Weekmenu 18-22 juli

Recepten vegan weekmenu met vijf lekkere, lichte en zomerse gerechten zoals couscous met muntpesto en risotto van freekeh met bosui en postelein #weekmenu #vegan #veganistisch
weekmenu

Zondag! Tijd voor een nieuw weekmenu! Ik heb mijn best gedaan om vijf lekkere, lichte en zomerse gerechten voor je bij elkaar te zoeken. Het enige dat jij hoeft te doen is een boodschappenlijstje maken. (ok en de boodschappen halen en koken ;)) Maak er een mooie nieuwe (werk-)week van en eet smakelijk!

weekmenu

Maandag: couscous met muntpesto

weekmenu

Dinsdag: risotto van freekeh 

weekmenu

 

Woensdag: Keniaanse bonenschotel

weekmenu

Donderdag: Polenta met chili en perziksalsa 

weekmenu

Vrijdag: veggie BBQ!
Vegan burgers en tempeh-papaja spiesjes 

Tot volgende week zondag! 

 

Deel deze post op: [pinit]

Geschreven door: Merel

6 gedachten over “Weekmenu 18-22 juli

  1. Wauw! Ziet er allemaal ontzettend goed uit! Mooie foto’s ook! Ik ga zeker wat proberen te maken deze week, bedankt voor het delen :)

    XX Saska

  2. Hey wat fijn dat ik je blog ben tegen gekomen!! Ik eet al een paar jaar pescotariër. Ik drink geen melk of eet geen yoghurt meer. Eieren probeer ik al te vermijden maar wat ik het meest lastig vind is om kaas te vervangen. Ik houd niet zo van zoete dingen op brood en vind het dan lastig iets hartigs te vinden. Zoals laatst had ik braadspread ofzo gevonden maar daar werd ook melkpoeder in verwerkt. Heb je tips voor wat ik op een normale dag op mijn brood kan eten? Of plekken in Nederland waar ik veganistische kaas kan kopen?
    Liefs en super leuk je blog keep it up!!

  3. […] en eet smakelijk! Ben je op zoek naar meer inspiratie voor de komende week? Check dan ook het vegan weekmenu van vorige week. Ik zou het heel leuk vinden als je deze post zou delen met je vrienden, bijvoorbeeld via Facebook, […]

  4. Wat leuk dit! Als ik op voorhand geen menu op stel, belanden er gegarandeerd elke week dezelfde boodschappen in mijn kar. Die muntpesto ga ik zeker proberen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *