Rainbow Juice

Waarschuwing: dit artikel heeft een hoog My Little Pony en Troetelbeertjes-gehalte. -red.

IMG_1826

Sinds wij een slowjuicer (een Versapers) hebben, zijn wij lichtelijk geobsedeerd door alle geweldig gekleurde sapjes die we op Instagram en Pinterest voorbij zien komen. Vooral de ‘rainbow juices’ zijn favoriet en deze MOESTEN EN ZOUDEN wij een keertje maken. Het bleek eigenlijk heel erg simpel te zijn!

We kozen de kleuren die we mooi vonden: oranje, roze, groen en geel en bedachten welke ingrediënten we daarvoor nodig hadden. Dat bracht ons bij wortel, boerenkool, komkommer, bietjes, gember en sinaasappel. We sorteerden de groente en fruit op kleur en deden ze één voor één in de juicer. Een geweldige kan vol (800 ml) met rainbowjuice was het resultaat! We waren even heel trotse Groene Meisjes, hihi.

IMG_1830

Natuurlijk gaan de kleuren wel een beetje mengen als je het sap in een glas schenkt, maar dat is niet erg. Voor die tijd heb je al twintig foto’s gemaakt van je geweldige creatie, trust me. De smaak is trouwens HEERLIJK. Lekker zoet door de bietjes en de sinaasappel, fris door de komkommer en een tikkeltje ‘pittig’ door de boerenkool en de gember. mmmm!

Trouwens, je kan natuurlijk zoveel sap maken als je zelf wilt. Als wij 800 ml juicen, drinken we het samen op. Maar als je alleen bent, vind je het misschien lekker om het sap te bewaren. Dat doen wij door het in een jar te gieten, deze af te sluiten met een deksel en het sap in de koelkast te bewaren. De ervaring leert dat het sap de volgende dag eigenlijk nog lekkerder is!

Als jij ook een slowjuicer hebt en het leuk vindt om een rainbowjuice te maken, deel je resultaat dan met ons. Daar maak je ons heel blij mee! Delen kan via Twitter of Instagram, door ons te vermelden met @degroenemeisjes (op Twitter) en @merelgroenemeisjes en @jamiegroenemeisjes (op Instagram.)

Lieve rainbowkusjes van ons!

Deel deze post op: [pinit]

Geschreven door: Merel

18 gedachten over “Rainbow Juice

 1. He meiden!

  Die versapers, super cool en envy-waardig! Ik voel me ernstig verleid en mijn portemonnee kijkt me wat wantrouwig aan.

  Wat ik me nu alleen afvraag… Voor zo’n 800 ml sap, hoeveel gram (kilogram??) groente/fruit gooi je daarvoor in het apparaat? Het lijkt me dat je best veel nodig hebt?

  Anyway, juice on :D

 2. oeh, jullie verleiden me wel om een slowjuicer aan te schaffen! Ik heb trouwens laatst een variant op jullie recept voor vegan brownies uitgeprobeerd, heerlijk waren ze! Heb er een artikeltje over op m’n blog gezet ;)

 3. Ah wauw, dat ziet er nog eens leuk uit. Ik had al wat foto’s op instagram van jullie zien voorbij komen, leuk om nu te lezen hoe jullie het precies gemaakt hebben! Nu nog even sparen voor een versapers, zodat ik het ook kan proberen haha, het lijkt me heerlijk!

 4. grote liefhebber van juices, unicorns en troetelbeertjes!
  ik ben NU aan het sparen:-), hopelijk kan ik em over een half jaar kopen!

 5. Een slowjuicer is vet cool! Wij hebben er sinds kort ook een en elke ochtend maak ik een heleboel sap. Jullie regenboogsap ziet er lekker uit, ga ik zeker eens proberen, haha!

 6. Groene meisjes, welke type Versapers hebben jullie? Ik wil er een aanschaffen en aangezien jullie er zo tevreden over zijn wil ik voor die van jullie gaan :)

 7. Versapers super investering!!! Ook makkelijk voor maken van tomatensoep. Tomaten koken, kruiden erbij en door Versapers met de grove zeef. Jammie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *