Weekmenu 8 – 12 augustus

Schermafbeelding 2016-08-07 om 16.08.40

Tijd voor een nieuw weekmenu! Omdat ik geluiden opvang over dat het ‘weer zomer wordt in Nederland,’ (we blijven aan de gang,) heb ik een weekmenu vol met zomerse, makkelijke en lichte gerechten voor jullie samengesteld. Met mooi weer heeft niemand zin om langer dan noodzakelijk in de keuken te staan, dus de gerechten moeten gewoon lekker snel klaar zijn. Ik denk dat dat met dit weekmenu helemaal moet lukken! Haal jij de boodschappen?

muntpesto1

Maandag  – couscous met muntpesto 

51

Dinsdag – curry met  noodles 

groentenballetjes4

Woensdag – broodjes met groenteballetjes 

linzencurry5

Donderdag – kokos-linzen dahl 

pestorosso2

Vrijdag – pasta pesto rosso 

Ik wens je alvast een heel goede nieuwe week en natuurlijk: eet smakelijk :)
Ben je op zoek naar meer inspiratie? Check de receptenindex, of het vorige weekmenu!

Deel deze post op: [pinit]

Geschreven door: Merel

9 gedachten over “Weekmenu 8 – 12 augustus

  1. Oeh die curry ziet er goddelijk uit! Ik heb nog nooit zelf curry gemaakt (fail haha) maar ik wil het nog steeds een keer proberen. Zijn er nog dont’s? die ik vooraf moet weten? ;)

  2. Oeh je kokos linzen dahl ziet er heerlijk uit en wat een ontzettend mooi bord onder je couscous!!

  3. Het ziet er allemaal zo lekker uit! En inderdaad, we blijven aan de gang met dat het weer zomer wordt, haha. ;-)

  4. Ik heb vandaag de couscous met muntpesto gemaakt. Het sap van 2 citroenen was helaas veeeeeeel te veel (zuur!!) maar met een flinke dot honing was het toch nog heerlijk. Alleen niet meer vegan :-( volgende keer gebruik ik minder citroensap.. Maar die volgende keer komt zeker! ?

  5. Super leuk artikel en lekkere recepten! Ik heb me net opgegeven voor de VeganChallenge van 1 oktober. Ik probeer al ongeveer 2 weken veganistisch te eten, soms is dat erg lastig als je in een gezin zit met geen vegan eters en elke dag vlees op het bord ligt. Ik ben 14 jaar, en vind het toch lastig om elke dag een uitgebreid avondeten en lunch te koken, hebben jullie misschien tips ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *