Salade met paarse spruitjes en peer

spruitjes1

Afgelopen maandag deelden we een recept voor paarse spruitjes met tempeh-bacon. Vandaag staan de paarse spruiten nogmaals in de spotlight, maar dit keer met toch weer een heel ander recept, want met spruitjes kan je echt allerlei kanten op. We proberen een optimaal gebruik te maken van de groenten die het seizoen ons bieden. Wie weet haal je er nog wat last minute kerstinspiratie uit en anders is het misschien een lekker en gezond idee voor ná de feestdagen!

spruitjes2

Als dit er niet kleurrijk uitziet, dan weten wij het ook niet meer. We kunnen je ook nog eens verklappen dat het een super eenvoudig en snel recept is. Kortom: veel kijkplezier! ;)

[iframe id=”https://www.youtube.com/embed/xxZ0Fh6qxNc” maxwidth=”1000″]

Kun je de video niet zien? Klik dan hier.

Wow, wat doen die paarse spruiten het goed op een bord. De kleur is zó mooi! En de smaak is ook nog eens heel erg goed. Nog tot en met januari kun je de spruitjes tegenkomen in de (reguliere) winkels, dus wie weet zie je binnenkort ergens liggen!

Foto’s en video: Aline Bouma.

Deel deze post op: [pinit]

Geschreven door: Merel

12 gedachten over “Salade met paarse spruitjes en peer

  1. Wat een ontzettend leuke video! En jullie gebruiken allemaal heerlijke groente en fruit van het seizoen, hier gaat mijn natuurvoedingshartje wel van kloppen :-)
    Hele fijne dagen alvast! Eva

    1. haha wie weet! Het is in ieder geval een poging waard ;)

    1. Goed blijven zoeken, ze zouden zo mooi bij je profielfoto passen ;)

  2. Ik vind de video’s van aline Bouma en jullie echt fantastisch! Heerlijk muziekjes en prachtige plaatjes. Mogen er van mij wel meer komen ;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *