Review: Made Good

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Altijd leuk: nieuwe vegan snacks! Worden wij blij van. Made Good is een nieuw merk in Nederland (afkomstig uit Canada) dat komt met verschillende lekkere én verantwoorde tussendoortjes. Benieuwd?

We kregen – als verrassing – een proefpakketje thuisgestuurd en alleen al van het uitpakken van het doosje werden wij erg blij. Wat ziet het er allemaal mooi en vrolijk uit! Deze verpakking zijn een typisch voorbeeld van iets wat ons meteen zou aanspreken in de winkel. De tijd van de suffe vegan producten is echt voorbij, zoveel is inmiddels duidelijk.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

De snacks van MadeGood hebben een paar bijzonderheden. Zo zijn de vruchten/notenrepen glutenvrij, pindavrij, melkvrij, sojavrij, vegan, kosher, biologisch én vrij van suiker of suikervervanger. Lekker puur natuur dus! De repen komen in vier smaken:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Paranoot-sinaasappel, Chia- bessen, amandel-abrikoos en pecannoten-kersen. Alle vier heerlijk, maar de laatste is mijn favoriet. Waarom? Omdat ik dol ben op pecans en op het friszure van de kersen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En dan hebben we nog deze lekkere granolaballetjes. Knapperig, maar toch zacht in de mond. Alsof je een lepel in een pot granola steekt – geef toe; dat heb jij toch ook wel eens gedaan? Ook deze producten zijn glutenvrij, pindavrij, melkvrij, sojavrij, vegan, kosher en biologisch, maar tevens bevatten ze een groentemix (spinazie, broccoli, wortelen, tomaten, bietjes en shiitake champignons), hetgeen vitamines en mineralen toevoegt zonder de natuurlijke smaak te beïnvloeden. Het grappige is dat je hier helemaal niks van proeft!

Je kan bij de granolaballetjes kiezen uit 2 verpakkingen: een groot zakje van 100 gram (om te delen bijvoorbeeld) of een doosje met 4 kleine zakjes van 25 gram. De laatste versie vinden wij makkelijk om mee te nemen naar het werk of school!
Er zijn drie smaken granolaballetjes:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Aardbei (roze,) appel-kaneel (groen) en banaan-chocolade (geel.) Alle drie even lekker, wij kunnen echt niet kiezen! Wel moeten we opmerken dat de granolaballetjes behoorlijk zoet zijn. Dit komt doordat ze gezoet worden met agave – een zoetstof waar niet iedereen even dol op is. (het zou eigenlijk net zo ongezond zijn als ‘gewone’ suiker) Als je hier niet van houdt, zijn de repen een betere optie voor je, want deze zijn namelijk niet zo zoet.

MadeGood wordt op dit moment in Nederland geïntroduceerd, vandaar dat je het nog niet in de winkels hebt zien liggen. Daar komt gauw verandering in. Je zal MadeGood gaan vinden in natuurvoedingswinkels, online winkels en specialiteitenwinkels. De Raw Fruit & Nut bars zullen rond de €1.59 gaan kosten. De Granola balletjes tussen de €2,99 en €3,29.  MadeGood is vanaf nu te koop bij PuurMieke.nl. 

Dit artikel bevat producten die door een merk/webshop zijn opgestuurd. Bekijk hier onze disclaimer.

Deel deze post op: [pinit]

Geschreven door: Merel

13 gedachten over “Review: Made Good

  1. Het klinkt echt super lekker (pecan en kersen, jum jum). Wil dit zeker een keer gaan proberen.

  2. Ik was al bijna afgehaakt met lezen omdat ik had verwacht dat er gluten in zouden zitten, maar niet dus! Ik ga zeker de balletjes een keer proberen, het ziet er in ieder geval heel lekker uit….

  3. Waarom altijd fruit & nutbar?:(:( Ik ga denk ik zadenrepen ontwikkelen, gat in de markt voor de notenallergietjes onderons haha. Maar de website zegt dat ze alleen verzenden naar canada!

  4. Ik heb het voorrecht gehad alle repen en balletjes te mogen proeven. Heel lekker en echt wat je verwacht van een gezonde snack. Heb eerder diverse repen geprobeerd maar als je kijkt wat daarin zit kun je net zo goed een mars nemen. Mijn kinderen vonden de balletjes super en vragen steeds wanneer ze ze mee naar school kunnen nemen!

  5. Ahhh kan niet wachten tot ze in de Ekoplaza liggen! Alles klinkt echt heerlijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *