Review + winactie SUE ‘zoet zonder suiker’

IMG_2529

Hier volgt een waarschuwing. Er zullen straks een aantal foto’s op je beeldscherm verschijnen en het zal niet meevallen om deze beelden te vergeten. Wat je te zien krijgt is veganistisch en suikervrij gebak, dan weet je dat ook alvast. Als je een beetje bent bijgekomen van het beeldmateriaal, zullen we je het een en ander vertellen over de gebakjes en – haal maar even diep adem – ook vertellen we je hoe je kans maakt op precies zo’n doosje met negen bites. Ben je er klaar voor?

IMG_2532 IMG_2527 IMG_2537 IMG_2538

Gaat het een beetje?

Wij waren diep onder de indruk toen we het gebaksdoosje van Sue-Food openmaakten. Is dit écht suikervrij en vegan gebak? Normaal gesproken zien verantwoorde gebakjes er echt niet zó goed uit, laten we eerlijk zijn. We kunnen het aantal keer dat wij als vegans zijn afgescheept met een kleurloze noten-en zadenbal (waar soms nog een laagje cacao omheen zit, maar dan moet je geluk hebben,) inmiddels niet meer tellen. But it’s real. En het beste komt nog. De gebakjes zijn gebaseerd op bekende smaken, zoals Snickers, Bounty, salted-caramel, raspberry-cheesecake…en ja, zo smaken ze ook echt. Dat is best wel knap, aangezien alles suikervrij is. En hadden we al gezegd dat het ZO LEKKER is?

Sue Food

Hoe tof is het dat de Rotterdamse Kim er helemaal voor is gegaan om vegan en suikervrij gebak te gaan maken en verkopen? Als je op haar website kijkt dan zíe je gewoon dat Kim een passie voor lekker en gezond eten heeft. Te gek vinden wij dat. Want oké, wij zijn dol op lekkere snacks, maar het mag allemaal wel een beetje verantwoord blijven. Op dit moment worden de producten van Sue verkocht bij verschillende hippe plekken in Rotterdam – zoals Bertmans en Sajoer, en in Amsterdam bij ROOTS. (over ROOTS lezen jullie binnenkort meer op de Groene Meisjes.)

Winactie*

Het laatste weekend van februari heeft ROOTS, samen met vintage schoenenzaak Meuk, een pop-up store in de Haarlemmerstraat in Amsterdam. (sowieso is de Haarlemmerstraat the place to be, dus maak er een leuk dagje van, zouden we zeggen!) Naast dat je bij de pop-up store een lekker sapje kunt drinken, zullen de Sue Bites ook te koop zijn.

Sue is zo lief om een doosje met negen bites – precies dezelfde gebakjes als wij hebben geproefd –  te verloten onder onze lezers. Dit doosje is dan op te halen bij de pop-up store, het laatste weekend van februari.

Wat moet je doen om kans te maken?

1. Volg @merelgroenemeisjes en @jamiegroenemeisjes op Instagram
2. Volg @suefoodrotterdam op Instagram
3. Laat onder de foto die wij vanmorgen op Instagram hebben geplaatst (van het doosje met het gebak) een reactie achter, waarin je vertelt met wie jij de gebakjes zou delen als je zou winnen. (tag een vriend of vriendin)

– De winnaar wordt donderdag bekendgemaakt. –

Veel succes! 

* Twee winacties op één dag, dat gebeurt normaal gesproken nooit. Maar hey, het is een feestweek. Het is nog een beetje een verrassing waarom het een feestweek is, maar daar horen jullie in de loop van de week meer over ;)

Deel deze post op: [pinit]

Geschreven door: Merel

32 gedachten over “Review + winactie SUE ‘zoet zonder suiker’

 1. Ik dacht nog, ik wil dit nu, nu nu! Jammer dat het prijzig is voor een studentje! Ik ga nu meteen meedoen (:

 2. Boehoe deze suikerprobeervrije mama is niet zo hip dat ze ook nog instagramt :). Had graag willen proeven! Ergens recepten hiervan te krijgen, ga ik zelf lekker bakken in limboland :)

  1. geen recepten, sorry ;) (de gebakjes zijn overigens niet gebakken!)

 3. Haha wat gek dat ik Merel al wel volgde en Jamie nog niet; duidelijk niet bewust :-) Ik zou mijn gebakjes delen mijn met mijn zusje. Zij heeft vandaag te horen gekregen dat ze eindelijk een nieuwe job heeft die ze heel graag wil en dat vraagt natuurlijk om een feestje! Ik eet al tijden volgens een dieet omdat hij ik de marathon ga lopen en dit zou er dan wel eens in passen. Zondigen zonder enorm schuldgevoel en een nieuwe job voor mijn stoere zusje op deze manier vieren = HOERA!

 4. wat een gave actie, wederom! ik zou de gebakjes willen delen met mijn collega s die mij vaak raar aankijken als ik na mijn pauze terug kom van een raw food cafe met een rauwe choco smoothie en raw chocolade…dat het je energie geeft en dat het lekker is lijken ze niet te begrijpen. met een stukje gebak kan ik ze vast overtuigen!

 5. Mmmmmm zit ik daar helemaal lekker te worden van die overheerlijke en mooie gebakjes kan ik helaas niet mee doen. Ik doe (nog) niet aan instagram. Erg Jammer.
  Maar als ik het zou winnen zou ik het delen met een vriendin. Samen zijn we de weg naar suikervrij leven gestart.

 6. oh btw…ik ben dezelfde emy als hier boven…heb instagram aangemaakt en volg jullie! maar heb deze aangemaakt met een ander e mail adres als dat ik moet opgeven als ik dit bericht tik…is dit erg?#durftevragen# fanatiek#:-)

  1. we kijken naar de reacties op Instagram, dus daar hebben we geen mailadres voor nodig :) Komt goed ladies!

 7. Niets te veel gezegd: IK WIL ZE! Heb geen instagram, dus kanniewinne, maar wie weet ga ik langs bij ze…

 8. Jammer, geen instagram en dat wil ik graag zo houden. Niet weer een (social ?!) media erbij.

 9. Zucht .. heb ook geen instagram, facebook … wel pinterest!
  Dus geen kans op prijs, maar wel een grandioze website rijker waar ik (om gezoindheidsredenen lactose en suiker vrij) de heerlijkste dinegn kan bestellen.
  Dus thanx aniewee dames!!!!

 10. Wauw dat ziet er goed uit! Wat bijzonder dat zonder suiker toch die bekende smaken te creëren zijn.

 11. Ziet er super lekker uit! Ik heb helaas geen instagram :( (en wil ik ook eigenlijk niet), maar ik zal zeker eens op die site rondkijken!

 12. Holy Shit! *kwijlt*. Ik heb net even op de website rondgekeken en ik moet zeggen dat echt alles (!) er lekker uit ziet. Jullie hebben regelmatig supergave win-acties en ook deze is weer geweldig. Ik ben blij dat ik Sue’s bedrijf nu ken, want goddelijke (gezonde) vegan snacks vinden is niet altijd makkelijk. Nu moét ik wel een keer iets bij haar bestellen ;) oh en uiteraard doe ik mee met de win-actie :D

  1. We hopen dat je begrijpt dat we niet altijd via dezelfde social media kanalen de acties kunnen laten lopen. Meestal is het via de blog, soms via Facebook en nu toevallig een keertje via Instagram…

 13. Wat leuk en lekker, dit ziet er heerlijk uit! Ik deel dit graag met mjn geliefde naasten. Familie en vrienden heeft een belangrijke plek in mijn hart. Hoewel ik ze niet vaak zie vind ik mijn rust wanneer ik bij hen ben. Ik tag om die reden ook mijn lieve broertje. Hij is lief en deelt graag met ons. Daarnaast tag ik ook graag Anne, een vriendin, omdat ik weet dat ze ook graag bezig houd met gezondheid en lekkere healthy muffins bakt :)

 14. Helaas ook geen instagram… Maar veel succes voor degene die het wel hebben;)

 15. Oooooh dit ziet er zooo lekker uit! Jammer dat het zo ver weg is! Liefs

 16. […] het goede nieuws; Bertmans serveert ook gebak! Het heerlijke gebak van SUE bijvoorbeeld. De versie met passievrucht (de gele) is zeker aan te raden. Al is de key lime ook […]

 17. […] gingen er gelijk alarmbelletjes rinkelen. Dit had ik al eens voorbij zien komen in artikelen van de groene meisjes en in een vlog van Lisa van lisagoesvegan. SUE ‘zoet zonder suiker’ is zoals op de site […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *