam en geest, en me goed voelen in mijn eigen lichaam omdat het goed vóelt, niet omdat het er op esthetisch gebied goed uitziet.

 126. Wat maakt jullie recensie mij nieuwsgierig naar dit boek! Wat zou ik graag willen lezen hoe ik nu weer een stap verder kan komen in mijn zoektocht naar hoe ik mijn leven in wil richten. Het geeft een goed gevoel als ik merk dat ik dichter bij mijzelf sta en meer vanuit mijzelf leef. Dus nog meer tips en informatie is zeer welkom! Ik ding graag mee naar een exemplaar :-)

 127. Ik volg jullie website al een tijdje en haal er veel inspiratie uit! Bedankt hiervoor :). Ik ben een echte stresskip en zou veel rustiger moeten worden. Tips en tricks zijn dus welkom! Ik kijk graag in kookboeken en yoga fascineert me wel. Ik denk dat dit boek wel eens mijn perfecte oplossing kan zijn! :)

 128. Dit boek klinkt superinteressant!Ik ben ook zo iemand die eigenlijk pas echt ontspant als mijn lichaam en/of geest daarom vragen. Ik heb ook de vreemde gedachte dat ik pas ‘recht’ op ontspanning heb als al mijn werk af is. Op dit moment zit ik in de beginfase van mijn afstudeeronderzoek en ik merk alweer dat ik heel veel dingen tegelijk wil doen en met mijn gedachten voortdurend bij taken ben die ik nog ‘moet’ afmaken. Gelukkig is een vriendin van mij wél deskundig op het gebied van ontspannen en ik leer heel veel van haar :P, maar om mezelf nog wat meer op weg te helpen, zou ik het leuk vinden om dit boek te winnen =)

 129. Wat een fijne review! Het lijkt mij een heel erg mooi boek, mooi ook dat er yoga houdingen in staan. Dat is iets wat ik al heel lang weer opnieuw wil oppakken. Wat je schrijft over ontspanning is heel herkenbaar! Ik doe graag mee met de winactie en ik volg jullie al overal. :)

 130. Wat een mooie review, voornemens & boek. Ik zou hem heel graag willen winnen (of anders kopen natuurlijk :) voor mijn moeder. Van haar heb ik geleerd om goed voor anderen te zorgen. Misschien kan ik na dit boek ook van haar leren hoe we nog beter voor onszelf kunnen zorgen : )

 131. Ik ben gek op boeken en al helemaal met zo’n leuk onderwerp. Wil deze heel graag winnen!!

 132. Ik zou dit boek dolgraag willen winnen, omdat ik momenteel bezig ben met mijn zoektocht naar mijzelf en geluk. Zo ben ik hard aan het knokken om mijn anorexia te overwinnen en ik mag ik trots zijn dat dit ook echt de goede kant op gaat! Zo ben ik al acht kilo aangekomen en probeer ik dingen positiever te bekijken. Ik zou graag willen beginnen met yoga en meditatie, omdat dit mijn hoofd rustiger kan maken en ik me dan beter kan focussen op mijn schoolwerk. Het zou mij ontzettend motiveren om goed voor mijzelf te zorgen en daarnaast maken goed geschreven woorden mij blij :)

 133. Lijkt me een super fijn boek! Soms heb je even zulke inzichten nodig en dat je weer beseft dat je goed voor jezelf moet en wilt zorgen. Ik heb een super leuke bijna maar soms heb ik het zo druk met afspraken, deadlines en moet ik vaak overwerken dat het goed voor mezelf zorgen er soms een beetje bij inschiet. Ik moet mezelf dan dwingen om een stapje terug te doen. Ik eindig dan vaak op de bank met een goed boek of heerlijk een lesje yoga. Niks voelt beter als dat! Dit boek klinkt kok als een echte topper en ben er erg benieuwd naar :)

 134. Wat een beetje als een niet inspirerende dag begon, is nu een dag vol zonnestralen, energie en inspiratie! Ik ben mama van twee prachtige kinderen, op ontdekkingstocht naar balans in mijn leven als mama, vriendin van, dochter van, collega van en ben er van overtuigd dat ik met dit boek een prachtig haakje heb gevonden om weer een stap te maken in deze prachtige tocht. Groenemeisjes, bedankt voor de ‘uitnodiging tot deze stap’. Dat is al een heerlijke overwinning.

 135. Ik doe graag mee met de winactie!
  Ik ben al een tijdje bezig met yoga en gezond eten, maar ik ervaar dezelfde hindernissen: als het druk wordt en de stress neemt toe, dan lijkt alles weer stil te vallen en herval ik weer in ongezonde gewoontes. Ik hoop dan ook dat dit boek me kan helpen om yoga en gezond eten, maar vooral ook meditatie beter te integreren in mijn dagelijks leven!

 136. Tara vol ik al een tijdje op instagram na een inspirerend artikel over haar in happinez. Ik vind haar foto’s altijd geweldig! Het boek heb ik eigenlijk al besteld toen ik zag dat jullie dat lazen. Ik verwacht het eigenlijk binnenkort op mijn mat :P
  Ik verlang er nog meer naar om het in handen te hebben als ik jullie enthousiaste review lees!

 137. k zou dit boek graag willen winnen zodat ik nog beter op de hoogte ben van alles op gebied van yoga en vooral het “je eigen manier” spreekt me erg aan.

 138. Ah tof boek lijkt me! Ik ben zelf al een tijdje bezig met yoga, gezond eten en genoeg proberen te ontspannen en dat gaat soms heel goed en soms minder. De laatste tijd wat minder, dus de nieuwe inspiratie die dit boek me kan geven, is erg welkom :). Ik ben nog zoekende naar hoe ik gezond eten en yoga een goede plek kan geven in mijn dagelijks leven, zonder dat het obsessief of beperkend wordt..

 139. Lijkt me een heerlijk inspirerend boek dat ik graag zou winnen….
  Ik ken Tara al van de yogalessen die ik volg en het boek lijkt me geweldig om te hebben!

 140. Mediteren lukt zelden… zelfstandig aan de yoga doe ik vaak, lekkere recepten vinden lukt soms, maar dit gecombineerd, in mijn leven én dat volhouden lukt tot nu toe nooit! Ben benieuwd wat ik kan leren uit dit boek :)

 141. Dankzij Tara Stiles ben ik met yoga begonnen, gewoon zelf thuis met haar filmpjes. Toen ik na verloop van tijd lessen ging nemen bij een yoga school ben ik gevraagd les te gaan geven en nu geef ik al enkele jaren yoga. Iets wat ik zonder Tara nooit bereikt had.
  Dit boek is voor mij dus extra inspirerend en motiverend en ik denk dat ik er veel aan zou hebben.

 142. Ik vind Tara Stiles echt super! Er zijn online hele fijne (en gratis :) ) yoga lessen van haar te vinden. Op dit moment heb ik het gevoel dat ik alle houvast in mijn leven even kwijt ben en ontspannen is dan heel moeilijk, ik ben daarom enorm benieuwd naar haar boek en doe mee.

 143. Inspirerend boek! Doe graag mee. Sinds ik stiefmoeder ben geworden van twee kleine kids kan ik wel een beetje meditatie en yoga gebruiken ;)

 144. Ik doe ondertussen al een paar maanden yoga, dus alle extra informatie op dat gebied is welkom! Ook meditatie ben ik zeer recent mee gestart en ja, goede tips qua recepten, die zijn altijd welkom natuurlijk! :)

 145. Heerlijk!!!! De combi vvan deze 3 maakt me helemaal blij! En geeft me weer even een duwtje in de goede richting. Ik heb 5 maanden heel intensief aan yoga en meditatie gedaan in India, maar hier in NL na mijn zwangerschap flink ingedut, terwijl het juist zo goed voor me is!
  Dus: nasaal! Help!!!!

 146. Lijkt me een geweldig boek! Al 1,5 jaar bezig met yoga en bewust eten. Na een klein dipje zou dit boek voor een lekkere boost kunnen zorgen!

 147. Hoewel ik meestal niet echt reageer op blogs (en al helemaal niet op winacties) kan ik het nu echt niet laten.. Dit boek zou een geschenk uit de hemel zijn en perfect getimed. Ik zit nu sinds een paar maanden thuis wegens ziek zijn: voedselintoleranties & verstoorde hormoonbalans. Met goed letten op voeding ben ik nu al een heel stuk opgeknapt. Door het thuis zitten heb ik soms teveel tijd om te gaan piekeren en dus ben ik een aantal weken geleden begonnen met een cursus Mindfulness en Meditatie bij de lokale yogaschool, daar waar ik misschien ook wel wil gaan beginnen met yoga.. Ik merk dat veel dingen samen komen en dat ik steeds meer (oude) posts (terug)lees op jullie blog: enorm inspirerend! Ik volg jullie al tijden op instagram, ook erg leuk.
  Hmm, ik ga niet smeken om dit boek – maar hij is ERG welkom hihi! Fijne dag en keep inspiring :)

 148. o, dat klinkt wel heel goed, en een beetje inspiratie in deze best nog wel donkere maand kan ik wel gebruiken. ik doe dus graag mee!!!

 149. Ik heb even getwijfeld om te reageren, maar doe het nu toch. Ik zou mezelf graag dit boek geven. Alles draait voor mij om de zoektocht naar evenwicht op dit moment (verhuis met verbouwingen, drukke job, stiefkindjes, grote en spannende dingen op komst…) Ik ben bezig met de verschillende aspecten uit het boek, met de grootste focus op eten (zo volg ik ook jullie blog), en wat extra hulp en inspiratie is meer dan welkom!
  Bedankt voor deze winactie, maar vooral voor alle inspiratie!

 150. Ik zag dit boek gister liggen en heb hem vluchtig doorgebladerd.Zijn alle recepten vegan?

 151. Oh super!Dan ga ik er één aanschaffen.Doe elke ochtend dezelfde yoga-oefeningen die ik jaren geleden op les geleerd heb én doe korte mindfulnessoefeningen overdag, maar was de laatste tijd té gefocust op mijn eten&gewicht(en het zorgen maken daarover).
  Ik denk dat dit boek een hele mooie manier is om alles weer even aan te stippen.:-)

 152. Ik ben hier om mijn ervaring met jullie te delen. Over hoe mijn man terug kwam, we zijn al 9 jaar getrouwd en hebben twee kinderen. Het is goed met ons geweest en we zijn altijd blij. Tot op een dag begon mijn man zich op een manier te begrijpen die hij niet kon begrijpen. Ik was erg verward door de manier waarop hij me met de kinderen behandelde. Later die maand kwam hij niet naar huis en belde me dat hij een scheiding wilde, ik vroeg wat ik verkeerd heb gedaan om hem van hem te verdienen. Hij zei dat hij een echtscheiding had die mij hekelt en hem niet meer wil zien Leven, ik was gek en ook gefrustreerd Ik weet niet wat ik moet doen, ik ben ziek geweest voor meer dan twee weken als gevolg van echtscheiding. Ik hou zoveel van hem dat hij voor mij allemaal zonder hem was, mijn leven is onvolledig. Ik vertelde mijn zus mijn huidige conditie en vertelde me over Dr. Chamberc, ik heb contact opgenomen met mijn man die terugkeerde naar mij, vertelde me dat mijn man werd genomen door een andere vrouw, die zijn vrouw aan hem heeft uitgelegd. Daarom hateert hij mij en wil ons scheiden. Toen gaf hij mij ook de zekerheid dat mijn man in de komende 48 uur terugkomt naar mij en de kinderen na de spelling in de komende 48 uur, mijn man een excuus voor de telefoon heeft gezegd en zei dat ik zo veel van je hou Je weet niet wat er met hem gebeurd is. Maar vandaag zijn mijn man en mijn familie weer blij. Dank u, dr. Camberc, voor wat u deed. Vandaag zou niets anders zijn dan je hulp. Neem contact op met hem via e-mail chamberc564@yahoo.com
  (1) wil je ex terug.
  (2) Je hebt altijd nachtmerries.
  (3) Promotie in uw kantoor
  (4) U wilt een baby.
  (5) Je wilt rijk zijn.
  (6) je wilt je man / vrouw alleen voor altijd houden.
  (7) de noodzaak van financiële bijstand.
  8) U wilt in beheer zijn van dat huwelijk
  9) wil worden aangetrokken door mensen
  10) Gebrek aan kinderen
  11) Hij heeft een echtgenoot nodig
  13) HOE KOM UW LOTTERIJ TE KOMEN?
  14) PROMOTIONELE TOESPRAAK
  15) BESCHERMING VAN DE SPEED
  16) BUSINESS SPELL564 @
  17) GOEDE HOB HECHIZ
  18) genezen voor elke ziekte.
  (19) Zaakresolutie E.T.C
  Contacteer hen op uw kamerc564@yahoo.com tempel email en los al uw problemen op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *