Dit was maart (2022)

Jeeeeeemig, dat was het eerste kwartaal van 2022 alweer. Ik weet dat je dit óveral gaat lezen nu, maar ik ga het toch ook even zeggen: ik kan niet geloven dat de tijd zó snel gaat. In dit fotodagboek neem ik je mee in mijn maand maart die behoorlijk enerverend was, al zeg ik het zelf. Grappig, want januari was saai, februari was al wat levendiger (vooral door een heerlijke vakantie naar Lissabon) en maart was ronduit drúk. Zo zie je maar; het leven staat gewoon nooit stil.

Ah jongens, die bloesembomen. Dat is misschien wel het grootste cadeau ieder jaar, vinden jullie ook niet? Bloesems en stokrozen. (op die laatste moeten we nog even wachten tot de zomer) Ik maakte op een maandagmiddag een heerlijke wandeling: podcast in mijn oren, hoofd in de zon. Op naar AH die echt enorm veel vegan bonusaanbiedingen had in verband met de Week Zonder Vlees. Wat een leven! Ik scoorde echt allemaal heel lekkere dingen, later die week nog een keer, en de kortingen liepen hoog op.

 

[AD] Een tijdje geleden had ik een leuke samenwerking met het pennenmerk Pilot. Zij hebben de ‘B2P Ecoball’ (dit staat voor ‘bottle to pen’) op de markt gebracht: pennen gemaakt van gerecycled plastic. Dat is nou echt iets waar ik niet eerder aan heb gedacht, dat je bij je schrijfwaren ook nog duurzamere keuzes kunt maken. Ik vind het mooi passen in het rijtje ‘kleine bewuste keuzes’: een beker meenemen voor je koffie-t0-go, plastic tasjes afslaan, navulbare schoonmaakmiddelen gebruiken in huis en: schrijven met een pen van gerecycled plastic. Kleine moeite, groot plezier. Het leuke van de samenwerking die ik met dit merk had, was dat ik een paar mensen blij mocht maken met een pakket vol met pennen. Kelly was één van de gelukkige winnaars en zij maakte een unboxing TikTok waarin ze laat zien wat er allemaal in het pakket zat. Super leuk om te zien dat ze er zo blij van werd! (ik herken dat, ik ben ook echt DOL op schrijfwaren) Je kunt de TikTok van Kelly hier terugkijken. [einde AD]

 

We gingen deze maand maar liefst twee keer naar het werk van mijn lieve zwager Erik: hij werkt voor het televisieprogramma Matthijs gaat door. We gingen naar studieopnames in Almere waar S10 (van wie wij mega fan zijn) kwam optreden én naar een avond in de Ziggodome waar 10.000 artiesten kwamen optreden. Was allebei heel erg leuk. Echt fijn om zo weer een beetje ’tot leven’ te komen en leuke dingen mee te maken.

Op een vrijdag ging ik naar – het ook al zo zonnige – Rotterdam om met mijn vriendin Alida te lunchen bij Kula in Rotterdam West. Wat een toptent is dit zeg. Mocht je hier een keer naartoe gaan, bestel dan alsjeblieft de tempeh-bowl. ZO lekker is die.

Aan het einde van de middag kwam Marne ook naar Rotterdam, want… we hadden een bezichtiging van een heel leuk huis in Noord. Mocht je het gemist hebben: een tijdje geleden besloten we terug te verhuizen naar Rotterdam. En opeens was daar een heel fijn huis. En opeens werden we het! AAAAH!!!! We gaan in april al verhuizen, dus dat gaat allemaal snel-sneller-snelst. Maar ach, dat zijn we wel gewend en we weten samen gelukkig altijd goed van doorpakken. Dus laat maar komen!

De vrijdag daarna was er een actie bij Coffee Company: alle drankjes met havermelk waren gratis. Een leuke samenwerking met Oatly waar we dankbaar gebruik van maakten. Verder vergaapte ik me aan alle vrolijke bloemen op de markt. Ranonkels vervelen me nooit.

Tsja en de week daarna… kregen we allebei corona. Dat was wat minder. Ik werd goed ziek en ik ben ook nog niet helemaal beter. Maar goed, als ik het vergelijk met een paar dagen geleden dan voel ik me echt een heel stuk fitter. Ik ruik en proef zelfs weer!

Eten is iets heel raars als je weinig tot niks proeft. Alles lijkt hetzelfde en je moet het echt van verschillende texturen hebben. Ook ontdekte ik dat ik fris-zure dingen wel een beetje proefde, dus ik ben volop aan de smoothiebowls en augurken gegaan. Ik hoop dat het ons voorlopig bespaard blijft, het virus valt me vies tegen en de isolatie is ook niet echt waar je op zit te wachten. Zéker niet met dat mooie weer.

En dan rollen we nu april in. De maand waarin ik een paar heel leuke samenwerkingen heb staan én de maand waarin we weer in Rotterdam zullen wonen. Echt heel erg veel zin in. Dus: volgende keer schrijf ik mijn dagboekje vanuit ons nieuwe huis. Tot dan! 

Deel deze post op: [pinit]

Geschreven door: Merel

2 gedachten over “Dit was maart (2022)

  1. Zo leuk om te lezen!
    Wat een verrassing dat jullie weer naar Rotterdam komen en wat een geluk dat jullie zo snel een huis hebben gevonden.
    De zwart-wit foto van de studio-opname is prachtig, je staat er zo blij, ontspannen en lief op.
    Sterkte met de verhuizing en tot april!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *